Gázolaj árak 640 Ft Benzin árak 628 Ft EUR 400.64 Ft USD 383.58 Ft CHF 424.45 Ft GBP 483.33 Ft

Fórum

Falugazdászok

Létrehozta: Norberto26 , 2012-01-21 10:33:52

Kedvencekhez Segítség

3579 hozzászólás
Nincs profilkép
#2879 falugazdász22
2015-05-29 16:11:13

Szerintem valami nincs Náluk rendben , mert nagyon félnek és érzik a vesztüket! Most nem fenyegetni kellene hanem azonnal bocsánatot kérni az elmúlt hetek félresikerült intézkedései miatt ! Most az fáj nekik , hogy itt a fórumon kitárgyaljuk minden balfékségüket . Valamikor ezekért az intézkedésekért leváltották volna őket és azonnal börtönbe csukták az egész bagázst !

Nincs profilkép
#2878 VakLóaBakon
2015-05-29 11:51:55

Válasz sobri #2877. hozzászólásáraOlvastam!
Bár, a ma délelőtti mozi annyira lekötötte a figyelmemet, hogy az "előadás" alatt eszembe sem jutott kortyolni a belső zsebemben rejtegetett laposüvegből.

Nincs profilkép
#2877 sobri
2015-05-29 10:54:42

Válasz kozod #2876. hozzászólásáraT. Kollégák!
Olvastátok a tagnap közzétett, az új személyzetisünk által kifejlesztett "viselkedés kódexet"?
Na ez nem semmi !!
Csak óvatosan azzal a levegő vétellel!

Nincs profilkép
#2876 kozod
2015-05-27 17:36:14

Egyébként megint halott ez a fórum! Mi van veletek kollégák? Mindenki csak olvas? Véleményetek nincs? Miért nincs? Mert azt írtam, hogy bizti olvassák a főnökeink? És kit érdekel ez? Legalább tudják az álláspontunkat! Veszíteni egyelőre csak én tudok! De nem fogok!
pasztorerzsichaguevaradonquijote

Nincs profilkép
#2875 kozod
2015-05-27 17:31:34

Válasz falugazdász22 #2874. hozzászólásáraDrága falugazdász22!

Álmodik a nyomor? Ugyan már királyfi/lány! Bár nagyon igazad van!

Nincs profilkép
#2874 falugazdász22
2015-05-27 08:46:19

Én azt a pillanatot várom a nagyságos Kamara vezetéséből amikor kiáll valaki a podiumra és azt mondja köszönjük kollégák amit csináltatok az emberfeletti volt mi pedig nagyon szégyeljük magunkat és levonjuk a tanulságokat és önként feláll vezetés egy -része és 10 igazgatónak felmondtunk 10-12 főfalugazdásznak és falugazdásszá visszaminősítettünk ez lenne a korrekt eljárás és talán még meg is bocsátanánk ennek a katyvasznak amit okoztak a beadások során ! De azt , hogy ennek a felfordulásnak semmi következménye ne legyen ez teljesen elfogadhatatlan !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nincs profilkép
#2873 kozod
2015-05-26 20:13:47

Én is örülök az új "felületnek" ! Meg az összes többi új információnak, amit a beadási határidőn túl kapunk! Köszönet mindenkinek! Az FM-nek az MVH-nak a Kamarának! Köszönet, hogy a helyzet magaslatán áll mindenki!
Csak a 200 ezer magyar gazdálkodó érdekei sérülnek, de ezt ugye ki nem sz@rja le?
Elküldöm, mert nekem ugye úgyis mindegy! Számomra ez a külföldi számla hiteles fordítása volt a végső döfés! Lista? Honnan tudjam, hogy kik adtak be ilyet? Volt erről valami előzetes tájékoztatás? MVH én igy szeretlek!smile angry

Nincs profilkép
#2872 Ádám05
2015-05-26 10:26:31

nagyon jó, reggeltől tudok módosítani beadást, vagyis a lehetőség adott, de hogyan szedek ketté egy táblát azt már nem tudom.
annyira örülök az új felületnek!

