Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR415.97 FtUSD402.58 FtCHF442.09 FtGBP502.01 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz jozef24 #11141. hozzászólásáraAz első,másodok és harmadik az az,hogy mennyivel húzzuk le én szoktam 5-10 percet várni köztük,az utolsó az fok és itt 30 percet szoktam várni.
Üdv lenne egy 6211-és eladó , 91-s gyártás , 93 forgalomba helyezés , kevés óra , nagyon jó állapot , motorháztető javítás alatt képen látható sérülés miatt ar 2350000ft[kep1][kep2][kep3][kep4][kep1]
Válasz Dzsanosi #11140. hozzászólásáraMég egy kérdés ebbe a táblázatba a leghátso oszlopba levő értékek a véglehuzási érték az első a kezdeti a másodikba fokrol fokra a lépcsők a harmadikatt nem értem?
Válasz jozef24 #11139. hozzászólásáraPasszolom még igy nem szereltük
Végülis a szelepnek nem szabad beesnie felső holtponton
Van rá esély hogy megcsinálható
Válasz Lacihunt84 #11134. hozzászólásáraKardáncsonk átfordításával tudod váltani , de 1000-hez 21 bordás a másik vége ha 6 bordával szeretnéd az 1000-et akkor vedd ki a csonkot és tegyél bele valamit a furatba a 21 bordás csonkrészen .
Válasz andrasinorbertgeza #11129. hozzászólásáraKatalógust a crystalomhoz sem tudtam még venni sem.Az újabbakhoz pénzért sem adnak annyira nagy titok. Forterra Hsx katalógusom van, és sajnos a váltóban véglehajtásban sok minden cikkszám szerint is ugyanaz mint a crystalnál, de proximánál nem tudom mi a helyzet. Kubikzetor.cz oldalon érdemes katalógus után szétnézni.
Volt más váltó és difi bajom is, de az enyém nem proxima nem akarok ötletelgetni, hogy hátha.Remélem más tud neked igazából is segíteni, ha meglesz a hiba írd meg.
Válasz buti #11128. hozzászólásáraKöszi szépen de megnéztem de nem az csapágy alkatrészeket kaptam benne.Egy másik csapágy ment oda de még nem tudom mejik.Egy váltò rajz segitene sokat.
Válasz andrasinorbertgeza #11127. hozzászólásáraÜdv! Nem proximánál, de ugyanilyen felépítésű váltójú új crystalnál a váltó alján levő első kerkéhajtás előtétházában levő csapágy ment ki. Bekapcsolva erősebb hang, de terheletlenül is szólt. Ez a váltó legalsó pontja, az esetleges fémforgács jelentős része le tud kerülni, és ott is marad. annak a két csapágynak nem sokat használ. Ha váltó olajat leengeded, egy csövet kell lebontanod meg az elsőhajtás kardántengelyét és azt a házat simán leveheted. Nekem a csapágy olyan szinten ment ki, hogy a hengergörgős csapágy belső gyűrűje 1 mm-t kottyant de ez egy előtét tengelyen van a házban és kihajtó csonkon semmi kottyot sem éreztem.
Nem mondom hogy neked is ez a baj de ez nekem a váltó aljáról jövő csapágy hang volt, ahogy te is írtad.
Üdv mindenkinek.Egy proxima hs 120 as váltobol halatszik furcsa zaj valaki megmondaná vajon mi a gyakori problémája.Csapágy hang a váltó aljárol .Köszönöm .
Válasz jozef24 #11120. hozzászólásáraigen, egyelőre csak a helye. Ez is úgy járt sajnos mint a gardán kuplung rásegítés.
Előbb-utóbb ezt is visszaépítem. Költségesebb lesz, csak a munkahenger 150 EUR.
Sok itteni segítséggel, saját utánajárással végre sikerült magam visszaépítenem a 6011-es Zetoromra a sűrített levegős TLT kuplung rásegíést. Semmi nem működött és a légrendszert is a 0-ról kellett visszarakni de ma végre működik! A vezetékezés még ideiglenes.
Válasz T.f. #11117. hozzászólásáraAz lesz az igazi!
Van is itthon használaton kívüli Lajta, jó gumikkal. De sajnálom szétbontani a felnit, mert ez a hülye Kűhne gyár hegesztette minthogy csavarozta volna!
