Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Melcsi! Köszönjük szépen az ajándékokat, és a szives vendéglátást. Jó volt veletek fórumozókkal, találkozni és beszélgetni. Remélem bábolnán, vagy vásárhelyen ismét találkozunk!
A tömeg annyira nem volt vészes.Mi 15:47 kor jöttünk ki,10 perc volt mire kiértünk a kerepesire, de azon kívül semmi probléma nem volt.Nekem tetszett az idei kiállítás.
Bent volt tömeg 13 környékén, de az ismerős kereskedők azt mondták, hogy a szombat az nyugis az előző napokhoz képest, kint a parkolóban sem volt nyomorgás pedig szinte a bejárat szájában álltam meg az autóval!!
áldom az eget hogy korán reggel mentünk és dél elött 12 ora elött eljöttünk mert kifelé olyan tömeg volt már hogy lélegezni nem lehetett eszméletlen volt
meglestünk mindent de nem volt nagy durranás ....
persze ha sok pénzel a zsebbe mentünk volna akkor mindjárt teccett volna is a dolog
Ha a szomszéd lovát kopaszra borotválták volna még az is külömb lett volna!!!! Ez a p..csa gizda gebe volt!! Az Axiál fenti pultosa az a kis fekete hajú, na az igen az már valami, ki látta ki volt fent üdítőzni ????
Hát az én tegnapi elméletem rendesen bebukott!
Annyian voltak, egymást érték az emberek, úgy látszik ebben az esős időben ez tünt mindenki számára a legjobb elfoglaltságnak. Szerdán sokkal jobban el lehetett beszélgetni bárkivel, most meg úgy kellett levadászni valakit, hogy mondjon már egy pár szót. Mindenesetre azért sikerült bejárni az összes csarnokot, és még Bálint gazdával is sikerült talalálkoznunk!
Meg is jöttem.Szerintem nagyon jó volt!!Be akartam menni a fórumtalálkozóraCsak mikor meg kérdeztem a hölgyet azt mondta Ö ott Melcsi Inamba szált a bátorságSe öt se mást nem ismertem.Meg a család már nyűglődött.Majd legközelebb nem viszem magammal őket.
Utánaolvasva, és csodálkoztam, hogy hiányzik a másik részlet a szövegből, na most újra leírtam:
Nagyon fincsi volt a kávé meg a cappuccino is(a lányok szerintik). Köszönjük szépen az ajándékot, meg a vendégfogadást.
Én már itthon. Jól lejártuk a lábunkat, de délre végig jártunk, néztünk mindent. Ugyan egyik dolgot se találtam, amiért mentem, de azért jó volt. Talajmarót kerestem, meg 300L műtrágyaszórót. A kiállításon csak a nagy szántóföldi gépek kaptak hangsúlyt, kertészeti csak mutatóban volt jelen.
Nagyon köszönöm én is a vendéglátást Melcsinek és a csajoknak, finom volt a kávé, meg a süti, jó lett a póló is.
Ágyas pálinkát végül meg merte valaki kóstolni?
Válasz #1264. hozzászólásra
Nagyon jól érezte magát...és az a sok katalógus,újság,papír.Mi lett volna,ha hamarabb érünk fel?Ma már az új pólójában van.
Mi voltunk a VM standnál.Ott volt két...kiállású fiatalember a felkészültségük pedig eggyel több .-ot érdemel.Akit először kérdeztünk azt mondta majd a kolléga...de a kolléga is hárított volna,de csak ketten voltak.Nem kaptunk választ semmire.Talán még többet tudtam mint ők,vagy játszották a hülyét.
Mi voltunk a VM standnál.Ott volt két...kiállású fiatalember a felkészültségük pedig eggyel több .-ot érdemel.Akit először kérdeztünk azt mondta majd a kolléga...de a kolléga is hárított volna,de csak ketten voltak.Nem kaptunk választ semmire.Talán még többet tudtam mint ők,vagy játszották a hülyét.
3933 hozzászólás
Válasz #1330. hozzászólásra
Nem tudom kiknek csurgott a nyáluk a dorkeres csajokra
néhány Agroinformos kép
Válasz #1326. hozzászólásra
Éhes disznó "makkal" állmodik!!
Válasz #1328. hozzászólásra
Vagy csak jól álcázták magukat.
Válasz #1327. hozzászólásra
...mi almát hoztunk haza a középső gyermeknek,ha nem is erről a fáról,vagy ki tudja,midenesetre ott kígyóval nem találkoztam.
Válasz #1326. hozzászólásra
Vásárfia??
Válasz #1257. hozzászólásra
Hölgyeim!!
Kárpótlásul.....
Válasz #1322. hozzászólásra
De oda még a génmanipulált is kevés lenne, exta dózis hormonnal kezelve!!!!
Melcsi! Köszönjük szépen az ajándékokat, és a szives vendéglátást. Jó volt veletek fórumozókkal, találkozni és beszélgetni. Remélem bábolnán, vagy vásárhelyen ismét találkozunk!
Válasz #1298. hozzászólásra
41-et mondtak.
Minden silosgödröt megszoktak tölteni,csak az a kérdés van-e hozzá elég kukorica
Válasz #1320. hozzászólásra
Hát a "silógödörre" nem lennék kíváncsi!!!!
Válasz #1317. hozzászólásra
Neked a pofon jut eszedbe?
A tömeg annyira nem volt vészes.Mi 15:47 kor jöttünk ki,10 perc volt mire kiértünk a kerepesire, de azon kívül semmi probléma nem volt.Nekem tetszett az idei kiállítás.