Nincs profilkép
#2871 Megmondó
2015-05-24 22:27:10

Válasz Ádám05 #2870. hozzászólásáraKérdezd az informatikusokat vagy kitudja kiket! Tippem? Idén igazolt kérelembeadásnál ha kicsivagy mint a többség gondbanleszünk! Sokfelület nekem gyanus! lásd a 4-es autópálya!

Nincs profilkép
#2870 Ádám05
2015-05-24 13:20:08

Kérdésem lenne: szeretném módosítani területalapú beadást, ahogy eddig is szoktam de most nem ad olyan felületet ahol ezt tudnám, tegnap még ment.
Esetleg egyszer lehet módosítani vagy mi a helyzet?

#2869 Radocz
2015-05-23 05:50:47

Válasz kozod #2867. hozzászólásáraAz előbb 15 percig gépeltem, hogy ....

Egy gombnyomás rosszkor rossz helyen és "elszállt".

"Ehhez viszont mindkét tenyészkódra külön állatorvosira is szükséged lesz!"

El kellene dönteni, hogy mire is való ez a topik.!

Az agrárkamara topikban javasoltam, hogy nyissatok egy újat a belső információk falugazdászoknak címmel, ez meg segítse a Parasztok őstermelői tevékenységét.

De ott is ami adó val kapcsolatos, az inkább maradjon az adó link alatt, ami a zöldítéssel annak szintén meg van az aktuális oldala.

Ha állatos probléma merül fel valakinek, az engem nem szokott érdekelni. Ha lehet ne kelljen már sokat olvasni feleslegesen.

Nem egyszerű ez, de ha a Fórumozók is akarják, akkor sikerülni fog.

Talajmegújító Mezőgazdaság (Netparaszt technológia). Van olyan falugazdász aki ismer ilyen embert, aki csinál valami hasonlót, vagy éppen ezt?

smile cowboy

Nincs profilkép
#2868 Ádám05
2015-05-22 21:56:56

Válasz kozod #2867. hozzászólásáraokés az megvan az igazolás is,
de a programban sehogy nem látom hogy tudom külön felületre hozni a két tenyészkódos sztorit.
csak egymás alá tudok írni új sorokat beszúrva...

Nincs profilkép
#2867 kozod
2015-05-22 13:43:32

Válasz Ádám05 #2866. hozzászólásáraDe nem! Két különböző Tenyészetkódhoz tartozó jószágokat külön kell kezelned! Ehhez viszont mindkét tenyészkódra külön állatorvosira is szükséged lesz!

Nincs profilkép
#2866 Ádám05
2015-05-21 22:58:43

sziasztok, kérdeznék tőletek:
- egységes kérelemnél- termeléshez kötött anyatehéntartás támogatásnál ha kettő Tenyészkódom van, a felette levő rublikákba meg feltöltöm az egyik tenyészkódos marhákat meg a másik tenyészkódos marhákat egymás alá -egymás után ömlesztve- az megfelelő?
Azaz nem választja ketté a program az egyik tenyészkódhoz illetve másik tenyészkódhoz tartozó állatokat?

Nincs profilkép
#2865 Ádám05
2015-05-21 22:57:54

én mindenkinek kitartást meg sok szerencsét kívánok akik átmentek ezen a beadási időszakon, érdeklődve várom mik lesznek majd a tapasztalatok jövő tavaszra: ))

Nincs profilkép
#2864 Megmondó
2015-05-21 21:54:53

Válasz kozod #2855. hozzászólásáraIgazadvan! Találtam MVH honlapján kitöltési utmutatót!! Jön a hajrá, annyira nemvagyokamatőr, ha eddigsikerülrtcimszó! Felület totálmás!!! Informatikusok nemdolgoznak??? Felrak agy 1 es próbaverziót kitöltésire, de nemcseréli a valósra!

Nincs profilkép
#2863 Rebel
2015-05-21 20:23:46

Válasz Gabesz2 #2860. hozzászólásáraFőleg ezért a mentalitásért tart itt az ország.

"...Az elődök bűne nem nyújt semmilyen erkölcsi alapot ugyanazon bűnök elkövetésére..."