Inkább majd veszek, és vetéskor csak rádobom felnistől és mehet a móka!
Válasz Gabi 07 #11114. hozzászólásáraAnno nekem elfért a 14,9*24 es a sorközben csak a hátsókat cseréltem ki a 9,5*48-asra mert olyan volt a 9540-es zetorhoz sorközművelésre . Egy évben muszályból a 16245-össel permeteztem és kultivátoroztam .
Válasz Sk Laci #11113. hozzászólásáraEzt nagyon elkúrt@k a zetor mérnökök!
Hogy tudtak így legyártani egy felnit.
Na mindegy, legalább már ezt is tudom.
Ez ilyen!
Válasz Gabi 07 #11111. hozzászólásáraHa beforgattad a kerekeket, és beleér a kardányba, akkor állíts a csavaron, ami a kerék elfordulási szögét határozza meg.
Szeleppel meg nem tudsz mit csinálni.
Az elsőmeghajtásu Crystálokon nem forgassák be az első kerekeket, max a csillagon teszik át beljebb.
Válasz lorant90 #11110. hozzászólásáraHát rájöttem!
Alátekerve a kormányrúdba beleér a kerék szelep.
Szintén alátekerve a kardán házba meg beleérnek a kerék körmei! igaz ez 420-as gumi.
Ez nem jött be!
Milyen méretű gumikat raktatok rá?
Válasz lorant90 #11107. hozzászólásáraMegtanultuk!!!! Már bánom hogy nem kérdeztem zetoros kollegák véleményét,persze az alkatrész kereskedőnek meg minden eladó.
Válasz lupijani84 #11106. hozzászólására Tapasztalatbol tudjuk , 120 as crystalba meg meg elmegy , de turbosba mar nem szabad betenni , epp igy a 80 asban meg elmegy a 100 as turbosban mar nem . Nalunk itt szlovakiaban mar az uzletben sem ajaljak turbos motorba az utangyartot tengelyt
Üdv lenne egy 6211-és eladó , 91-s gyártás , 93 forgalomba helyezés , kevés óra , nagyon jó állapot , motorháztető javítás alatt képen látható sérülés miatt ar 2350000ft
11596 hozzászólás
Válasz Buvargabi #11145. hozzászólásáraDe én a 29,32,35, re levő oszlopra gondoltam?
Válasz jozef24 #11141. hozzászólásáraAz első,másodok és harmadik az az,hogy mennyivel húzzuk le én szoktam 5-10 percet várni köztük,az utolsó az fok és itt 30 percet szoktam várni.
Üdv lenne egy 6211-és eladó , 91-s gyártás , 93 forgalomba helyezés , kevés óra , nagyon jó állapot , motorháztető javítás alatt képen látható sérülés miatt ar 2350000ft[kep1][kep2][kep3][kep4][kep1]
Válasz Dzsanosi #11142. hozzászólásáraEzt te a fej lehuzásra érted?
Válasz jozef24 #11141. hozzászólásáraAzt én se
Nekem az van felirva erre a motorra hogy
60nm+3x60fok kb a vége 210nm lesz
Válasz Dzsanosi #11140. hozzászólásáraMég egy kérdés ebbe a táblázatba a leghátso oszlopba levő értékek a véglehuzási érték az első a kezdeti a másodikba fokrol fokra a lépcsők a harmadikatt nem értem?
Válasz jozef24 #11139. hozzászólásáraPasszolom még igy nem szereltük
Végülis a szelepnek nem szabad beesnie felső holtponton
Van rá esély hogy megcsinálható
Válasz Dzsanosi #11052. hozzászólásáradeutz f8l413f motoron ki lehet-e szelep fédert cserélni a fej levétele nélkül felső holtpontba hajtanám?
Válasz Sk Laci #11135. hozzászólásáraKöszönöm szépen
Válasz Hús Futár #11136. hozzászólásáraKöszönöm szépen
Válasz Lacihunt84 #11134. hozzászólásáraKardáncsonk átfordításával tudod váltani , de 1000-hez 21 bordás a másik vége ha 6 bordával szeretnéd az 1000-et akkor vedd ki a csonkot és tegyél bele valamit a furatba a 21 bordás csonkrészen .
