Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ezt a méretet a 30-s felnikhez szerelték,12,4x24 a 34-s felnihez,a 13,6x24 vagy 12,4x28 a 38-a felnihez ment párban!Mond már végre milyen a hátsó felni mérete!
arra gondótam h. NEKI lesznek 38as kerekei......
deha felni sincs...........
kitudja majdmég idén december 31edikén megnézem mi fog viritani az avatárbannnn.....micsoda angol masín
Arról nincs,de ha gondolod holnap csinálok,azok valószinű,hogy kopotabbak de használhatóak! A hátsókat a mult hétem vettem le a felniről,mert eladtam a felniket!
Válasz #2855. hozzászólásra
Nem már akkor is NH-ban gondolkodtam mikor a Krisztus lett . Sőt még meg is van aza NH G-190-as de az már nem játszik be nekem .
Válasz #2852. hozzászólásra
Figyu hecci épp napokban kerül bele a Trimble 500-as a krisztusba hogy majd azzal szórom a műkakit , amint lehet menni a földre . nincs bajom a krisztussal bár van amit másképp csinálnék rajta mint ahogy megtervezték .
Válasz #2851. hozzászólásra
Még nem tudom mi lesz helyette , csak annyi tuti hogy NH és 240 ló körüli teljesítményben . Bár eddig nem taposták egymás lábát a jelentkezők igaz az árat is kitartom mert most rendbe van téve a gép és nem akarom oda adni csak azért hogy ne legyen .
Sziasztok!
Zetor 16145ös traktorból, ha jól tudom van erősített hátuljú, és sima. Mi a kettő közt a különbség? Mit kell nézni, esetleg 2 képet megköszönnék
Üdv
Nem tudom érdekel-e valakit, Zetormatic hidraulika könyv?
3011-esé, de ez alapján szerelhetők az újabbak is szerintem.(5611, 6011-45 stb.)
Itt egy link, használjátok egészséggel. Zetormatic
szép jó estét minden kollégának,érdeklődnék,nincs valakinek 5211 esbe szerelhető fűtés,illetve szervó?ha valaki tud akkor szóljon.előre is kösziés szép estét meg jó fórumozást
Azt szeretném meg kérdezni,hogy az 5611-es motor fötengely végén az ékszíjtárcsa jobbra és balra két mm-er holtjátéka van kérdésem a fötengelybe jobbos vagy balos a menet.
Van egy ismerösöm aki T-25-ösel báláz egy Welger AP-40-est hajt vele évek ota.De szerintem ezeket a kisebb nyugati bálázokat a K25 is elpörggeti.Én már több típussal is dolgoztam igaz egy kicsit erösebb géppel.
11588 hozzászólás
Válasz #2886. hozzászólásra
ez a gumi amit feltettéél eladó ?
16.9 38 as ???
Válasz #2886. hozzászólásra
Jó ,hajt előre hátra.
Válasz #2884. hozzászólásra
16.9x34
Válasz #2885. hozzászólásra
Első hajtásod jól funkcionál?
Válasz #2883. hozzászólásra
Ha látnátok milyen szarul áll a gumi a gyári széles felnin!
Válasz #2882. hozzászólásra
Ezt a méretet a 30-s felnikhez szerelték,12,4x24 a 34-s felnihez,a 13,6x24 vagy 12,4x28 a 38-a felnihez ment párban!Mond már végre milyen a hátsó felni mérete!
Válasz #2882. hozzászólásra
Nekem a 6245-ön volt ilyen gumi összeállítás.
Válasz #2881. hozzászólásra
Hát ezaz mia fa...é van nekem elől gyárilag 11.2x24?
Válasz #2880. hozzászólásra
Azt hiszem,16,9rx34!
Válasz #2878. hozzászólásra
7340-es hátsója mekkora volt?
Válasz #2876. hozzászólásra
arra gondótam h. NEKI lesznek 38as kerekei......
deha felni sincs...........
kitudja majdmég idén december 31edikén megnézem mi fog viritani az avatárbannnn.....micsoda angol masín
Válasz #2875. hozzászólásra
A 24-s elsők 7340-s zetoron voltak,nem a 10641-n!
Válasz #2875. hozzászólásra
34 te , ne keverd a számokat no
Válasz #2872. hozzászólásra
Hecikém én már levegőn kivül mást nem veszek!Öregkoromra?????
Válasz #2871. hozzászólásra
A36-os hátsók érdekes módon alig kopottak az elejét meg eszi.
Válasz #2871. hozzászólásra
micsoda barbár húzáááááássssss
Válasz #2870. hozzászólásra
Eredeti 10641-s Barum gumi!
Válasz #2869. hozzászólásra
Viheted
Menj le az öreghez aztán mint fórumosnak neked odadja brutkó ócsón .......igaze amit beszélek Feri?????
