Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.69 FtUSD396.2 FtCHF437.45 FtGBP497.51 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz kovacsviktoraggtelek #30419. hozzászólásáraÉn is voltam ellenőrzésen a Kormányhivatalnál.
AÖP-t ellenőriztek.
Közben mondtam az ügyintézőknek, ellenőröknek, hogy még egy fillért sem kaptam.
Úgy tettek mint akik nagyon csodálkoznak.
Az ellenőr az ellenőrzés eredményéről szóban tájékoztatott, "rendben van", de nem kaptam írásos igazolást, amit nagyon furcsállok. Pénzről van szó, ilyenkor szerintem illene egy jegyzőkönyvet készíteni.
Aláírattak velem kb tíz lapot amiből szintén nem kaptam másolatot. Volt közöttük egy ami gyakorlatilag üres volt, azt mondta, majd arra kiszámol valamit.
Nem vagyok nagyon nyugodt. A bizalomnak is vannak határai nálam.
Beszélgettem olyannal aki dolgozott kormányhivatalban.
Azt mondta jogunk van az ügyiratokba betekinteni.
Tehát az lenne a kérésem, (ez mindenkinek az érdeke aki nem kapott még pénzt): kérdezze meg a Kormányhivatal Agrár-és Vidékfejlesztést Támogató Főosztályt, hogy betekinthet-e az ügyiratokba. Ha valaki ezt meg meri tenni, amihez jogunk van, jó lenne ha beszámolna az eredményről. Mert szerintem a kérelem még ennél a főosztálynál van.
Tegnap voltam egy nagyobb agrárfórumon,Györffy elmondta,hogy az e-GN katasztrófális volt,gyakorlatilag működésképtelen,holnap lejár a határideje a módosításoknak,egyelőre félreteszik az egészet és március végén megkezdik azAÖP meg gondolom az AKG kifizetést.Ja,meg ha valaki kap emailt,hogy próbált-e adatot feltölteni,arra igennel kell válaszolni.Na meglátjuk.
Válasz trikolor5 #30414. hozzászólásáraMegadott határidőig mi nem kaptunk ügyfélkapus levelet a GN-ről. Akkor az rendben van, hivatal kijelentése szerint. Nyilván megvárják a 15.-ét, aztán kezdenek hozzá. Na ebből se lesz pénz egyhamar. A tejhasznú tehéntámogatásról már nem is beszélve
Válasz imremajor #30412. hozzászólásáraMárcius 15 ig lehet még módosítani a gazd.naplóban ha küldenek üzenetet. Nem tudom kértek e már valakitől ilyet.. de maximum ezekután történhet valami szerintem.
Jó napot kívánok szeretnék érdeklődni hogy a Natura 2000 mikori eurós kifizetéssel szokták fizetni mikori dátuma mert okirat jött ma csak nem tudom mikori árfolyam köszönöm a segítséget előre is
Válasz Pisti09 #30390. hozzászólásáraEsküszöm még el is fogadnám az érveidet, ha az elmúlt 34 évben a mindenkori magyar kormányok (oldaltól függetlenül) nem azon igyekeztek volna, hogy hogyan drótozzák össze a magyar és a német gazdaságot. Csak a leglátványosabb példák: Szentgotthárd - Opel; Győr - Audi; Kecskemét - Mercedes; Debrecen - BMW. Szóval, de igenis naon nem jó a magyar gazdaságnak a német recesszió. Sőt az egyik legfőbb veszélyforrás ránk nézve. Ez nem propaganda, ez sajnos a valóság. A "propaganda" nem véletlenül feszegette a német recessziót. Ráadásul nem is azért foglalkozott vele, mert bezzeg minálunk minden fasza, hanem mert egy tartós, mély német recesszió politikailag is legyalulja Európát nerestől, mindenestől.
Válasz colizoli #30394. hozzászólásáraPár észrevétel a cikkhez. Volt két egy évben egyszeri tétel egyik: "plusz" nyugdíj ha jól látom 710 milliárd, másik: az állampapír kamatfizetés 855 milliárd. Ha ezt levonom marad kb 190 milliárd ami a normál üzemmenetből adódik. Január +50. Ha minden hónap ilyen lesz akkor összejöhet kb 3600 milliárd hiány ami a GDP több mint 4%-a, a tervezett 2.9% helyett. Esetleg megspórolják a 1.5%-ot (1300 milliárdot) a kiadásoldalon.. Másik opció: Jó esetben ez bejön nekik ÁFA-ból.
Válasz Ebcsont #30388. hozzászólásáraRád-Ránk a Magyar gazdaság gyengélkedése van hatással,csak a kormány más gyengeségével akarta palástolni a mi sz.r gazdasági helyzetünkket.Nekünk magunkkal,egymással kéne foglalkozzunk nem más országokkal,mindenki ismeri a saját házad táján sepregetésről a mondast.
Válasz colizoli #30386. hozzászólásáraLátom nem érted, hogy miért kédeztem. Próbálom másképp. A magyar vagy a német gazdaság gyengélkedése van nagyobb hatással az EU gazdaságára?
