Mindig akad valami tennivaló, és a napi munka mellett a kiszolgálóhelyek- és eszközök is folyamatos karbantartást igényelnek a gazdaságban. Olykor csak egy-egy kis apróság hiányzik az aktuális teendők elvégzéséhez, és az is könnyen lehet, hogy mindig azt felejtjük el a vásárláskor. Az Axiál mostani katalógusából válogatva ki sem kell mozdulni a kívánt eszközök beszerzéséért.

Lapozzon bele, nézze át az aktuális kínálatot!

A szezon kellékei

Permetezőgépek és tartozékaik teljes körű kínálata, motoros kaszák, elektromos szegélynyírók, benzines fűnyírók tehetik a szezonális munkálatok elvégzését könnyebbé, a szintén innen választható hűtőtáskák és grillsütők pedig mindezeket kellemesebbé.

A gépek megújításhoz

MTZ alkatrészek széles választéka: elsőkarima kerékagy, generátor, kompresszor, fékszelep, fülespersely, hengerhüvely garnitúra, de a megfelelő motorolajak (performance, universal, monograde) is rendelkezésre állnak, és az akkusaruk, gumiköpenyek, gumijavító szett, kézi zsírzókészletek, szivattyúkészletek és benzinkiadagolók is várják, hogy mielőbb munkába állhassanak.

A kényelmesebb és biztonságosabb munkavégzéshez

Védőszemüvegek, védőmaszkok, mosható védőkesztyűk sokasága vigyázhatja használója biztonságát, de poroltó készülékért, vagy épp egy dupla palackszállító kocsiért sem érdemes máshová menni.

Az apró-cseprő barkácsmunkák is élvezetesebbé válnak jó minőségű munkaeszközök használatával. Az ilyen munkálatok apró, ám nélkülözhetetlen segítőtársai a szigetelő- és bandázs szalagok akkus fúró- és csavarhúzók, sarokcsiszolók, ütvefúrók, levegős tűzőgépek, festékszóró és lefúvató pisztolyok hegesztő pajzsok, vagy éppen egy megbízható 3 funkciós digitális hegesztő inverter.

A tökéletes végeredményért

A kiadványból választható univerzális termosztát és fülkehűtő berendezés mellett az Axiál által kínált GPS megoldások centiméterre pontosan segítik a tájékozódást és ezáltal a talajmunkákat is. A TOPCON nem csak ideális, de tökéletes segítője a tökéletes végeredmény elérésének.

A kiadvány a képre kattintva közvetlenül is fellapozható: