Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF437.64 FtGBP493.58 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdv. Tud valaki szerezni 6945-ös Zetorhoz gyári alkatrész katalógust,amibe a cikkszámok is benne vannak, vagy ha valami elérhetőség ha lenne ez ügyben akkor megköszönném! Telefonon elérhető vagyok (mert ide ritkán tudok írni)az alábbi számon
+36-30-209-1164
Szia! Nekem is volt egy nagyon jó állapot Rába 15-ösöm én is mindig azon filóztam hogy lehetne megoldani a hátsó meghajtást rotációzás közben. Nekem is sokat elakadt amikor mélyen rotációztam vele,pláne ha partnak felfelé mentem vele. Nem egyszerű a megoldása mivel a váltóból vagy az elő kerék fordulatszámát adja le a gardán,vagy a motorfordulatát. Szerintem csak a két gardán lehet a megoldás ha a váltóból valahol ki lehet szedni az első kerék lehajtását.És ami fontos hogy a fordulatszám a két tengely között egyforma kell hogy legyen. Röviden én így gondolom! Szép napot:)
Akkor szerencséd lehetett,mert azt mondják 10-ből 1-szer sikerül.
Állítólag csak speciális pálcával,fel kell melegíteni hegesztés előtt 300C fokra,majd utána fokozatosan visszahűteni. Most szereztem speciális pálcát öntvényhez állítólag egy egész doboz belőle 90.000ft.A belső része vékony réz cső amiben van valamilyen plusz töltet,tehát lehet valami benne hogy drága. Majd meglátjuk,de még hozzá sem tudtam fogni,kevés az idő:)
Segítséget szeretnék kérni van egy rába 15-öm és át szeretném alakítani, hogy mind a négy kerék meghajtással tudjak rotálni és a fordulat és az erő is meglegyen. Előre is köszönöm üdv.felugyelo
Válasz #2952. hozzászólásra
SaJnos már mi is jártunk ilyen cipőben. Próbáltunk bontott motort venni, de csak olyanokat találtunk amik ugyanúgy szét voltak fagyva, végül az Axiáltól vettünk ujjat, de most már nem onnan vennék mert kb a legdrágább. It EZAZ biztos hogy olcsóbb, ha használtat nem találtok.
Sziasztok!
Először írok ide,remélem nem utoljára:)
6211-es motorház kellene,sikeresen szét lett fagyasztva:(
Ha valaki tud legyen szíves üzenjen!
Email:ledacs@citromail.hu
Előre is köszönöm!
Új vagyok a fórumon, de már is a segítségetekre lenne szükszégem.
Egyik kellemes szabadidős elfoglaltságunk a család kedvencét (Zetor A25)szét- és összerakni.szükségem lenne ehhez viszont egy A25-ös traktorhoz való első hídra.
Amennyiben tud valaki segíteni, értesítsetek.fontos lenne.
köszönöm.
üdv Mindenkinek:
Nálunk is így volt megoldva 6045 kis zetor, kivolt köszörülve, de már nem emlékszem hogy milyen fogaskerék volt rajta. Vezér fogaskerekeknél összetevődik a kopás és nem lehet a előtöltésen annyit állítani (szaki mondta).
A adagolóssal meg van olyan tapasztalatom hogy 2db krisztal adagolót újítattam fel. Egyik felpörgött a másikkal nem tudom mivolt a gond, de a lényeg rengeteg pénzért megcsinálta és utána is hibásak voltak, többször visszavittem de mindig azt mondta hogy padon jók. Pedig évekig hozzá hordtam a adagolókat és nem volt vele gond. Elvittem másik adagolóshoz az rögtön talált bennük törött alkatrész.
Válasz #2940. hozzászólásra
Köszönöm mindegyikötök hasznos tanácsát nincs mese vezérlés szét!Közlöm is a szakival biztos befonja azt a centis haját mert ezt jolett volna meguszni dehát ez van.
Már mi is voltuk igy 1 foggal véletlen elraktuk elindult,ment de nem volt az igazi mi is probáltunk mindent aztán szétszetük beállítotuk aztán szépen megy.
Ha jól tudom 100 szor kel körbe fordulnia fötengelynek, hogy vissza álljon arra a helyre ammiről el indult,
Akkor a kompresoron keresztülmenö tengely egy foggal el van állitva csinálhatja ezt a problémát?De ezt csak én gondolom nemtudom hogy egyáltalán el lehete azt állitani.