Lesznek nagyobb kerekeid...........
Válasz #2868. hozzászólásra
Arról nincs,de ha gondolod holnap csinálok,azok valószinű,hogy kopotabbak de használhatóak! A hátsókat a mult hétem vettem le a felniről,mert eladtam a felniket!
Válasz #2867. hozzászólásra
Háminn vót ez má nem emléxek?????
Passzól ez a Zetojra Fejibácsi??????
Válasz #2864. hozzászólásra
Licitlessz Heci?
Válasz #2865. hozzászólásra
Feri!Elsőről is van kép?
Válasz #2866. hozzászólásra
Mire vagy kiváncsi Hecci Öcsém?
Válasz #2865. hozzászólásra
Ez nekem köll!!!
Mik az infók Fejibácsi??????
Válasz #2864. hozzászólásra
Ne du Heccikém!Ezt skubizd!
Válasz #2862. hozzászólásra
Jó simák mi feribácsi?
Driftelni jó lesz a jégen.........
Válasz #2862. hozzászólásra
Holnap kereslek.
Válasz #2861. hozzászólásra
16,9rx38 -al tudok szolgálni lehet,hogy 12,4x24 is van!
Válasz #2860. hozzászólásra
Köszi.Hát senkinek sincs 11.2x24,16.9x36????????????????
Válasz #2859. hozzászólásra
Elől 13.6R24, hátul 16.9R38.
Szevasz Dózer.A 9540-es hanyas gumikon fut a tied?
Válasz #2856. hozzászólásra
Mert ? Elég értékes nélküle is .
Válasz #2855. hozzászólásra
Nem már akkor is NH-ban gondolkodtam mikor a Krisztus lett . Sőt még meg is van aza NH G-190-as de az már nem játszik be nekem .
Válasz #2854. hozzászólásra
akkor sikerült megduplázni az értékét
Válasz #2854. hozzászólásra
ki szedett rá ezekre Tomasz a Fotómaster?
Válasz #2852. hozzászólásra
Figyu hecci épp napokban kerül bele a Trimble 500-as a krisztusba hogy majd azzal szórom a műkakit , amint lehet menni a földre . nincs bajom a krisztussal bár van amit másképp csinálnék rajta mint ahogy megtervezték .
Még nem tudom mi lesz helyette , csak annyi tuti hogy NH és 240 ló körüli teljesítményben . Bár eddig nem taposták egymás lábát a jelentkezők igaz az árat is kitartom mert most rendbe van téve a gép és nem akarom oda adni csak azért hogy ne legyen .
Nem bírja mentálisan azt a sok pozitívumot amit 1 zts bombáz a gazda felé...........
Feladta.... felőrlődött.......
Válasz #2839. hozzászólásra
Tamás látom Crystus megy a háztol,mit találtál helyette?
zetor 5611-es típusú erőgép eladó!!!!!!!!!!!!!
2012 műszaki, munkára fogható állapotban!!!
Ár megegyezés szerint!!!!
Részletek TELEFONON OLÁH ZOLTÁN 0630-21-83-485
Sziasztok!
Zetor 16145ös traktorból, ha jól tudom van erősített hátuljú, és sima. Mi a kettő közt a különbség? Mit kell nézni, esetleg 2 képet megköszönnék
Üdv
Üdvözletem!
Nem tudom érdekel-e valakit, Zetormatic hidraulika könyv?
3011-esé, de ez alapján szerelhetők az újabbak is szerintem.(5611, 6011-45 stb.)
Itt egy link, használjátok egészséggel.
Zetormatic
szép jó estét minden kollégának,érdeklődnék,nincs valakinek 5211 esbe szerelhető fűtés,illetve szervó?ha valaki tud akkor szóljon.előre is kösziés szép estét meg jó fórumozást
Azt szeretném meg kérdezni,hogy az 5611-es motor fötengely végén az ékszíjtárcsa jobbra és balra két mm-er holtjátéka van kérdésem a fötengelybe jobbos vagy balos a menet.
Zetor k25 motor,váz szám hol található?
Válasz #2843. hozzászólásra
MTZ 892-el bálázok és nagy a new holland 268as bálázónak azért gondoltam k25re
Válasz #2841. hozzászólásra
Van egy ismerösöm aki T-25-ösel báláz egy Welger AP-40-est hajt vele évek ota.De szerintem ezeket a kisebb nyugati bálázokat a K25 is elpörggeti.Én már több típussal is dolgoztam igaz egy kicsit erösebb géppel.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Zetor 6211-eshez keresek elsőhídat... (nem hajtott érdekel)
Ha valakinek van a környezetében eladó, kérem jelezze.
Előre is köszönöm.
kitud segíteni lehet-e bálázni k25-el kis bálázóra gondolok?
Válasz #2839. hozzászólásra
Hát nemis megy 40-nel.