Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD395.26 FtCHF439.37 FtGBP495.29 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok!nem tud esetleg valaki ajånlaní valami normális porlasztót zetor 16245-be most lett új porlasztó belerakva de füstöl álló helyzetben is!köszönöm!
Válasz Nyomasek Bobo #10478. hozzászólásáraÉn is veszem az anyagot nem járok méh telepre mert haza hoznám a fél telepet . Én magamnak taknyoltam össze nem szép nem pontos de a célnak meg felel már több mint 10 éve .
Válasz Hús Futár #10476. hozzászólásáraNekem lakatos fogja csinálni. Szinte minden anyagot kenytelen vagyok megvenni...(még a méh telepi turkáló is tiltott)
Hali valaki ismer olyat aki rá tudna csatlakozni laptoppal a központi agyra (zetor proxima 105 power)2009-es kiadás.
A gép már lassan egy hónapja áll a szervizeseket nem nagyon izgatja 3-omszor küldtek ki embert aki megállapította ugyanazt amit mi.
Rálehetne csatlakozni laptoppal de nincs csatlakozójuk hozzá.
Hoztak új központiagyat az meg nincs feltelepítve úgyhogy ugyanott tartunk mint egy hónappal ezelőtt 100 % hogy központi agy programhibás mert visszaméregettük az áramot és a központi agyból kimenő nem ad át 12 voltot.A programot is elég lenne hozzá lefrissíteni.
Nagyon fontos lenne mert kellene a traktor,minden nap hatalmas kiesés számunkra.
Válasz Nyomasek Bobo #10470. hozzászólásáraMiért nem nézed meg, hogy az ékszíjtárcsa mögött friss olaj e van, mert ha nincsen, akkor az olaj nem onnan ázalog. Motorolaj sürübb mint a szervoban levő. Tapintásra is a motorolaj sokkal sürübb, "zsírosabb".
Válasz lorant90 #10469. hozzászólásáraAbb gondolom, hogy az lehet, mivel elég sötét. És a szervó tartályból nem fogy el az olaj olyan szinten, de a motorolajat valahova tünteti. (bár lehet a hibrid kormánygép is folyik valamennyite.)
Vagy a 200 órás motor elkezdte eszegetni...
Crystal első főtengely szimmering(vagy ott valami) enged. Úgy látszik, ugyanúgy jártam, mint az első híd régi szimmering felületeivel.
Ki lehet cserélni motor kivétel nélkül?
Válasz Nyomasek Bobo #10460. hozzászólásáranem volt olcsó olyan 3000 körül vettem darabját 2 fix 2 fordulós így kitudok bármit fordítni a gép alól . 40*40*3-as zártszelvényből vannak keretek . kb 40*40 centi a keretméret . A sebváltót simán ráteszem és rajta szét is szedem .
Itt a 162-es olajteknője alatt volt majd 2 évig . Van még két csőben cső állítható bakom amivel a fülkét támasztom fel így nem kell levenni a fülkét .
Válasz Nyomasek Bobo #10460. hozzászólásáranem volt olcsó olyan 3000 körül vettem darabját 2 fix 2 fordulós így kitudok bármit fordítni a gép alól . 40*40*3-as zártszelvényből vannak keretek . kb 40*40 centi a keretméret . A sebváltót simán ráteszem és rajta szét is szedem .
Válasz Hús Futár #10458. hozzászólásáraKerekek pedig csapágyazott gumikerekek a helyi gazdaboltban vettem . Ha aktívan van használva akkor az olaj megeszi a gumit így 3-4 évente azért kell cserélni .
Válasz Hús Futár #10454. hozzászólásáraNem akarom semelyiket se... Isten ments!
De se szerelő se kutyafasza... Talán mtz ügyre rá lehet valakit beszelni. De most pl Lorant90 el van csukva. 2020 tavasszal készültem oda TMK ügyben a krisztussal.
Válasz Nyomasek Bobo #10450. hozzászólásáraOlajteknőt is alátámasztom ha úgy van . Nekem van két kiskocsim amin tudom a részegységeket kihúzni a gép alól mivel van rajta fordulós kerék ezért akár oldalra is .
Válasz kavics64 #10444. hozzászólásáraAutós boltban rendelj bele firad-ot.Van nekik minden márkához.Wuzetem nagy szar volt mtz-be is a firadhoz képest.500 óra múlva elkezdett félgázig bepisálni.
Sziasztok! Zetor 6045-nél az a jelenség van, hogy 540-es kardán használatnál ha nagy terhelést kap kalapácsos szárzúzónál akkor a 540/1000 váltó karnál kiugrik üresbe középre. Akkor is ha gumipókkal kifeszítem. Mi lehet a probléma szerintetek? Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat.
