Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #676. hozzászólásra
Rendbetettem a hidraulikámat, állandóan emelgetett.Van egy kiskar a hiraulika vezérlőkarok fölött amivel az emelési módok közt lehet válogatni.Melyik betü állásba kell hagyni,hogy a 3-ikpont túlterhelésnél vezérelje a hidraulikát?Adorex írásából azt vettem le hogy ha minden jó akkor autómatikus.Köszönöm a segítséget!!!!!
Melyik kiskart, ami a hidraulika kar melett van?
Ha igen, akkor azt rugó tartja pozicióban középen,az a gyorscstlakozókra kapcsolja az olajat,2 pozicióban.
Ha OK a hidraulikád, akkor a 3 pontemelés automatikus bizonyos túlterhelés esetén.
Segítséget kérnék! Melyik állásba kell tenni a kiskart ami betükkel van jelölve, ahoz hogy szántásnál a harmadik ponton tudja vezérelni az ekét? Előre is köszi!
4 fajta létezik a 30-as Zetor tlt tengelyéből ugyanazon cikkszám alatt, mindenképp ki kellene venni a sérült darabot a pontos identifikáció végett, az ár pedig 105-115 eur közt mozog.
Figyusz, zetor alkatrészekkel kereskedik, beszerez bármit, ha van pontos cikkszámod az a legjobb, el lehet kerülni a mellébeszélést, ha segitség kell, ird meg az adorexagro@centrum.sk ra, majd én beszélek vele
Sziasztok. Segítséget szeretnék kéni tőletek, van egy 3011-as traktorom 5611-es motorral. Felújítás alatt áll és olyan gondom van hogy az erőleadó (TLT) tengely első fogazata megtekeredett és ezért nemtudom a motor fordulatáról működtetni a hidraulika szivattyút. Esetlek valaki nem e tud ötletet adni, hogy honnan tudok ilyen tengelyt venni. sok oldalt megnéztem de sehol nemtaláltam.
Válasz #654. hozzászólásra
Nemszedtem még szét.Majd ha jóbbidő lessz.Szeretném tudni hogyg majd mire figyeljek oda.A mágnesszűrőt már megnéztem.Ősszel vettem a trakit,és már nemvolt időm szétszedni. Köszönöm a tanácsokat!!!!!
A munkahengerben a tömitőgyürük rendben vannak?, asszem 70x80x5 a mérete, aztán el szokott hajlani a hidraulikát irányitó csuklórendszer, esetleg maga a hidraulikatömb szokott eldugulni.Megnézném,kap e elégséges olajellátást, a szivattyú mellett van a filter meg a mágnesszürő.
A harmadik pont fölfüggesztésnél, ha arra támaszkodik a munkagép akkor emelne rajt egy szintet.Betudom nyomni pajszerral, mozog kb 1cm-ert tudok nyomni rajta rugó ellenébe.A munkagépet leereszti-fölemeli,változatosan.Egyszer lassan leereszt- lassan fölemel.Gondol eggyet lassan leeresz- majd fölkapja a munkagépet.Meg olyan dolgot csinál! Bekapcsolt szivattyúval leereszti a munkagépet elég gyorsan,kikapcsolt szivattyúval sokkal tovább tartja a mgépeket.Köszönöm a tanácsokat!
ahova az ujj mutat ott van egy csap.Ha az be van nyomódva azért emelget a hidraulika,annak kint kell lennie.A harmadik pontot ahová felfogatod az mögött van.Ezt nézd meg hogy kint van-e
itt a kép.
Egyszer már mi is jártunk így ,hogy fel s le emelgetett,csak nem tudom hogy apám mit csinált vele,délután beszélek vele háthameg tudja mondani mi a baja a tiednek
Nekem is 5611-em van. Nagyon tetszik csak a hidraulikával szenvedek.Még egy rajz kellene ha megtennéd!Az amelyiken a munkahenger meg az emelőtengely van rajt. Tolnamegyei vagyok.Előre is köszi!!!
Válasz #636. hozzászólásra
Tomsics Nagyonszépen köszönöm a képeket! Nagyon szuper, ilyen részletest még nemláttam. 3011 váltó rajzot tudok.Ha jó megpróbálom előkerítem.