Válasz Ohaza63 #30377. hozzászólásáraa cenzuráról csak annyit, hogy mikor a németeknél 0.3% recesszió volt, akkor azt nagy csinadrattával közölte a birkasajtó, de arról mélyen kussolt, hogy nálunk akkor már 2.7% volt a recesszió.
33533 hozzászólás
Válasz kovacsviktoraggtelek #30419. hozzászólásáraÉn is voltam ellenőrzésen a Kormányhivatalnál.
AÖP-t ellenőriztek.
Közben mondtam az ügyintézőknek, ellenőröknek, hogy még egy fillért sem kaptam.
Úgy tettek mint akik nagyon csodálkoznak.
Az ellenőr az ellenőrzés eredményéről szóban tájékoztatott, "rendben van", de nem kaptam írásos igazolást, amit nagyon furcsállok. Pénzről van szó, ilyenkor szerintem illene egy jegyzőkönyvet készíteni.
Aláírattak velem kb tíz lapot amiből szintén nem kaptam másolatot. Volt közöttük egy ami gyakorlatilag üres volt, azt mondta, majd arra kiszámol valamit.
Nem vagyok nagyon nyugodt. A bizalomnak is vannak határai nálam.
Beszélgettem olyannal aki dolgozott kormányhivatalban.
Azt mondta jogunk van az ügyiratokba betekinteni.
Tehát az lenne a kérésem, (ez mindenkinek az érdeke aki nem kapott még pénzt): kérdezze meg a Kormányhivatal Agrár-és Vidékfejlesztést Támogató Főosztályt, hogy betekinthet-e az ügyiratokba. Ha valaki ezt meg meri tenni, amihez jogunk van, jó lenne ha beszámolna az eredményről. Mert szerintem a kérelem még ennél a főosztálynál van.
Válasz nsetelka #30420. hozzászólásáraMost írják a határozatban szereplő eurót forintra!
Nálunk ma a tejhasznú támogatásnál dátumot váltott.
Csak határozat
Válasz kiakadokmindig #30424. hozzászólásáraSemmi az ég világon.
Válasz nsetelka #30423. hozzászólásáraPasz
Válasz kiakadokmindig #30424. hozzászólásáraNálam is 2023.12.01 még mindig a dátum!
Válasz kiakadokmindig #30424. hozzászólásáraÉn sem kaptam semmit!
Válasz nsetelka #30411. hozzászólásáraMég csak határozatot kaptam. Pénzt nem
Sziasztok, én még semmi alaptámogatást nem kaptam, bisz - krisz vagymiacsuda ????. Még mindig 2023.12.01 en áll. Másnál is így van ? ???? Köszönöm
Válasz Zsolt25 #30422. hozzászólásáraKöszönöm,azt nem tudod véletlenül hogy kb mennyi idő múlva utalnak?
Válasz nsetelka #30420. hozzászólásáraNálam is de tavaly ugyan így volt
Tegnap voltam egy nagyobb agrárfórumon,Györffy elmondta,hogy az e-GN katasztrófális volt,gyakorlatilag működésképtelen,holnap lejár a határideje a módosításoknak,egyelőre félreteszik az egészet és március végén megkezdik azAÖP meg gondolom az AKG kifizetést.Ja,meg ha valaki kap emailt,hogy próbált-e adatot feltölteni,arra igennel kell válaszolni.Na meglátjuk.
Üdv nálam a natura jóváhagyott-ról váltott újra feldolgozás alatt.Ez most mi lehet????
Válasz kulakman #30418. hozzászólásáraGazdálkodási napló,èdeskömèny számla,területek
Válasz kovacsviktoraggtelek #30416. hozzászólásáraValami közelebbit, milyen jogcím??
Válasz kovacsviktoraggtelek #30416. hozzászólásáraMindenáron húzni kell az időt
Mai telefonos èrtesítès,Március 22-èn tartanánk egy helyszíni ellenőrzèst!
Válasz trikolor5 #30414. hozzászólásáraMegadott határidőig mi nem kaptunk ügyfélkapus levelet a GN-ről. Akkor az rendben van, hivatal kijelentése szerint. Nyilván megvárják a 15.-ét, aztán kezdenek hozzá. Na ebből se lesz pénz egyhamar. A tejhasznú tehéntámogatásról már nem is beszélve
Válasz imremajor #30412. hozzászólásáraMárcius 15 ig lehet még módosítani a gazd.naplóban ha küldenek üzenetet. Nem tudom kértek e már valakitől ilyet.. de maximum ezekután történhet valami szerintem.
Válasz nsetelka #30411. hozzászólásáraMèg határozatot se
Hol tart az AÖP? Tavalyi státusz változott valakinél?
Kapott már valaki Natura gyepről pénzt is vagy csak határozatot kapott mindenki?
Válasz hokti #30409. hozzászólásáraAz ügyféltájékoztatási rendszerben.
Válasz kulakman #30408. hozzászólására Érdeklődnék hogy hol tudom megnézni a státuszt?