Válasz jozef24 #10439. hozzászólásáraKöszönöm mindenki segítségét ,meg lett a rajz is ,ma újra kezdődik a szerelés köszönöm szépen mindenkinek a segítő hozzászólását .
Válasz Anicska #10428. hozzászólásáraHa válto nem megy a difitől probáld a tlt kapcsolo sínt teljessen hátra tolni mert lent széttoláskor tengely megfeszűl.
11585 hozzászólás
Válasz desszantos01 #10485. hozzászólásáraFeketére füstöl?
Más részei át voltak nézve?
Befecskendezési fok, adagoló,....
Levegőszürő, de a turbó is lehet, ha hibás.
Sziasztok!nem tud esetleg valaki ajånlaní valami normális porlasztót zetor 16245-be most lett új porlasztó belerakva de füstöl álló helyzetben is!köszönöm!
Válasz Nyomasek Bobo #10483. hozzászólásáraKöszönöm a segítséget
Válasz Dzsanosi #10480. hozzászólására
Válasz Dzsanosi #10480. hozzászólásáraKatalógus adat kell?
Válasz jocek26 #10477. hozzászólásárazetor 6245 forum az agroinform.hu a 363 hozzászolásnál.
Pontosan tudja valaki crystalnak
Hány kiló az orrsúlynak / keréksúlynak keréksúlytartónak darabja
Válasz Nyomasek Bobo #10478. hozzászólásáraÉn is veszem az anyagot nem járok méh telepre mert haza hoznám a fél telepet . Én magamnak taknyoltam össze nem szép nem pontos de a célnak meg felel már több mint 10 éve .
Válasz Hús Futár #10476. hozzászólásáraNekem lakatos fogja csinálni. Szinte minden anyagot kenytelen vagyok megvenni...(még a méh telepi turkáló is tiltott)
Üdv! Meg tudnátok mondani hogy zetor 6045-nek pontosan hol található az alvázszáma az alumínium adattáblán kívül? Előre is köszönöm.
Válasz Nyomasek Bobo #10466. hozzászólásáraAnnyinak a felébe se került a 2 kocsim
Válasz Zetor 105 power #10473. hozzászólásáraA hidraulika agya szarakodik ?
Válasz Zetor 105 power #10473. hozzászólásáraHonnét mentek ki?
Hali valaki ismer olyat aki rá tudna csatlakozni laptoppal a központi agyra (zetor proxima 105 power)2009-es kiadás.
A gép már lassan egy hónapja áll a szervizeseket nem nagyon izgatja 3-omszor küldtek ki embert aki megállapította ugyanazt amit mi.
Rálehetne csatlakozni laptoppal de nincs csatlakozójuk hozzá.
Hoztak új központiagyat az meg nincs feltelepítve úgyhogy ugyanott tartunk mint egy hónappal ezelőtt 100 % hogy központi agy programhibás mert visszaméregettük az áramot és a központi agyból kimenő nem ad át 12 voltot.A programot is elég lenne hozzá lefrissíteni.
Nagyon fontos lenne mert kellene a traktor,minden nap hatalmas kiesés számunkra.
Válasz Nyomasek Bobo #10470. hozzászólásáraNem olyan nagy melo a csere , kicsit kell bontani de nem veszes .. kell huzni majd kicsit az uj szimering rugon
Válasz Nyomasek Bobo #10470. hozzászólásáraMiért nem nézed meg, hogy az ékszíjtárcsa mögött friss olaj e van, mert ha nincsen, akkor az olaj nem onnan ázalog. Motorolaj sürübb mint a szervoban levő. Tapintásra is a motorolaj sokkal sürübb, "zsírosabb".
Válasz lorant90 #10469. hozzászólásáraAbb gondolom, hogy az lehet, mivel elég sötét. És a szervó tartályból nem fogy el az olaj olyan szinten, de a motorolajat valahova tünteti. (bár lehet a hibrid kormánygép is folyik valamennyite.)
Vagy a 200 órás motor elkezdte eszegetni...
Válasz Nyomasek Bobo #10468. hozzászólásáraTermeszetesen kilehet cserelni a szimeringet.
Crystal első főtengely szimmering(vagy ott valami) enged. Úgy látszik, ugyanúgy jártam, mint az első híd régi szimmering felületeivel.
Ki lehet cserélni motor kivétel nélkül?
Válasz lorant90 #10465. hozzászólásáraAkkor olyan 450mm ig elmehetek a magassággal... Rá kell mérnem az mtz-re is...