11585 hozzászólás
Válasz #2983. hozzászólásra
csak nehogy túlélje a téemmeket
2050be visszatérünk rá
Válasz #2984. hozzászólásra
ültem 5435ben meg 5465 ben meg 6499 ben
csak a nagy való valamire a 2 kissebb az vicc annyi pénzért
Válasz #2983. hozzászólásra
tudtam, hogy csak baxakodsz
Ha mégis ilyesmi traki kéne 5455-öt próbálj ki!
hogy érezd meg a kráftot!
Válasz #2982. hozzászólásra
unaloműzésképpen jó volt olyasmire alkudni amit ha ingyen adnának akkor se engedném be az udvarba
Válasz #2981. hozzászólásra
azért a pénzért már traktort is lehetne venni
Válasz #2980. hozzászólásra
ezt a 16V csodát 44 ért ideadták volna
Válasz #2978. hozzászólásra
huha
mi lett vóna a vég ha aznap el is vitte vóna az emberjánya?
Válasz #2974. hozzászólásra
páran lefejelték a tükröt a
hiába... nagy az érdeklődés..... menő masín.......
Válasz #2977. hozzászólásra
káááár
pedig elég jól lehetett alkudni az árból
Válasz #2967. hozzászólásra
Ilyet se.
......merek én mást mondani itt a sok Zetorgyülölő között?????
Válasz #2975. hozzászólásra
Az előző képből jöttem rá, ez HM-nek van, de nem HM-vhely.
Válasz #2973. hozzászólásra
Neked még messzebb lett volna mint nekem (CJ)
Válasz #2972. hozzászólásra
á dehogy , csak HM kedvéért fotóztam
Válasz #2971. hozzászólásra
Neked, de nekem.A másik az a Proxima Plus.
NAAAA te meg zetorral szemezel????
Válasz #2970. hozzászólásra
hát azt nem mondanám , hogy a szomszédban ....
Válasz #2968. hozzászólásra
húú most megfogtál ennyire nem másztam bele a témába
Itt voltál a szomszédba.
Válasz #2965. hozzászólásra
Ez Proxima plus?
Válasz #2966. hozzászólásra
és ilyet?
Válasz #2965. hozzászólásra
igencsak nagyon nem valószinű h. igen
Hecci ilyet érdemes venni???
Válasz #2963. hozzászólásra
Az ülés ellőtt- alatt
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni ,hogy hol találom Zetor 3011-n az alvázszámot?
Üdv. Tud valaki szerezni 6945-ös Zetorhoz gyári alkatrész katalógust,amibe a cikkszámok is benne vannak, vagy ha valami elérhetőség ha lenne ez ügyben akkor megköszönném! Telefonon elérhető vagyok (mert ide ritkán tudok írni)az alábbi számon
+36-30-209-1164
Előre is köszönöm a segítséget!
Válasz #2960. hozzászólásra
Állitólag tz4k-ban volt gyárilag kétkardános,házilag nem lehet kivitelezni a 4x4+kardánt
Válasz #2956. hozzászólásra
Szia! Nekem is volt egy nagyon jó állapot Rába 15-ösöm én is mindig azon filóztam hogy lehetne megoldani a hátsó meghajtást rotációzás közben. Nekem is sokat elakadt amikor mélyen rotációztam vele,pláne ha partnak felfelé mentem vele. Nem egyszerű a megoldása mivel a váltóból vagy az elő kerék fordulatszámát adja le a gardán,vagy a motorfordulatát. Szerintem csak a két gardán lehet a megoldás ha a váltóból valahol ki lehet szedni az első kerék lehajtását.És ami fontos hogy a fordulatszám a két tengely között egyforma kell hogy legyen. Röviden én így gondolom! Szép napot:)
Válasz #2957. hozzászólásra
Akkor szerencséd lehetett,mert azt mondják 10-ből 1-szer sikerül.
Állítólag csak speciális pálcával,fel kell melegíteni hegesztés előtt 300C fokra,majd utána fokozatosan visszahűteni. Most szereztem speciális pálcát öntvényhez állítólag egy egész doboz belőle 90.000ft.A belső része vékony réz cső amiben van valamilyen plusz töltet,tehát lehet valami benne hogy drága. Majd meglátjuk,de még hozzá sem tudtam fogni,kevés az idő:)
Válasz #2934. hozzászólásra
Ha minden rendesen van összerakva, kizárt a füstölés.Utolsónak kerül sorra az adagoló finom szögbe
állítása.
Válasz #2949. hozzászólásra
Hasonló esetben sikerült hegesztéssel javítanom.