Válasz Lacihunt84 #11134. hozzászólásáraAz újab modelleken xxx41 a kardánycsonk megfordításával állitod át a kardányfordulatot.
Üdv!!
Segítségre lenne szükségem ha valaki tudna! Zetor 9540es traktorok kardán fordulat sebességet hol lehet állítani? 540-1000?
Válasz andrasinorbertgeza #11129. hozzászólásáraVedd ki a váltót és szedd szét akkor többet tudsz mint így találgatni .
Válasz buti #11131. hozzászólásáraA kettő megegyezik. Crystal-Hsx
Válasz andrasinorbertgeza #11129. hozzászólásáraKatalógust a crystalomhoz sem tudtam még venni sem.Az újabbakhoz pénzért sem adnak annyira nagy titok. Forterra Hsx katalógusom van, és sajnos a váltóban véglehajtásban sok minden cikkszám szerint is ugyanaz mint a crystalnál, de proximánál nem tudom mi a helyzet. Kubikzetor.cz oldalon érdemes katalógus után szétnézni.
Volt más váltó és difi bajom is, de az enyém nem proxima nem akarok ötletelgetni, hogy hátha.Remélem más tud neked igazából is segíteni, ha meglesz a hiba írd meg.
Válasz andrasinorbertgeza #11129. hozzászólásáraÍrj privátot. Holnap telefonon elmondom mi lehet a baj.
Válasz buti #11128. hozzászólásáraKöszi szépen de megnéztem de nem az csapágy alkatrészeket kaptam benne.Egy másik csapágy ment oda de még nem tudom mejik.Egy váltò rajz segitene sokat.
Válasz andrasinorbertgeza #11127. hozzászólásáraÜdv! Nem proximánál, de ugyanilyen felépítésű váltójú új crystalnál a váltó alján levő első kerkéhajtás előtétházában levő csapágy ment ki. Bekapcsolva erősebb hang, de terheletlenül is szólt. Ez a váltó legalsó pontja, az esetleges fémforgács jelentős része le tud kerülni, és ott is marad. annak a két csapágynak nem sokat használ. Ha váltó olajat leengeded, egy csövet kell lebontanod meg az elsőhajtás kardántengelyét és azt a házat simán leveheted. Nekem a csapágy olyan szinten ment ki, hogy a hengergörgős csapágy belső gyűrűje 1 mm-t kottyant de ez egy előtét tengelyen van a házban és kihajtó csonkon semmi kottyot sem éreztem.
Nem mondom hogy neked is ez a baj de ez nekem a váltó aljáról jövő csapágy hang volt, ahogy te is írtad.
Üdv mindenkinek.Egy proxima hs 120 as váltobol halatszik furcsa zaj valaki megmondaná vajon mi a gyakori problémája.Csapágy hang a váltó aljárol .Köszönöm .
Üdv. Érdeklődnék hátha itt valakinek nincs véletlen elfekvőbe 3 hengeres Zetorhoz olajteknő ami használható.
Válasz Gptomi #11124. hozzászólásáraKuplung házba is van egy levegős kinyomo mely kinyomja a menet kupplungott.
Válasz jozef24 #11123. hozzászólásáraA váltó belsejét nem néztük de úgy tudom, hogy csak ak ülső szerelvények lettek leszerelve.
Válasz Gptomi #11121. hozzászólásáraA váltoba az also bordásvégü csőtengely benne van?
Válasz Gptomi #11121. hozzászólásáraLátom a csővek meg vannak.
Válasz jozef24 #11120. hozzászólásáraigen, egyelőre csak a helye. Ez is úgy járt sajnos mint a gardán kuplung rásegítés.
Előbb-utóbb ezt is visszaépítem. Költségesebb lesz, csak a munkahenger 150 EUR.
Válasz Gptomi #11119. hozzászólásáraezen van sebesség nyomaték növelö is?
Kedves Fórumozók!
Sok itteni segítséggel, saját utánajárással végre sikerült magam visszaépítenem a 6011-es Zetoromra a sűrített levegős TLT kuplung rásegíést. Semmi nem működött és a légrendszert is a 0-ról kellett visszarakni de ma végre működik! A vezetékezés még ideiglenes.