Válasz Hús Futár #10462. hozzászólásáraA 3000 nem drága...ha van 53000ért is
Válasz Nyomasek Bobo #10452. hozzászólására42 cm sinnnel
Válasz Nyomasek Bobo #10461. hozzászólásáranem könnyű úgy sem de ha csak kuplung javítás van akkor a két ilyen kocsi simán tartja a gépet .
Itt a 162-es olajteknője alatt volt majd 2 évig . Van még két csőben cső állítható bakom amivel a fülkét támasztom fel így nem kell levenni a fülkét .
Válasz Hús Futár #10459. hozzászólásáraMekkora terhelés lehet ha pl a motort a híddal el kell tolni? Ami kerekeket láttam talán pár 100 kilot birt.
Válasz Hús Futár #10458. hozzászólásáraHát...ilyen görgöt nem láttam nagy teherbírásút emberi áron sehol...
Válasz Hús Futár #10458. hozzászólásáraKerekek pedig csapágyazott gumikerekek a helyi gazdaboltban vettem . Ha aktívan van használva akkor az olaj megeszi a gumit így 3-4 évente azért kell cserélni .
Válasz Hús Futár #10457. hozzászólására A bal sarokban látható és olyanból kettő van . Simán 4-be veszem két ilyennel és egy fix bakkal a 162-est .
Válasz Nyomasek Bobo #10456. hozzászólásáramindjárt keresek képet a kocsiról ami nekem van
Válasz Hús Futár #10453. hozzászólásáraMostani állás szerint 2 telós lábú hokedli lesz. 8as lemezen tervezem gurgatni 3206os kici kinai csapágyakon.
Válasz Hús Futár #10454. hozzászólásáraNem akarom semelyiket se... Isten ments!
De se szerelő se kutyafasza... Talán mtz ügyre rá lehet valakit beszelni. De most pl Lorant90 el van csukva. 2020 tavasszal készültem oda TMK ügyben a krisztussal.
Válasz Nyomasek Bobo #10450. hozzászólásáraMelyik részét akarod kivenni ?
Válasz Nyomasek Bobo #10450. hozzászólásáraOlajteknőt is alátámasztom ha úgy van . Nekem van két kiskocsim amin tudom a részegységeket kihúzni a gép alól mivel van rajta fordulós kerék ezért akár oldalra is .
Válasz lorant90 #10451. hozzászólásáraA sínnel együtt milyen magas ez?
Válasz Nyomasek Bobo #10450. hozzászólására
A crystalokat szettolásnál hol szokás alátámasztani? Pl az olajteknőnél?
Válasz lorant90 #10448. hozzászólásáraReggel 8ra megyek megbeszélni...
Válasz Nyomasek Bobo #10446. hozzászólásáraSzeva. Holnap megmèrem.
Válasz kavics64 #10444. hozzászólásáraAutós boltban rendelj bele firad-ot.Van nekik minden márkához.Wuzetem nagy szar volt mtz-be is a firadhoz képest.500 óra múlva elkezdett félgázig bepisálni.
Válasz lorant90 #10445. hozzászólásáraHali.
Neked milyen magas a zetor széttoló szerkezeted?
Válasz kavics64 #10444. hozzászólásáraEn cseh csucsokat rakok , nincs veluk gond
Helló ! Állandóan porlasztócsúcs hibánk van a csúcsok hitványsága miatt ! Mondjatok valamit honnan kéne vegyek ,vagy mik a tapasztalataitok e téren ?
Válasz jocek26 #10441. hozzászólásáraMeg kell nézni a csőtengely nincs e megkopva!
Válasz jocek26 #10441. hozzászólásáraKopott fogaskerekek?
Sziasztok! Zetor 6045-nél az a jelenség van, hogy 540-es kardán használatnál ha nagy terhelést kap kalapácsos szárzúzónál akkor a 540/1000 váltó karnál kiugrik üresbe középre. Akkor is ha gumipókkal kifeszítem. Mi lehet a probléma szerintetek? Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat.
Válasz jozef24 #10439. hozzászólásáraKöszönöm mindenki segítségét ,meg lett a rajz is ,ma újra kezdődik a szerelés köszönöm szépen mindenkinek a segítő hozzászólását .
Válasz Anicska #10428. hozzászólásáraHa válto nem megy a difitől probáld a tlt kapcsolo sínt teljessen hátra tolni mert lent széttoláskor tengely megfeszűl.
Válasz Anicska #10436. hozzászólásáraMegerősítem Lorant90 hozzàszólàsàt- kupkerék!
Válasz Anicska #10432. hozzászólásáraporobáld itt zaborazit katalog
https://www.zetor-shop.cz/nahradni-dily-zetor/zetor-uri-/5011-7045-major/01-klikova-skrin-i/#products