Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.68 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #3232. hozzászólásra
Vissza szabad ha nincsenek a menetek meghúzódva . Nyomaték nem tudom mennyi crowa szárra 40 centis csőhosszabító és kész a nyomaték kulcs .
Válasz #3231. hozzászólásra
nem tudom milyen kell bele én olyat raktam amilyet adtak . Nem tudom hol jobb venni felénk az axiál van legközelebb és jó áron is van náluk a krisztál cucc de ha nincs messze nagyobb dologért szlovákiába is érdemes elmenni .
erős nekünk is a gyanúnk.jövő héten kapjuk szét!
alkatrészt hol érdemes venni?
ha szerencsénk lesz hengerfejtőmitést meg O gyűrűt kell venni "csak"
a h.tömités ebbe a szériába milyen vastag kell szeinted?
1.2-1.3-1.5 ??
6 hengeres Zetor traktor Javítási Kézi Műhelykönyve kellene amiben a motort szereli.
Ha van valakinek eladó könyve érdekelne!!
nincs traktorom de a motor 1989 gyártású szivó motor.
Íme az egyik:A szuper Zetor 50-nek milyen nyüge baja szokott lenni ami szerelés illetve alkatrész szemszögéből sokba szokott kerülni.
(Nem a gumiabroncsokra ?-tam )
A második:Alkatrészt lehet-e találni hozzá itt belföldön.
A harmadik nem-e tudja valaki pontosan hogy mi a szerkezetkész tömege: (akkumulátor,üzemanyag,)nélkül.
#1. hozzászólás, bendzso küldte be 2012-01-10 19:48:31-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Erdeklodni szeretnék hogy tudja e valakihogy lehet leszerelni a Zetor 4718 as tipusu traktor hátso fékmunkahengereket, le kelle venni a combrészt.
smile confusedsmile confusedsmile confusedsmile confused
> Megkoszonnem ha valiki ki tudna segiteni egy rajzzal vagy egy javitási katalogusssal.
>
> Tisztelettel
>
> Kézdivásárhelyrol János
Némi segítséget kérnék Tőletek. Olvasgattam itt vissza a fórumba a Béka-Nyúllal kapcsolatban, de volt aki az egyiket írta alapnak, volt aki a másikat. Most melyikbe is érdemes dolgozni?
Nekem van egy 16045-öm és egy 80245-ös. A kicsinél volt egy cső törés és nyomta el az olajat és ezért nem lehetet nyúlba felkapcsolni innen gondolom, hogy ennél a béka az alap és a nyuszihoz kell olajnyomás. A 16045-nél viszont ha finom gázon békába próbálok előre vagy hátra menni akkor érzem, hogy lökdös. Ennél meg az lenne az igaz, hogy alap a nyuszi és az olajnyomás kell a békához.
Na most kérek valakit aki megvilágosít! Mert tudom dolgozni az alapban célszerű, mert ha gyenge az olajnyomás akkor csúszni fog és lassan pá-pá. Akkor melyik traktornál melyik az alap fokozat??
Bocsi mindenkitől, hogy ilyen hülyeséggel zavarok.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Üdv!
Hogy zetor függőségedtől eltekintve, milyen véleménnyel vagy róla? Teszem azt megéri-e azt a pénzt amit kérnek érte? Vagy akkor már inkább másfelé érdemes lenne kacsintgatni abban az árkategóriában. Műszakilag hogy bírja a kiképzést és hasonló. Kíváncsi vagyok és egyre jobban öregszek, de az információ hatalom.
Kérdésem az lenne, hogy a Zetor 16245-ös típusra hátsó gumiabroncs mérete mennyi? Én úgy emlékszem, hogy az enyémre anno 18,4x38-as lett téve. Már nem látom rajta a felírást, annyira elhasználódott, most használtba bírnék ilyet venni kérdés, hogy jó-e rá?
Azért furcsállom kicsit, mert a mostani MTZ-ék is ilyen méretű gumival jönnek ki, Lehetséges ez?
A válaszokat előre is köszönöm!
A gépkönyvet hol lehet letölteni? Mert erre a típusra nem nagyon találtam! Vagy ha szépen megkérnélek akkor elküldenéd nekem a cuccokat, mert már nagyon kellene a géphez!! Előre is köszi!!
A gépkönyvet hol lehet letölteni? Mert erre a típusra nem nagyon találtam! Vagy ha szépen megkérnélek akkor elküldenéd nekem a cuccokat, mert már nagyon kellene a géphez!! Előre is köszi!!
Zetor 5011-es traktorhoz keresnék gépkönyvet!