A hidraulikám szórakozik állandóan emelget-leereszt.Lehetne-e kezdeni valamit? Ezért kérnék tőletek egy robbantott ábrás rajzot, ha valakinek van.Email:hathatos@levele.hu
1727 hozzászólás
Válasz #676. hozzászólásra
Rendbetettem a hidraulikámat, állandóan emelgetett.Van egy kiskar a hiraulika vezérlőkarok fölött amivel az emelési módok közt lehet válogatni.Melyik betü állásba kell hagyni,hogy a 3-ikpont túlterhelésnél vezérelje a hidraulikát?Adorex írásából azt vettem le hogy ha minden jó akkor autómatikus.Köszönöm a segítséget!!!!!
Válasz #674. hozzászólásra
Melyik kiskart, ami a hidraulika kar melett van?
Ha igen, akkor azt rugó tartja pozicióban középen,az a gyorscstlakozókra kapcsolja az olajat,2 pozicióban.
Ha OK a hidraulikád, akkor a 3 pontemelés automatikus bizonyos túlterhelés esetén.
Válasz #674. hozzászólásra
5611-esed van ?
Milyen kart ?
Segítséget kérnék! Melyik állásba kell tenni a kiskart ami betükkel van jelölve, ahoz hogy szántásnál a harmadik ponton tudja vezérelni az ekét? Előre is köszi!
Kb 150 km Borsodban lakom de a későbbiekben érdeklődöm. És köszönöma segítséged!
Válasz #671. hozzászólásra
legjobb lenne magát a tengelyt, mennyire laksz Bgyarmattól?
Értem köszönöm ki van szedve holnap elküldöm emailba a méreteket!
Válasz #663. hozzászólásra
4 fajta létezik a 30-as Zetor tlt tengelyéből ugyanazon cikkszám alatt, mindenképp ki kellene venni a sérült darabot a pontos identifikáció végett, az ár pedig 105-115 eur közt mozog.
Válasz #668. hozzászólásra
Szerintem vlmi Ga-Ds-Kn tájszóllással ir
Válasz #667. hozzászólásra
Nem ismerős ez a nh-s fickó?
Az istennek se mondja meg mellik megyébül írkál.....
Válasz #666. hozzászólásra
???
666
Az ördög nem alszik.
Válasz #649. hozzászólásra
Szia adorex! Lebontottam a hidraulikámat,elvannak kopva hajolva az alkatrészek.Igazad volt. Most megpróbálom gatyábarázni.
Válasz #663. hozzászólásra
Oksa, megbeszélve
adorex ha esetleg én is küldenék email-t segítenél nekem is megkérdezni a tlt tengelyt?
Válasz #661. hozzászólásra
Van neki eredeti cseh alkatrész ,aztán diszkont verziós utángyártott lengyel.
köszi a gyors választ
holnap egyeztetek apámmal,majd jelentkezem.Ő használt dolgokat áraul vagy újakat?
Válasz #659. hozzászólásra
Figyusz, zetor alkatrészekkel kereskedik, beszerez bármit, ha van pontos cikkszámod az a legjobb, el lehet kerülni a mellébeszélést, ha segitség kell, ird meg az adorexagro@centrum.sk ra, majd én beszélek vele
adorex
esetleg első kerék hajtáshoz való dolgokat nem tudna szerezni nekem??
köszi
Válasz #657. hozzászólásra
ezt a pókot hívd fel szlovákiába,ő beszerzi
00421915979353, zetor alkatrésszel kereskedik
Sziasztok. Segítséget szeretnék kéni tőletek, van egy 3011-as traktorom 5611-es motorral. Felújítás alatt áll és olyan gondom van hogy az erőleadó (TLT) tengely első fogazata megtekeredett és ezért nemtudom a motor fordulatáról működtetni a hidraulika szivattyút. Esetlek valaki nem e tud ötletet adni, hogy honnan tudok ilyen tengelyt venni. sok oldalt megnéztem de sehol nemtaláltam.
Próbáltatok már a hidraulika munkahenger fém tömittő gyűrűi helyett karmantyút belerakni?
Válasz #654. hozzászólásra
Nemszedtem még szét.Majd ha jóbbidő lessz.Szeretném tudni hogyg majd mire figyeljek oda.A mágnesszűrőt már megnéztem.Ősszel vettem a trakit,és már nemvolt időm szétszedni. Köszönöm a tanácsokat!!!!!
Válasz #653. hozzászólásra
A munkahengerben a tömitőgyürük rendben vannak?, asszem 70x80x5 a mérete, aztán el szokott hajlani a hidraulikát irányitó csuklórendszer, esetleg maga a hidraulikatömb szokott eldugulni.Megnézném,kap e elégséges olajellátást, a szivattyú mellett van a filter meg a mágnesszürő.
