Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408 FtUSD392.16 FtCHF431.22 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
igen tudom, nagykerékű nagy forog a kereket. MTZ kicsi szélessége keréket. MTZ-ek első meghajtás kevés tudni. Zetor 6045-több tudni elsőmeghajtás mert jobban szántás. Nyugati traktoriak gyengébb hashorogok és kevés tudtak. Keleti sok van. Európai legerősebb hashorog T-150k és Rába 180-et, mint nyugati traktort.
Mi van, már a Classba is bemegy a por wazzzzeee ???
Gondoltam veszek én is egyet,hogy má legyen nekem is egy jó gépem, de így? Maradok a szar JD- nél!!! :-))))))
de nagykerékű érdekelem. Mert hátra billinecs pótkocsival, jobban látni kell. Mert nagy DETK-110 szippantó és nagy tandem MPB-113 pótkocsival. MTZ-é nem tudni elhúzni, mert meredeknél a motor megfulladt. És nem tudni emel a billinecs munkahengert, mert kevés a olajot MTZ-é. Azért Zetor sok olajat van.
Rába nem tovább gyártásnál, már megszünt. 2002 december legutolsóbb 10 darab Rába 250-és 320-osok. Utolsó ára: 24.600.000 ft volt ez drága! Minden már felszabadult. Motorgyártás is megszünt, de hídak tovább gyártásnál. Claas és John deere hidak csak rába gyártmány, ez magyar termék is.
Válasz #397. hozzászólásra
nagygépet akartam olcsón akor vettem de megszivtam vele mert tudatlan voltam 96-os évjárat ,én 2003 ban vettem mostmár csak vésztartalék de pótkocsit húzni nem olyan rossz
11596 hozzászólás
Válasz #445. hozzászólásra
1700-2000
Válasz #443. hozzászólásra
2 Claasod van? Mennyi ha-t vágsz velük évente?
Válasz #443. hozzászólásra
Részvétem. :-((
Válasz #442. hozzászólásra
Sajnos tavasszal eltemettük,holnap földmunka a komatsuval,mert mindem emberm aratásba van
Válasz #441. hozzászólásra
Szóval szlovákiai a keresztanyu ,értem! Holnap mi a program?
Válasz #440. hozzászólásra
nem ,a falunkba sokat telepitettek,és édesanyám egyik ismerősénél volt egy csaj látogatóba összebarátkoztak és ő lett a keresztanyám
Válasz #439. hozzászólásra
Ki lettek telepítve a nagyszülők?
Válasz #438. hozzászólásra
Inkább felső ,de alsobol is ismerek
Válasz #437. hozzászólásra
Milyen alsó, felső?
Válasz #436. hozzászólásra
Szeli
Válasz #435. hozzászólásra
Netán Deáki?
Válasz #434. hozzászólásra
Galánta környéke
Válasz #433. hozzászólásra
Most akkor hol is laknak a rokonok? Te nyilatkozz!!! Ismerek egypár helyet kint, hátha jártam már arra.
Válasz #432. hozzászólásra
hát ez a kapitalizmus
Válasz #427. hozzászólásra
JJa, hát így könnyű! 6 embert ütni az ostorral, az úgy még nekem is könnyen menne!!! :-DD
Válasz #429. hozzászólásra
Probálkozik ,csak nem jön össze neki
Válasz #429. hozzászólásra
Á dehogyis! Csak ez a stílusom!
Válasz #428. hozzászólásra
szivatod Fant inkább
Válasz #426. hozzászólásra
Semilyen, csak hülyülök!
Válasz #424. hozzászólásra
a közel 100mázsásbol hamar megrakja a 2 claas ,még jo hogy csak 10km-re kell hordani,6 emberem van csak ma egynek szabit adtam
Válasz #419. hozzászólásra
milyen J.d kombájnod van?
Válasz #423. hozzászólásra
3 évig csak kuki volt tavaly már kezdtünk vetésforgóznia bogár miatt
Válasz #422. hozzászólásra
350 rámegy? Akkor elpihengethetsz míg megtelik! :-)
A Classok meg aratnak maguk vagy mi? :-))
Válasz #420. hozzászólásra
Most akkor mennyi ha-on nyomatod? 260 kuk. + még valami?