Másik problémám.. szántáskor az ekét kiemeli, én a vonóerőszabályozóra gyanakodom! Segítséget kérek!
Előre is köszönöm!
11585 hozzászólás
Válasz #3235. hozzászólásra
értem .akkor nem kényes a zetor! nem úgy mint a JD
Válasz #3232. hozzászólásra
Vissza szabad ha nincsenek a menetek meghúzódva . Nyomaték nem tudom mennyi crowa szárra 40 centis csőhosszabító és kész a nyomaték kulcs .
Válasz #3233. hozzászólásra
értelek!akkor maradok én is az axis fiúknál Debrecenben
Válasz #3231. hozzászólásra
nem tudom milyen kell bele én olyat raktam amilyet adtak . Nem tudom hol jobb venni felénk az axiál van legközelebb és jó áron is van náluk a krisztál cucc de ha nincs messze nagyobb dologért szlovákiába is érdemes elmenni .
Válasz #3230. hozzászólásra
hajtókar csavarokat vissza szabad tenni??ez a motor nem mehetett többet 1000-1500 üzemóránál !
a nyomatékot mennyire húzod meg!
amúgy Szia!!
Válasz #3230. hozzászólásra
erős nekünk is a gyanúnk.jövő héten kapjuk szét!
alkatrészt hol érdemes venni?
ha szerencsénk lesz hengerfejtőmitést meg O gyűrűt kell venni "csak"
a h.tömités ebbe a szériába milyen vastag kell szeinted?
1.2-1.3-1.5 ??
Válasz #3229. hozzászólásra
Hüvely gumigyűrű szakadt el leghamarabb
Válasz #3228. hozzászólásra
dehogy!bemegyen a fagyáló az olajba.
Válasz #3225. hozzászólásra
Turbósítás ?
Válasz #3226. hozzászólásra
úgy is jó lesz!
breko82@cirtomail.hu
Köszi!
Válasz #3225. hozzászólásra
Szia!
Nekem van beszkennelt formában. Ha így is jó elküldöm az e-mail címedre.
Üdv!
Válasz #3224. hozzászólásra
fasza kis motor csak nekem még kell 2 henger
Válasz #3223. hozzászólásra
EZ egy ZETOR Crystal motor.
íme a motor amiről szó van.
6 hengeres Zetor traktor Javítási Kézi Műhelykönyve kellene amiben a motort szereli.
Ha van valakinek eladó könyve érdekelne!!
nincs traktorom de a motor 1989 gyártású szivó motor.
Válasz #3220. hozzászólásra
Szeva,
Nagytraktor Kft-t kérdezted már?
Kecskeméten + Izsákon biztos van boltjuk, rengeteg cuccuk van szerintem ott találsz ilyen kormányt is
5611-kormányt keresek
zetork25 műhelykönyvet keresek!
Válasz #3217. hozzászólásra
http://www.konedata.net/Traktorit/ZetorSuper.htm
Jó estét mindenkinek.
Lenne három kérdésem.
Íme az egyik:A szuper Zetor 50-nek milyen nyüge baja szokott lenni ami szerelés illetve alkatrész szemszögéből sokba szokott kerülni.
(Nem a gumiabroncsokra ?-tam )
A második:Alkatrészt lehet-e találni hozzá itt belföldön.
A harmadik nem-e tudja valaki pontosan hogy mi a szerkezetkész tömege: (akkumulátor,üzemanyag,)nélkül.
Válaszaikat előre is köszöntem.
További szép napot.
Válasz #3200. hozzászólásra
18,4r34 ez a kiskerekes krsiztálé és az új mtz-ké a nagy kerekes vagy Super krisztáloké pedig a 20,8r38
Válasz #3211. hozzászólásra
azzal dogozol amivel akarsz
azé vannak a sebességek a traktorba h. lehessen velük dolgozni nemdebár ugyebár??
talán a nyúl a befutó nem a teki
Válasz #3200. hozzászólásra
18 4 38 meg 20 8 38
#1. hozzászólás, bendzso küldte be 2012-01-10 19:48:31-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Erdeklodni szeretnék hogy tudja e valakihogy lehet leszerelni a Zetor 4718 as tipusu traktor hátso fékmunkahengereket, le kelle venni a combrészt.
smile confusedsmile confusedsmile confusedsmile confused
> Megkoszonnem ha valiki ki tudna segiteni egy rajzzal vagy egy javitási katalogusssal.
>
> Tisztelettel
>
> Kézdivásárhelyrol János
Bocsi látom elírtam az 8245-ös akar lenni!
Sziasztok!