Nincs profilkép
#2861 Norberto26
2015-05-21 17:15:51

Gyerekek, mi folyik itt? Most van időm visszaolvasgatni. És mit látok? Itt már mindenki szíd mindenkit! Egymáson vezetitek le a feszkót!Miért?
Én is elfáradtam, de azért ne essünk már egymásnak, meg a tőlünk kérdezőknek. Miért ne kérdezhetne tőlünk bárki? Nyilvános fórum! Igaz nem ezzel a céllal hoztam anno létre, de ez egy jó közhely, segíthetünk. Ne járassuk már le magunkat! Meg sztem tudni kéne különbséget tenni azon témák között, hogy mi ide való és mi nem.

#2860 Gabesz2
2015-05-21 13:13:14

Válasz falugazdász22 #2856. hozzászólásáraNa erre mondom, hogy ha-ha-ha.
Az Orbánék előtt a kamara teljesen a nagyok kezében volt. A megyei nagy Tsz vezetők egyeztek meg a kamara vezetőségének a kinevezésében és a tanácsadók személyét is ők határozták meg. Valamint még a megyei FM vezető is az Ő emberük volt. Tehát rendesen lejtett a pálya. (lásd. Somogy megye)smile sweatdrop

Tehát most fogják be a szájukat.smile thumbupsmile thumbup

Nincs profilkép
#2859 Moderátor
2015-05-21 11:02:45

Moderálási elveink miatt törölve: 2015-05-22 09:12:10

#2858 vénkabi
2015-05-21 06:58:55

Válasz falugazdász22 #2851. hozzászólásáraTisztelt itt jelen lévő falugazdászok!

Nem szoktam ilyen presztizsvitákba beleszólni, de most ki kívánkozik belőlem. Előre bocsátva, hogy van olyan falugazdász, aki miatt buktam már százezreket, meg olyan is akinek minden elismerésem és tiszteletem a segítsége miatt.

A rosszallásotokról csak annyit, hogy ez egy nyilvános fórum, ahol mindenki mindenkitől kérdezhet, és válaszolhat is HA AKAR! Tehát szerintem rossz megközelítés az, hogy ez a terület kizárólag nektek van fenntartva, és senki más ne tévedjen ide! Lehet, hogy egyszer pontosan azokban a dolgokban amit mostanában nehezményeztek, mi lehetünk segítségetekre. Ha pedig zavar, vagy nem tetszik, hogy valaki itt fordul hozzátok, egyszerűen nem kell neki válaszolni! Ha pedig nem akarjátok, hogy valaki is tudjon az eddig általatok írtakról, akkor azt nem kell itt kellene leírni!
Még egyszer! Megértem a nehézségeiteket, és el is fogadom, hogy panaszkodtok, mert az nekünk sem jó. Valószínű nem keletkezett volna ez az affér sem ha minden úgy menne ahogy a nagykönyvben meg van írva. Kitartás, és segítsük, támogassuk egymást, az acsarkodás helyett!

Nincs profilkép
#2857 Pöttinger
2015-05-21 05:49:16

Válasz Rebel #28. hozzászólására"Igazán ebbe a rendszerbe avatkozik be mesterségesen a falugazdász hálózat,mert a termelőknek ingyenes szolgáltatást más adófizetőkkel fizettetik meg .Ameddig ingyenes választás is lesz addig a pénzért történő tanácsadás nagyon döcögősen tud működni.S ezért is csípi bizonyos nagy lobbierővel bíró csoportok szemét/ Tomas és társaismile thumbup /a falugazdász hálózat."

Amióta fizeti mindenki a KAMARÁNAK a tagsági díjat, azóta a nagyok helyében a falugazdásszal csináltatnám a bevallást, a főnök helyében.