Válasz tinca12311 #30403. hozzászólásáraMa kaptam határozatot!
Jóváhagyott 03 06-án, az üt-ben!
Válasz barnatanya2019 #30404. hozzászólásáraKöszi az infót.
Válasz Precgazd2022 #30405. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz e856161 #30402. hozzászólására2023-as január elsejei EKB középárfolyam a mérvadó ami 400,66 Ft/Euro
Válasz tinca12311 #30403. hozzászólásáraEttől a héttől kezdik a kifizetést. 11000 igénylőből 7000-nek. A többit majd 06.30-ig.
Natura mikor várható?
Jó napot kívánok szeretnék érdeklődni hogy a Natura 2000 mikori eurós kifizetéssel szokták fizetni mikori dátuma mert okirat jött ma csak nem tudom mikori árfolyam köszönöm a segítséget előre is
Ha minimális imputot veszünk a termeléshez , eladjuk a megtermelt terményt mi fizetünk be ÁFÁ t !!!!
Válasz colizoli #30399. hozzászólásáraNa ez egy jó kérdés..
Válasz Ebcsont #30397. hozzászólásáraSzerinted erre az összefügésre egy átlag szavazó rájön?
Válasz korrektuzlet11 #30396. hozzászólásáraÁFA-ból nem kell nagyon számolni. Senkinek nem kell semmi, mindenki minimumra állt.
Válasz Pisti09 #30390. hozzászólásáraEsküszöm még el is fogadnám az érveidet, ha az elmúlt 34 évben a mindenkori magyar kormányok (oldaltól függetlenül) nem azon igyekeztek volna, hogy hogyan drótozzák össze a magyar és a német gazdaságot. Csak a leglátványosabb példák: Szentgotthárd - Opel; Győr - Audi; Kecskemét - Mercedes; Debrecen - BMW. Szóval, de igenis naon nem jó a magyar gazdaságnak a német recesszió. Sőt az egyik legfőbb veszélyforrás ránk nézve. Ez nem propaganda, ez sajnos a valóság. A "propaganda" nem véletlenül feszegette a német recessziót. Ráadásul nem is azért foglalkozott vele, mert bezzeg minálunk minden fasza, hanem mert egy tartós, mély német recesszió politikailag is legyalulja Európát nerestől, mindenestől.
Válasz colizoli #30394. hozzászólásáraPár észrevétel a cikkhez. Volt két egy évben egyszeri tétel egyik: "plusz" nyugdíj ha jól látom 710 milliárd, másik: az állampapír kamatfizetés 855 milliárd. Ha ezt levonom marad kb 190 milliárd ami a normál üzemmenetből adódik. Január +50. Ha minden hónap ilyen lesz akkor összejöhet kb 3600 milliárd hiány ami a GDP több mint 4%-a, a tervezett 2.9% helyett. Esetleg megspórolják a 1.5%-ot (1300 milliárdot) a kiadásoldalon.. Másik opció: Jó esetben ez bejön nekik ÁFA-ból.
Válasz colizoli #30392. hozzászólásáraRendben, látom. Ezek szerint '23 II. negyedév.
Válasz korrektuzlet11 #30383. hozzászólásáraakkor ezért nem fizetik ki a marhatámogatást, pedig határozat és számitott összeg is van.
Válasz Ebcsont #30388. hozzászólásáraez jogos és igaz, csak nem erröl volt szó, hanem a cenzúráról és a propagandáról.
Válasz korrektuzlet11 #30391. hozzászólására
Válasz colizoli #30384. hozzászólásáraMikor, milyen időintervallumban volt ez a 2,7% recesszió?
Válasz Ebcsont #30388. hozzászólásáraRád-Ránk a Magyar gazdaság gyengélkedése van hatással,csak a kormány más gyengeségével akarta palástolni a mi sz.r gazdasági helyzetünkket.Nekünk magunkkal,egymással kéne foglalkozzunk nem más országokkal,mindenki ismeri a saját házad táján sepregetésről a mondast.
Válasz tinca12311 #30382. hozzászólásáraMárcius 30-án lesz egy éve, több jogcímen sem jött még egy fillér sem. Semmi esélye a versenyképességre.
Válasz colizoli #30386. hozzászólásáraLátom nem érted, hogy miért kédeztem. Próbálom másképp. A magyar vagy a német gazdaság gyengélkedése van nagyobb hatással az EU gazdaságára?
Válasz Ebcsont #30385. hozzászólására
Válasz Ebcsont #30385. hozzászólásáraés melyik gazdaság rogyik meg hamarabb?
Válasz colizoli #30384. hozzászólásáraEgyébként szerinted euróban kifejezve melyik a nagyobb érték? A német GDP 0,3%-a vagy a magyar GDP 2,7%-a?
Válasz Ohaza63 #30377. hozzászólásáraa cenzuráról csak annyit, hogy mikor a németeknél 0.3% recesszió volt, akkor azt nagy csinadrattával közölte a birkasajtó, de arról mélyen kussolt, hogy nálunk akkor már 2.7% volt a recesszió.