Az Annaburger és az AXIÁL Kft. közös előrendelési akcióval rukkolt elő az új rendelésű pótkocsikra és injektáló eszközökre. A 2024. július 31-ig megrendelt gépekre 14% kedvezményt biztosít a kereskedő, ezt követően pedig augusztus 31-ig 13%-ot.

előrendelés

Annaburger előrendelés – forrás: AXIÁL Kft.

Az Annaburger (AXIÁL Kft.) már 80 éves tapasztalattal rendelkezik a járműgyártásban, a több évtizedes tapasztalattal, valamint a német precizitással kiemelkedő minőségű, innovatív, magasan specializált mezőgazdasági szállítóeszközöket tudnak biztosítani.

Nem véletlen tehát az AXIÁL Kft. és az Annaburger együttműködése sem, hiszen a terméket választók hosszú távra tervezhetnek, a strapabíró gépeket hosszú élettartam jellemzi. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a hazai piacon lévő több száz elégedett Annaburger tulajdonos.

2024. augusztus 31-ig most kedvező áron rendelhetőek meg az AXIÁL Kft. kínálatában lévő Annaburger injektáló eszközök valamint gépek, többek között:

annaburger

Kedvező áron rendelhetőek meg az AXIÁL Kft. kínálatában lévő Annaburger injektáló eszközök valamint gépek – fotó: AXIÁL Kft.

Az akció részletei:

  • a kedvezmény az aktuális listaárból kerül levonásra
  • az akció 2024. augusztus 31-ig érvényes
  • megrendeléskor a nettó vételár 10 %-a, mint foglaló befizetése szükséges
  • a korábban megrendelt és készleten lévő gépekre nem érvényes
  • a gép átvétele legkésőbb 2025. január 31-ig, gyári visszaigazolás függvényében történik
  • az akciós kedvezmény nem vonható össze más kedvezménnyel

annaburger

Annaburger trágyaszóró – fotó: AXIÁL Kft.

A gépekről bővebb információt találnak erre a LINKRE kattintva vagy keressék az AXIÁL Kft. területileg illetékes gépértékesítő kollégáit, akik az akcióval kapcsolatos részleteket is elmondják Önöknek.

A tájékoztatás nem teljes körű, részletekért keresse az AXIÁL Kft. kollégáit!