Igaz ez is terhelne benneteket, de gondolj csak bele egy KFT életébe.
A befizetett tagsági díjért cserébe elég kevés szolgáltatást tud igénybe venni.

smile cowboysmile cowboysmile cowboy

Nincs profilkép
#2856 falugazdász22
2015-05-20 23:03:28

Én már 20 éve vagyok falugazdász és sajnos nagyon komoly kamara ellenes hangulat alakult ki a gazdák között. A régi 60éves kollégák fizetése bruttó 260000ft.A csokósokat akiket most vettek fel az útcáról semmi gyakorlat azok is kapnak bruttó 210-220000 ft-t. Akkor hol itt az életpálya model ?Erre mondta az én igazgatom mi az nem vagy megelégedve a fizetéseddel az FM hívatalban csak 249500 volt a bruttód látod Én felemeltem 260000-re.Remélem majd megéri ,hogy nyugdíj előtt visszaveszik a fizetését 30%-al. A nagygazdaságoknak semmi segítséget nem tudunk nyújtani a területalapú támogatások 60%-t maguk csinálják max elhívnak 4-5 órára ,hogy mégegyszer nézzük át és a saját ügyfélkapujukon beadják és ezért fizetnek évente 750ezer ft-t vagy 1 millát . Mindegyik ki akar lépni a kamarából mert azt mondja komám ha te kapnál az én kamarai tagdíjamból még ahogy befizetném mert Te megérdemled de az igazgatódnak én miért vegyek 7 millióért terepjárót.

Nincs profilkép
#2855 kozod
2015-05-20 21:10:01

Válasz kuka13 #2854. hozzászólásáraIgazad van kuka13-as kolléga!DE valahogy kellene valahol, valamikor csinálnunk egy zárt fórumot! Csak én még nem érek rá, még mindig TERÁ-zok! De többször kértem tisztelettel a külsősöket, hogy ne itt, ne most, de én is mindig ezeket a " negatívokat" kaptam vissza! Meg olyanokat, hogy az ő falugazdászuk nem tud semmit! Amit nem tudok elhinni! Minden kolléga a topon van, de ha nem azt mondjuk,amit a gazda hallani akar, akkor már nem vagyunk jók!
Más: Tudjátok ki vagyok, miért vagyok, és mit tettem az elmúlt hetekben.
Nos végképp bebizonyosodott, hogy a felső szint is olvassa a fórumot! Felhívott az "illetékes" a legfelsőbb szintről! "Elájultam" volna, de nem következett be! Megkérdezte, hogy mi is a bajom! Nem hallgatott végig, pedig én mondtam volna. Felajánlotta, hogy menjek szabadságra! Mondtam, hogy nem, mert az ügyfeleket nem hagyom cserben. Visszakérdeztem, hogy kényszerszabadságra? Nem, nem! Szégyen, hogy a mai napon is megváltozott a felület! Erre azt mondta a főmufti, hogy a kamara semmiben sem hibás! Persze, hogy nem! De abban, hogy a munkát hogyan szervezték ki, hol van az az 50 fő, akit felvettek, meg, hogy miért nem érték el korábban a hosszabbítást, ezt már meg se hallgatta! de remélem most elolvassa!
Vigyázzatok kollégák, aki nem akar konfliktusba keveredni, olvassák....végre! Talán valamiféle következtetést le is vonnak belőle. Nekem már mindegy!
De nekik is mindegy lesz, ha ez így halad tovább! Akkora a kamaraellenes hangulat a gazdák között, hogy ihaj! De nem én szítom, higgyétek el! Csitítom őket!
Soha, egyetlen főnök sem látogatott el a fogadóhelyeimre, nem látták, milyen körülmények között dolgozom! Nincs internet, mert az útépítők átvágták a kábelt! Dolgozz igavonó barom!(Bár az igavonó barmok is bőgnek, mint ahogyan én is, de ez lesz a vesztem!)
Nincs internet, mert az önkormányzat gólyakamerát üzemeltet, ami lefogja a sávszélességet!
A földön úsznak az irataim, mert többször kértem legalább egy polcot, de nincs rá pénz????
4 hete nem volt egyetlen szabadnapom sem, mert az ügyfelek érdekében minden percemet a kérelem beadásnak szenteltem, erre elrendelnek a múlt szombatra is túlórát?
A megyei igazgatóm azt ígérte tavaly, hogy jobban oda fognak figyelni a falugazdászokra! Ez csak ígéret maradt! Nagyon szívesen láttam volna a munka sűrűjében, valamiféle vezetőt, hogy lássák, mit élünk át! De majd csak akkor jönnek,ha vége lesz. Hol vannak a túlórák?
Meg a lényeg! Ti biztosak vagytok a beadott kérelmekben? Mikor a mai napon is változtatnak? Meg visszamenőleg is?
No panasznap vége, pedig ragozhatnám még!
pasztorerzsicheguevaradonquijote!smile aikido