Válasz #1315. hozzászólásra
Bent volt tömeg 13 környékén, de az ismerős kereskedők azt mondták, hogy a szombat az nyugis az előző napokhoz képest, kint a parkolóban sem volt nyomorgás pedig szinte a bejárat szájában álltam meg az autóval!!
Válasz #1316. hozzászólásra
Szent isten, ezt a bálnát hol találtad???????????? Hát ettől nem kéne pofont kapni!!!
Moderálási elveink miatt törölve.
BNC (4849)
2013-02-03 14:38:28
Válasz #1314. hozzászólásra
Azért 13 óra után már nagy lökdösődés volt
Válasz #1313. hozzászólásra
Ma semmi dudó nem volt, ki lehetett jönni rendesen!!
áldom az eget hogy korán reggel mentünk és dél elött 12 ora elött eljöttünk mert kifelé olyan tömeg volt már hogy lélegezni nem lehetett eszméletlen volt
meglestünk mindent de nem volt nagy durranás ....
persze ha sok pénzel a zsebbe mentünk volna akkor mindjárt teccett volna is a dolog
Melcsinek pedig mindent köszönünk
Válasz #1308. hozzászólásra
Nagyon édes!!!
Válasz #1306. hozzászólásra
Micsoda kislegény!!!
Válasz #1309. hozzászólásra
A munka, becsület!
Majd később választhat, de addig...
Válasz #1308. hozzászólásra
Szegény gyereket már most dolgoztatod, mi lesz később????
Örülök hogy találkoztunk az az idén is!
Gratulálok az Agroinformos hölgyeknek.Nagyon csinosak voltak!!!
Szia Meli,Bence.
Köszönöm szépen a gyermek nevében is,ezt a hasznos munkagépet....öröm,és boldogság.
Válasz #1299. hozzászólásra
Ha a szomszéd lovát kopaszra borotválták volna még az is külömb lett volna!!!! Ez a p..csa gizda gebe volt!! Az Axiál fenti pultosa az a kis fekete hajú, na az igen az már valami, ki látta ki volt fent üdítőzni ????
Válasz #1303. hozzászólásra
Ott volt, még az IKR-es is csak még ruhában!
Válasz #1297. hozzászólásra
Ma már nem állították ki. Biztos leeresztett.
Válasz #1301. hozzászólásra
Hát az én tegnapi elméletem rendesen bebukott!
Annyian voltak, egymást érték az emberek, úgy látszik ebben az esős időben ez tünt mindenki számára a legjobb elfoglaltságnak. Szerdán sokkal jobban el lehetett beszélgetni bárkivel, most meg úgy kellett levadászni valakit, hogy mondjon már egy pár szót. Mindenesetre azért sikerült bejárni az összes csarnokot, és még Bálint gazdával is sikerült talalálkoznunk!
Meg is jöttem.Szerintem nagyon jó volt!!Be akartam menni a fórumtalálkozóraCsak mikor meg kérdeztem a hölgyet azt mondta Ö ott Melcsi Inamba szált a bátorságSe öt se mást nem ismertem.Meg a család már nyűglődött.Majd legközelebb nem viszem magammal őket.
Válasz #1297. hozzászólásra
na végre valaki akinek jó a szeme,már azthitem az egész fórum erre a szilikonos gebére gerjed
Válasz #1273. hozzászólásra
Mit mnondtak árat erre a piros szörnyetegre neked, igaz a 44 milla??????????????
Válasz #1257. hozzászólásra
Na megvolt az élmény csávókának 1 évre!!! Hol találták ezt a rusnyaságot a dorkeresek?????
Válasz #1293. hozzászólásra
Utánaolvasva, és csodálkoztam, hogy hiányzik a másik részlet a szövegből, na most újra leírtam:
Nagyon fincsi volt a kávé meg a cappuccino is(a lányok szerintik). Köszönjük szépen az ajándékot, meg a vendégfogadást.
Én már itthon. Jól lejártuk a lábunkat, de délre végig jártunk, néztünk mindent. Ugyan egyik dolgot se találtam, amiért mentem, de azért jó volt. Talajmarót kerestem, meg 300L műtrágyaszórót. A kiállításon csak a nagy szántóföldi gépek kaptak hangsúlyt, kertészeti csak mutatóban volt jelen.
Nagyon köszönöm én is a vendéglátást Melcsinek és a csajoknak, finom volt a kávé, meg a süti, jó lett a póló is.
Ágyas pálinkát végül meg merte valaki kóstolni?
Válasz #1282. hozzászólásra
És találkoztunk is. Picivel voltam én, no meg a lányokkal.
Csak ne eshetne az eső... de azért jó volt a nap.
Több, mint 40 ezer látogató,köszönjük AGROmash,köszönjük Hungexpo. További képek: Multiva Magyarország a facebookon
Válasz #1290. hozzászólásra
Hecci annyira inkognito, nehogy felismerhető legyen, hogy inkább "in koito" az egész heccelődésre.
Hecci nyomjál már fotókat, vagy olyan sok a meló.
Válasz #1286. hozzászólásra
Akkor azért nemcsak prospektus volt, hanem póló is!
Fotót lehet?
Válasz #1283. hozzászólásra
Melcsi mint tyúkanyó?!
Nahallod!!!!!
Válasz #1285. hozzászólásra
nem volt kandikamera ? lehet, h csak poénkodni akartak
Válasz #1264. hozzászólásra
Nagyon jól érezte magát...és az a sok katalógus,újság,papír.Mi lett volna,ha hamarabb érünk fel?Ma már az új pólójában van.
Válasz #1280. hozzászólásra
Válasz #1280. hozzászólásra