Legyen szó gyümölcslé-készítésről, lekvárfőzésről, aszalásról, borászati technológiáról, sörfőzésről, olajos magvak feldolgozásáról, a gyümölcsgép.hu teljeskörű szolgáltatást nyújt a gyümölcs- és zöldségfeldolgozás terén. Kínálatuk a fejlesztés teljes folyamatát lefedi, a szaktanácsadástól kezdve, a tervezésen, gépértékesítésen, beüzemelésen, betanításon át, egészen a szervizelésig. A gyümölcsgép.hu kis családi cég, melynek szakemberei a vállalkozás méretéből fakadóan megértik a kisebb termelők nehézségeit, de nagyobb szabású projekteket is megvalósítottak már az élelmiszeripar területén.

gyümölcsfeldolgozáshoz szükséges berendezések

A gyümölcsfeldolgozáshoz szükséges berendezések is szerepelnek a vállalkozás kínálatában – forrás: Pro-Fruit

– Sok éve tevékenykedünk borászati és gyümölcsfeldolgozó technológiák értékesítésében, igyekszünk minden egyedi igényre megoldást találni, nem sablonok alapján dolgozunk. A tapasztalaton túl rendelkezünk (szőlész-borász mérnökként és okleveles élelmiszermérnökként) a kellő háttértudással, nyitottak vagyunk az új, innovatív technológiák alkalmazására is. Szakmai tudásunk, tapasztalatunk legjavát adva örömmel állunk bárki rendelkezésére, legyen az a ház mögötti kertben lévő almafa termését feldolgozni kívánó hobbikertész, vagy az 1000 l/h teljesítményű légyártó-üzemet tervező vállalkozás – osztotta meg a vállalkozás ars poeticáját az Agroinformmal Lindmayer György ügyvezető. –  A webáruházunkban széles választékban kapható feldolgozógépeket elsősorban családi vállalkozásoknak, kisüzemeknek javasoljuk, nagyobb üzemek kialakításához, fejlesztéséhez pedig előzetes egyeztetés alapján komplett ipari gépsorokat tudunk ajánlani.

Versenyképes árak és a szükséges szaktudás

A gyümölcs- és zöldségfeldolgozó gépek piacán nagy előnyünknek tartjuk, hogy versenyképes áraink mellett a kapcsolódó elméleti és gyakorlati szaktudás, tapasztalat is rendelkezésünkre áll, így a családi feldolgozóktól a nagyüzemekig mindenkinek komplex szolgáltatást tudunk nyújtani, egyedi megoldások, technológiai igények kivitelezésében is tudunk segíteni az ország egész területén. Termékpalettánk kialakításakor elsődlegesen az innovatív, környezettudatos, minél hatékonyabb technológiák megismertetésére törekszünk, folyamatos piacfigyelésünknek köszönhetően bizonyos technológiákat Magyarországon jelenleg egyedüliként mi forgalmazunk. A most megjelent, a feldolgozóüzemek fejlesztését célzó pályázati kiírás kapcsán ezúttal a nagyüzemeknek szánt kínálatunkat szeretnénk megismertetni az érdeklődőkkel.

Nemcsak gépeket gyártanak, hanem használják is azokat

Az ügyvezető jelezte: fontos kiemelni az óriási repertoárból a gyümölcsgép.hu nagyüzemi gépgyártó partnerét, a Pro-Fruit Machinery-t.

Ferde felhordású mosó-daráló almához

Ferde felhordású mosó-daráló – forrás: Pro-Fruit

– Ők – hozzánk hasonlóan – a vásárlóra szabva, egyedi igényeket is kielégítve, a legszigorúbb szabványoknak való megfelelés mellett kínálnak megoldást gyümölcsfeldolgozó gépekre, vagy komplett technológiára, legyen szó 350 kg/h, vagy 1500 kg/h kapacitásról. Komoly előnyük a többi gyártóval szemben, hogy több mint 20 éves gépgyártó és több mint 10 éves feldolgozó (!) tapasztalatuk van, ami éppenséggel nem megszokott ebben a szegmensben – fogalmazott Lindmayer György. – Tehát nemcsak gyártják a gépeket, hanem a saját alapanyag feldolgozásához is használják azokat, így közvetlen tapasztalatuk van a gépek működése során felmerülő igényekről, nehézségekről. Azt gondolom, ez nem utolsó szempont egy gyártó esetében, jó ha az eszközök, gépek, berendezések nemcsak az íróasztal mellett, valami elképzelt idea mentén születnek meg.

Pályázat a pályázatban: plusz 15 % kedvezmény!

A pályázat adta lehetőségeken túl a gyümölcsgép.hu külön akcióval is kíván kedveskedni az ügyfeleknek, ami afféle pályázat a pályázatban konstrukció.

– Azon érdeklődő, aki akár pályázati, akár más forrásból komplett Pro-Fruit feldolgozó gépsort vásárol tőlünk, annak a vásárláskor érvényes árból 15% kedvezményt tudunk biztosítani. A mi kis saját pályázatunkról a honlapunkon található elérhetőségeken tudunk bővebb felvilágosítást adni – hívta fel a figyelmet az ügyvezető.

Pro-Fruit gyümölcsfeldolgozó gép

A Pro-Fruit Machinery a vásárlóra szabva, egyedi igényeket is kielégítve, a legszigorúbb szabványoknak való megfelelés mellett kínálnak megoldást gyümölcsfeldolgozó gépekre, vagy komplett technológiára – forrás: Pro-Fruit

Lindmayer Györgyöt arról is kérdeztük, hogy az elmúlt években erősödő klímaváltozás miként érinti az élelmiszeripar ezen szegmensét? Mint azt elmondta: bizony, a sok-sok éve gondot okozó fagykárok negatív hatásait erősen érzékelhetők a szektorban. A legtöbbször későn jött lehűlések különösen a kajsziültetvényeken okoztak jelentős károkat, miközben a kajszitermés kiváló lekvár alapanyag.

Új zöldség- és gyümölcsfajok jelennek meg

– Ez nálunk abban jelentkezett, hogy a korábbi évekhez képest kevesebb passzírozót és lekvárfőzőt értékesítettünk a kis- és közepes vállalkozások körében. Szerencsére a nagyüzemek ritkán hoznak ad hoc döntést beruházásokról, így nem feltétlen tántorítja el őket egy-egy gyengébb év. Azt gondolom, hogy a klímaváltozás hatásaira fel kell készülnünk, mert meg fognak jelenni olyan zöldség- és gyümölcsfajok a hazai termesztésben, amelyek egy idő után számottevők lesznek és a jelenlegitől eltérő feldolgozási technológiát igényelhetnek, vagy a mostani eljárásokat módosíthatják. Ezért is jó olyan partnerrel együtt dolgozni, mint a Pro Fruit Machinery, melynek nem csak a térségben, hanem világszerte vannak vásárlói és többféle alapanyag feldolgozásában jártas – zárta mondandóját a szakember, aki hozzátette: mindenkit arra ösztönöz, hogy böngésszen bátran kínálatukban; s ha ott esetleg nem talál konkrét megoldást felmerülő igényére, jelezze számukra – igyekezni fognak megtalálni a megfelelő megoldást gyártópartnereik repertoárjában.

Ajánlataink az Agroinform Piacterén ITT tekinthetők meg.

Elérhetőségek:

Tel.: 06203636948

E-mail: info@gyumolcsgep.hu