Nincs profilkép
#2854 kuka13
2015-05-20 19:04:57

Nekem is az a véleményem Kedves 500-as betonos hogy amennyiben kérdésed van keresd fel fogadóórán a falugazdászodat. Ha rossz helyen kérdezel akkor ne háborodj fel! Ha nekem a hasam fáj én sem a beszélgetős fórumon kérdezem az orvosomat hanem elmegyek hozzá rendelésre.

Nincs profilkép
#2853 falugazdász22
2015-05-20 16:46:22

Most nem értem aki úgy beszél az emberrel össze vagy állva mint az 500-as beton akkor szerintem nem bántóan de határozottan és ügyfélbarát módon segítettem az őstermelőt a jó megoldás irányába .

Nincs profilkép
#2852 rlzwot
2015-05-20 14:36:19

Kedves Kolléga!
Nem biztos, hogy így kellene az érdeklődők irányába kommunikálni. Megértem, hogy özön a munka, nem kevesebb itt sem, de azért az emberségünket és ügyfélbarát magatartásunkat igyekezzünk megtartani. smile smile

Nincs profilkép
#2851 falugazdász22
2015-05-19 21:21:19

Nem tudom , hogy az 500-as cement hogy van összeállva a garázsodban az a te dolgod őstermelői problémáiddal fordulj fogadóórán a falugazdászhoz !!!!!!!!!!!

#2850 Myrrdin
2015-05-19 08:14:55

Válasz falugazdász22 #2849. hozzászólásárabocs smile offtopic de smile nonono tipikus fórum hiba ez is hogy össze vagytok állva mint az 500-as cement és ha jön egy új emberke akkor egyböl megy a duma ez itt falugazdász helye és rossz helyre írta és , ha másik topic ki van halva és ott nem kap választ arról nem tehet smile hammer

Nincs profilkép
#2849 falugazdász22
2015-05-19 06:54:51

Kérjük ,hogy ezeket a kérdéseket az őstermelői topokban tegyék közre evvel az elterelő hadművelettel a kamarában megbízott kollégák élnek evvel akarják ennek a fórumnak az élét venni !!!!!!!!!! Érzik a jogos felvetéseinket és ilyen és ehhez hasonló megtévesztő kérdésekkel zavarni a felületet.Van az őstemelői kérdések köre oda kell ezekkel a problémákkal írni és ott a kamara figyelő szeme megadja a szakszerű válaszokat !!!!!!!!!!!

Nincs profilkép
#2848 xxx123
2015-05-18 20:11:22

Válasz kelemate #2847. hozzászólásáraJárulékot nem kell fizetned ha más forrásból az megoldott (pl. munkaviszony, nyugdíj).

600 ezer forint árbevételig (ami őstermelői tevékenységből származik, a támogatásokat nem vesszük ide), akkor nem kell adóbevallásban szerepeltetned. Amennyiben a 600 ezer forintot átlépi az árbevételed, de a 4 milliót még nem, úgy van lehetőséged a nemleges nyilatkozattételre, amennyiben tételes költségelszámolást választasz adózási formának. Ekkor az őstermelői árbevételed + a támogatások tárgyévi összege lesz az iránymutató => ha lesz erről az összeg 20 %-ról költségszámla, ami a termeléssel közvetlenül összefüggésben van, akkor nem kell adót fizetned, csak EHO-t. Csak egy példa: ha saját magad állítod elő a takarmányt, amit feletetsz a malacokkal, és a malacokat értékesíted, akkor ott nem tudod elszámolni a vetőmagot, növényvédőszert, műtrágyát, mivel azok nem közvetlenül a malacértékesítéssel vannak összefüggésben.