Válasz #419. hozzászólásra
Ma soför voltam a Scanián 7 forduló 350 mázsával és a sok ki-beszállás billentésnél,nyomot hagy az emberen
Válasz #417. hozzászólásra
igen tudom, nagykerékű nagy forog a kereket. MTZ kicsi szélessége keréket. MTZ-ek első meghajtás kevés tudni. Zetor 6045-több tudni elsőmeghajtás mert jobban szántás. Nyugati traktoriak gyengébb hashorogok és kevés tudtak. Keleti sok van. Európai legerősebb hashorog T-150k és Rába 180-et, mint nyugati traktort.
Válasz #415. hozzászólásra
24 órás müszakba szántottunk vele meg egy új mtz vel (2 fej VN váltvaforgató) és igy szántottunk ki 260 ha kukiföldet amiböl 100 körül nyomott az mtz
Válasz #416. hozzászólásra
Mi van, már a Classba is bemegy a por wazzzzeee ???
Gondoltam veszek én is egyet,hogy má legyen nekem is egy jó gépem, de így? Maradok a szar JD- nél!!! :-))))))
Válasz #417. hozzászólásra
szerintem is egyformán sz...rok
Válasz #414. hozzászólásra
tudom hogy mindenki nagykereküt akar mert az a jobb de mondjuk azt nem hogy miért
Válasz #404. hozzászólásra
itt vagyok, kiáztattam a dolgokat
Válasz #409. hozzászólásra
Igen ez egy kristálybetegség. Sok képet láttam róla. Nem bírt 150 ha-on a talajmunkákkal? Ez szomorú.
Válasz #410. hozzászólásra
de nagykerékű érdekelem. Mert hátra billinecs pótkocsival, jobban látni kell. Mert nagy DETK-110 szippantó és nagy tandem MPB-113 pótkocsival. MTZ-é nem tudni elhúzni, mert meredeknél a motor megfulladt. És nem tudni emel a billinecs munkahengert, mert kevés a olajot MTZ-é. Azért Zetor sok olajat van.
Válasz #406. hozzászólásra
Azzal már megy a szántás! Ha a szállítás nem is.:-((
Válasz #407. hozzászólásra
Kiténél van Ámerikai álkátrész is hozzá
Válasz #405. hozzászólásra
Rába nem tovább gyártásnál, már megszünt. 2002 december legutolsóbb 10 darab Rába 250-és 320-osok. Utolsó ára: 24.600.000 ft volt ez drága! Minden már felszabadult. Motorgyártás is megszünt, de hídak tovább gyártásnál. Claas és John deere hidak csak rába gyártmány, ez magyar termék is.
Válasz #408. hozzászólásra
enyém kiskerekü de ha kell valakinek szivesen eladom
Válasz #406. hozzászólásra
volt olyan ősz hogy 3x tört kia hátsó tengely de a 150 hektárt akkor is kiszántottuk vele
Szeretném vásárolni Zetor 16245 super nagykerékű 97-98-évjáratot. Mert öreg 16145-osot. Szerintem kellene nekem pótkocsivonatás 16245-sot.
de újonan
Válasz #403. hozzászólásra
4-es Rabe eke 5.4-es kombi 4.2 ih tárcssa JD 8110 van helyette
Válasz #402. hozzászólásra
Rábát nem gyártanak alkatrész még van
Válasz #396. hozzászólásra
Fan elmentél?
Válasz #401. hozzászólásra
Mit dolgoztál vele még? Eke, tárcsa ... ??? Mi van helyette?
hello!
azt szeretném megkérdezni h rábához gyártanak e még alkatrészeket söt gyártanak e még rábákat?
Válasz #400. hozzászólásra
két 80q-ás román pótot visz ha már szántani nem lehet vele
Válasz #399. hozzászólásra
Ja értem. Tudod mi a lényeg? Ha már egyszer lassú a rohadék, jó nagy pótot kell utánuk akasztani hadd dolgozzon meg a bizalomért! :-))
Válasz #397. hozzászólásra
nagygépet akartam olcsón akor vettem de megszivtam vele mert tudatlan voltam 96-os évjárat ,én 2003 ban vettem mostmár csak vésztartalék de pótkocsit húzni nem olyan rossz
Válasz #396. hozzászólásra
Az euró egyszerűbb szám. Nem szeretek milliókal vagdalózni.
Válasz #394. hozzászólásra
Nem volt de majdnem lett! Tavaly fél órán múlott, elvitték az orrunk elől! Ma már nem bánom. Újonnan vetted?