Válasz #652. hozzászólásra
Köszönöm a tippet ! tibcsi1
Válasz #651. hozzászólásra
Üdv!
Egyik ismerősnek is volt ilyen gondja és a vezértömböt kellett neki kicserélni, de vigyél mintát mert több fajta van belőle!
A harmadik pont fölfüggesztésnél, ha arra támaszkodik a munkagép akkor emelne rajt egy szintet.Betudom nyomni pajszerral, mozog kb 1cm-ert tudok nyomni rajta rugó ellenébe.A munkagépet leereszti-fölemeli,változatosan.Egyszer lassan leereszt- lassan fölemel.Gondol eggyet lassan leeresz- majd fölkapja a munkagépet.Meg olyan dolgot csinál! Bekapcsolt szivattyúval leereszti a munkagépet elég gyorsan,kikapcsolt szivattyúval sokkal tovább tartja a mgépeket.Köszönöm a tanácsokat!
a helyén kell lennie persze,csak az be is nyomódhat,nálunk be volt nyomódva és minden kiss döccenőnél le fel emelgette
Válasz #641. hozzászólásra
Feró adj pontos hibaleirást az emelgetésről, biztos meglesz az oka
Válasz #647. hozzászólásra
annak a csapnak a helyén kell lenni, mert az a z únn. zetormatic, szerintem máshol van a hiba
kép
ahova az ujj mutat ott van egy csap.Ha az be van nyomódva azért emelget a hidraulika,annak kint kell lennie.A harmadik pontot ahová felfogatod az mögött van.Ezt nézd meg hogy kint van-e
Válasz #645. hozzászólásra
Akkor az öregedet kérdezd meg légysz!
Nagyon szívesen.Tudom milyen nehéz találni hozzá,ha valami még kell akkor csak írj nyugodtan
Válasz #643. hozzászólásra
Tomsisc Nagyonszépen köszönöm a képeket!!!!!!!!
felraktam picassara is mert itt nem lehet nagyítani
ide
itt a kép.
Egyszer már mi is jártunk így ,hogy fel s le emelgetett,csak nem tudom hogy apám mit csinált vele,délután beszélek vele háthameg tudja mondani mi a baja a tiednek
Válasz #640. hozzászólásra
Nekem is 5611-em van. Nagyon tetszik csak a hidraulikával szenvedek.Még egy rajz kellene ha megtennéd!Az amelyiken a munkahenger meg az emelőtengely van rajt. Tolnamegyei vagyok.Előre is köszi!!!
őő nekem 5611-em van,én azt hittem hogy neked kell a 3011 váltó ,most kicsit összekeveredtem
ha kellenek még rajzok akkor csak írj!!!!!
Zetor ügyekben itt érdemes böngészni. http://www.nasetraktory.com/forum/viewforum.php?f=33
Válasz #636. hozzászólásra
Tomsics Nagyonszépen köszönöm a képeket! Nagyon szuper, ilyen részletest még nemláttam. 3011 váltó rajzot tudok.Ha jó megpróbálom előkerítem.
legjobban a váltó érdekelne(fogaskerekek stb.)
zetor hidraulika robbantott rajz
remélem használhatóak a képek a hidraulikáról
Válasz #634. hozzászólásra
mi érdekel,mert vagy 250 oldal??
az alkatrész katalogus ha van 5611-hez az kellene,be scannelni nem tudod??
ha valamit kell fordítani akkor tudom kihez kell fordulni
Válasz #632. hozzászólásra
Bgyarmat mellett lakom,csak 30 és 40 es szériához van könyvem, viszont van mindenhez alkatrészkatalógus, meg a forditás sem gond
adorex
hol laksz?én somogy ,Marcali ,mert ha közelben akkor elmegyek érte,más képp meg csak postán tudom eljutattni.Van 5611-eshez könyved??
A hidraulikám szórakozik állandóan emelget-leereszt.Lehetne-e kezdeni valamit? Ezért kérnék tőletek egy robbantott ábrás rajzot, ha valakinek van.Email:hathatos@levele.hu
Válasz #629. hozzászólásra
Megnézem holnap van e nekem 5611 es gépkönyv,meg hogy jut el hozzád az anyag?
adorex ha megtennéd nagyon szépen megköszönném.
A könyvet egyik barátom adta,igaz hogy nincs benne az 5611 csak 4911,5911,5945,6911 és 6945.DE ezek is jók egy csomó mindenre.
ha valakinek kell belőle valami akkor szóljon és scannelek!!!
Válasz #622. hozzászólásra
Nem gond az egész, meg jobb lesz mint a google translator