Segítséget szeretnék kérni van egy rába 15-öm és át szeretném alakítani, hogy mind a négy kerék meghajtással tudjak rotálni és a fordulat és az erő is meglegyen. Előre is köszönöm üdv.felugyelo
Válasz #2953. hozzászólásra
Köszönöm a segítségeteket,de úgy néz ki marad az orosz megoldás:) Fémragasztó:)
Vagy bejön vagy nem.
Ha nem akkor marad a csere.
Mezőszilason foglalkoznak használt felújított alkatrészekkel is.
Fortuna Bt. 1 telefont megér.
http://www.motorfelujitocentrum.hu/
Válasz #2952. hozzászólásra
SaJnos már mi is jártunk ilyen cipőben. Próbáltunk bontott motort venni, de csak olyanokat találtunk amik ugyanúgy szét voltak fagyva, végül az Axiáltól vettünk ujjat, de most már nem onnan vennék mert kb a legdrágább. It
EZAZ biztos hogy olcsóbb, ha használtat nem találtok.
Moderálta: Adorex (20695) 2011-04-16 21:50:36
Válasz #2950. hozzászólásra
Már nem de most értünk oda hogy megnézzük!
Tehát tud valaki segíteni,vagy sem?
Válasz #2950. hozzászólásra
ez jóóóóóó
Huh, arrafelé még olyan fagyok vannak még reggelente?
Sziasztok!
Először írok ide,remélem nem utoljára:)
6211-es motorház kellene,sikeresen szét lett fagyasztva:(
Ha valaki tud legyen szíves üzenjen!
Email:ledacs@citromail.hu
Előre is köszönöm!
Sziasztok,
Új vagyok a fórumon, de már is a segítségetekre lenne szükszégem.
Egyik kellemes szabadidős elfoglaltságunk a család kedvencét (Zetor A25)szét- és összerakni.szükségem lenne ehhez viszont egy A25-ös traktorhoz való első hídra.
Amennyiben tud valaki segíteni, értesítsetek.fontos lenne.
köszönöm.
üdv Mindenkinek:
Nitus
Válasz #2946. hozzászólásra
Vagy mer nincs öntudat,hogy a volt sajátot, vagy a mostani sajátot vegyék..
Válasz #2945. hozzászólásra
ejha
hát én nemtom
biztos mert azokra nem köll az alkatrész
csak úgy tünik mintha nem lennének......
Válasz #2944. hozzászólásra
Bevásároltatok John Deere traktorokból anno.
A múltkor voltam a Felvidéken alkatrész ügyben,
az eladó azt mondta alig van Zetor.
Válasz #2943. hozzászólásra
mittudomén hova viszik
lengyelbe?
mind1
csakmegveszi vlk.....
Hecci! A mai hirdetésben is olvastam vásárolják össze még mindig a Zetorokat mit csinálnak velük?
Nálunk is így volt megoldva 6045 kis zetor, kivolt köszörülve, de már nem emlékszem hogy milyen fogaskerék volt rajta. Vezér fogaskerekeknél összetevődik a kopás és nem lehet a előtöltésen annyit állítani (szaki mondta).
A adagolóssal meg van olyan tapasztalatom hogy 2db krisztal adagolót újítattam fel. Egyik felpörgött a másikkal nem tudom mivolt a gond, de a lényeg rengeteg pénzért megcsinálta és utána is hibásak voltak, többször visszavittem de mindig azt mondta hogy padon jók. Pedig évekig hozzá hordtam a adagolókat és nem volt vele gond. Elvittem másik adagolóshoz az rögtön talált bennük törött alkatrész.
Válasz #2940. hozzászólásra
Köszönöm mindegyikötök hasznos tanácsát nincs mese vezérlés szét!Közlöm is a szakival biztos befonja azt a centis haját mert ezt jolett volna meguszni dehát ez van.
Már mi is voltuk igy 1 foggal véletlen elraktuk elindult,ment de nem volt az igazi mi is probáltunk mindent aztán szétszetük beállítotuk aztán szépen megy.
Ha jól tudom 100 szor kel körbe fordulnia fötengelynek, hogy vissza álljon arra a helyre ammiről el indult,
Válasz #2938. hozzászólásra
Teljesen szét, s úgy kezdjétek az alapoknál...,csak ott lehet akkor a probléma.
Válasz #2937. hozzászólásra
Akkor a kompresoron keresztülmenö tengely egy foggal el van állitva csinálhatja ezt a problémát?De ezt csak én gondolom nemtudom hogy egyáltalán el lehete azt állitani.
Válasz #2935. hozzászólásra
A vezérlésnél egy fog csinálhat ilyent, ott kezdjétek.