Némi segítséget kérnék Tőletek. Olvasgattam itt vissza a fórumba a Béka-Nyúllal kapcsolatban, de volt aki az egyiket írta alapnak, volt aki a másikat. Most melyikbe is érdemes dolgozni?
Nekem van egy 16045-öm és egy 80245-ös. A kicsinél volt egy cső törés és nyomta el az olajat és ezért nem lehetet nyúlba felkapcsolni innen gondolom, hogy ennél a béka az alap és a nyuszihoz kell olajnyomás. A 16045-nél viszont ha finom gázon békába próbálok előre vagy hátra menni akkor érzem, hogy lökdös. Ennél meg az lenne az igaz, hogy alap a nyuszi és az olajnyomás kell a békához.
Na most kérek valakit aki megvilágosít! Mert tudom dolgozni az alapban célszerű, mert ha gyenge az olajnyomás akkor csúszni fog és lassan pá-pá. Akkor melyik traktornál melyik az alap fokozat??
Bocsi mindenkitől, hogy ilyen hülyeséggel zavarok.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Üdv!
Válasz #3206. hozzászólásra
Nem csak az újabbak, ott a Zetor múzeum is.
Válasz #3208. hozzászólásra
mittudomén kinek mi éri meg érted
döntse el mindenki ad e 40 44et 1 egyszerüért vagy nemad
Válasz #3207. hozzászólásra
Hogy zetor függőségedtől eltekintve, milyen véleménnyel vagy róla? Teszem azt megéri-e azt a pénzt amit kérnek érte? Vagy akkor már inkább másfelé érdemes lenne kacsintgatni abban az árkategóriában. Műszakilag hogy bírja a kiképzést és hasonló. Kíváncsi vagyok és egyre jobban öregszek, de az információ hatalom.
Válasz #3206. hozzászólásra
biztos nincs
kérdés az h. milyen kérdés lappang a fejedbe
Válasz #3204. hozzászólásra
Neked van valamelyik az újabbakból?
Válasz #3204. hozzászólásra
Még nem ismerik a jó traktort, de ami késik nem múlik.
Válasz #3203. hozzászólásra
ó menj fel a hegyre Gábor
és ott fönt az óhegyen álmodozz új mtzkről háháháháháááááá
10-12 millió ft-os romhalmazok...
Ha jól emlékszem a 18,4x38 a super 16245-ösön van,de a sima 16245-ön tuti hogy 18,4x34 van.
18,4x34 igen az új mtz-k is ilyen méretűek.
Üdv Mesterek!
Kérdésem az lenne, hogy a Zetor 16245-ös típusra hátsó gumiabroncs mérete mennyi? Én úgy emlékszem, hogy az enyémre anno 18,4x38-as lett téve. Már nem látom rajta a felírást, annyira elhasználódott, most használtba bírnék ilyet venni kérdés, hogy jó-e rá?
Azért furcsállom kicsit, mert a mostani MTZ-ék is ilyen méretű gumival jönnek ki, Lehetséges ez?
A válaszokat előre is köszönöm!
Válasz #3196. hozzászólásra
A CD a sajátom amit ugy vettem.De ha érdekel:zetoros6011@gmail-ra irj.
Válasz #3193. hozzászólásra
Köszönöm az infót,már nem aktuális.
Válasz #3196. hozzászólásraItt megtalálod. Az 5611-es u.az mint ursus C-360 http://www.agrofoto.pl/forum/topic/13737-instrukcje-obslugi-tabele-wysiewu-i-katalogi-czesci-do-maszyn-rolniczych-cz3/
Válasz #3190. hozzászólásra
Válasz #3182. hozzászólásra sajnos teljesen szét kell huzni le a fulke a difi a motor
Válasz #3189. hozzászólásra 30000 ft-ért felujítottat adnak de cserébe le kell adni az oreget
Válasz #3187. hozzászólásra
a furat az 5748-ba 95-Os a 6045-100-as az 5748 az kormányváltos konnyu elso hajtás, amibe alkatrészt már kapni nem lehet
Válasz #3188. hozzászólásra szia ki kell venni a hidraulikát van benne egy kocka ott a baj
Válasz #3188. hozzászólásra
Nekem van CD-re irva.
Üdv!
Van valakinek Zetor öninditó,vagy forgórész eladó?
Sziasztok!
Zetor 5011-es traktorhoz keresnék gépkönyvet!
Másik problémám.. szántáskor az ekét kiemeli, én a vonóerőszabályozóra gyanakodom! Segítséget kérek!
Előre is köszönöm!
üdv Máté
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék hogy a zetor 5748-as és 6045-ös között mik a különbségek ( motor, váltó, elsőhajtás ).
Előre is köszönöm.