Válasz T.f. #11117. hozzászólásáraAz lesz az igazi!
Van is itthon használaton kívüli Lajta, jó gumikkal. De sajnálom szétbontani a felnit, mert ez a hülye Kűhne gyár hegesztette minthogy csavarozta volna!
Inkább majd veszek, és vetéskor csak rádobom felnistől és mehet a móka!
Válasz Gabi 07 #11109. hozzászólásáraSzia ! A 14,9R24 váltómérete többek közt a 12,4R28 , ehhez van gyári felni is (bontásból a Lajta vetőgépről is lehet venni) .
Mértetváltó
Válasz Gabi 07 #11111. hozzászólására9.5-32 es kerekeket szerkesztettük előre holnap lefotózom hogy hogyan
Válasz Gabi 07 #11114. hozzászólásáraAnno nekem elfért a 14,9*24 es a sorközben csak a hátsókat cseréltem ki a 9,5*48-asra mert olyan volt a 9540-es zetorhoz sorközművelésre . Egy évben muszályból a 16245-össel permeteztem és kultivátoroztam .
Válasz Sk Laci #11113. hozzászólásáraEzt nagyon elkúrt@k a zetor mérnökök!
Hogy tudtak így legyártani egy felnit.
Na mindegy, legalább már ezt is tudom.
Ez ilyen!
Válasz Gabi 07 #11111. hozzászólásáraHa beforgattad a kerekeket, és beleér a kardányba, akkor állíts a csavaron, ami a kerék elfordulási szögét határozza meg.
Szeleppel meg nem tudsz mit csinálni.
Az elsőmeghajtásu Crystálokon nem forgassák be az első kerekeket, max a csillagon teszik át beljebb.
Válasz Gabi 07 #11111. hozzászólásáraNem emlekszem azokra a gumi meretekre , majd valaki megirja biztosan .
Válasz lorant90 #11110. hozzászólásáraHát rájöttem!
Alátekerve a kormányrúdba beleér a kerék szelep.
Szintén alátekerve a kardán házba meg beleérnek a kerék körmei! igaz ez 420-as gumi.
Ez nem jött be!
Milyen méretű gumikat raktatok rá?
Válasz Gabi 07 #11109. hozzászólásáraMi a hatsokat szoktuk forgatni az elsok helyett mentek vekony kerekek mert amit a felni enged jatszani az keves
Üdv!
16145 kerekeit forgatom be, hogy beférjen a sorközbe. Az első sárvédőket ilyenkor hogy szokták rárakni , vagy sehogy?
Válasz lorant90 #11107. hozzászólásáraMegtanultuk!!!! Már bánom hogy nem kérdeztem zetoros kollegák véleményét,persze az alkatrész kereskedőnek meg minden eladó.
Válasz lupijani84 #11106. hozzászólására Tapasztalatbol tudjuk , 120 as crystalba meg meg elmegy , de turbosba mar nem szabad betenni , epp igy a 80 asban meg elmegy a 100 as turbosban mar nem . Nalunk itt szlovakiaban mar az uzletben sem ajaljak turbos motorba az utangyartot tengelyt
Válasz lupijani84 #11087. hozzászólására utángyártott főtengely nem bírta sokáig a 161-es ben. Ha csak lehetséges ne vegyenek utángyártott főtengelyt.
Válasz Sk Laci #11102. hozzászólásáraPersze
Válasz Claastra. #11101. hozzászólásáraSzia Gábor!
Ma este megcsörgethetlek?
Szakmai tanácsra lenne szükségem.
Válasz Ábel #11100. hozzászólására304897755 horvathgabor1@gmail.com
Válasz Claastra. #11099. hozzászólására Üdvözlöm! A Zetorral kapcsolatban lenne pár kérdésem kérhetnék egy telefonszámot vagy email címet? Köszönöm
Üdv lenne egy 6211-és eladó , 91-s gyártás , 93 forgalomba helyezés , kevés óra , nagyon jó állapot , motorháztető javítás alatt képen látható sérülés miatt ar 2350000ft
Válasz az igazi agroinform #11097. hozzászólásáraEz most mi?
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-02-27 19:56:26