Nincs profilkép
#2847 kelemate
2015-05-18 17:10:42

Az őstermelői igazolvány kiváltásának van valami feltétele? Kell-e adóznom utána, ha van állandó bejelentett munkahelyem?

Nincs profilkép
#2846 falugazdász22
2015-05-16 09:27:37

Igen mi akik naponta este 8-ig 9-ig dolgoztunk avval mi van ! Én megkérdeztem az igazgatónkat ,hogy este eddig az időpontig dolgoztam arra mi volt a flegma válasza az a Te dolgod én nem rendeltem el túlmunkát !!!!!!!!!!!!! Ezeket a szavakat pont hallotta két gazda is amikor az igen tisztelt igazgató elment erre a termelő csak annyit mondott ebben a kamarában se dolgozna egy órát se és meg van a véleménye erről a bagázsról ezután én szégyeltem magamat , hogy ilyen főnökeink vannak !

Nincs profilkép
#2845 kuka13
2015-05-16 09:06:19

"Tisztelt ...........!
Tájékoztatjuk, hogy Darabos Tamás mb. főigazgató úr az Ön részére 2015. május 16., szombaton 08:00 – 16:00-ig rendkívüli munkaidőt (túlórát) rendel el az egységes kérelem beadás okán."
smile scaredsmile scaredsmile scared

Na ez is jellemző!

Így kiküldeni levelet egy agyonterhelt semmibe vett szerencsétlen dógozónak. Amikor ezt a levelet megláttam megláttam, azt hittem hogy csak nekem küldték ki, és rögtön a szívemhez kaptam hogy ha a vezetőség így ír nekem személyre szóló levelet akkor az csakis nagyon rosszat jelenthet !!!

Ki lehet az aki ezt így ebben a formában elküldte nekünk? Kívánom neki hogy minél előbb kapjon már ő is egy ilyen hivatalos és szívinfarktust gerjesztő levelet!...

.. és igen a többi túlórával mi van ?... meg a többi önkéntes napi 8 óra ledolgozása előtti és utáni túlmunkánkkal mi van????

Nincs profilkép
#2844 isvánka
2015-05-15 19:53:07

üdv!tud valaki valamit hogy enyhítőkára mit szoktak fizetni?meg hogy számolják ki?mikor szoktak fizetni?

Nincs profilkép
#2843 Istvánxxx
2015-05-15 19:44:55

Válasz kelemate #2842. hozzászólására-Regisztrálj az MVH-nál, ehhez kell egy saját névre szóló bankszámlaszám is
- Kérjél tőlük jelszót is
- Május 22-ig igényeld meg a támogatást
- Június 15-ig jelentsd be a földhasználatot a saját nevedre a földhivatalban
- Váltsál ki egy őstermelői igazolványt (Ha van bejelentett munkahelyed, akkor nem kell járulékot fizetned. 600 ezer Ft-ig adómentes, bár 14 ha-ra ennél többet fogsz kapni)

Nincs profilkép
#2842 kelemate
2015-05-15 18:00:33

Üdvözlet Mindenkinek!

Nem tudom jó helyre írok-e most regisztráltam magam. Van egy 14 hektáros egykori gyümölcsösöm ami kipusztult és évek óta tisztítja egy ismerősöm, akivel haszonkölcsön-szerződést kötöttünk.

A haszonkölcsön-szerződések ugye 2014 végén megszüntek. Az illető igényelte a tavalyi év során a támogatást a területre. Viszont idén a megszünt szerződés miatt azt találta ki, hogy én regisztráltassam magam földhasználóként és így a támogatást majd én kaphatom meg a terület után. A falugazdásszal is konzultált,aki azt mondta, csupán egy nyomtatványt kéne kitöltenem ehhez a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalnak (az Egységes Kérelemről van szó).

Én nem vagyok járatos a földekkel kapcsolatos ügyintézésben, a tavaly elhunyt édesapám intézte az ezzel kapcsolatos ügyeket.

Kérdésem, hogy ahhoz, hogy ezt az egységes kérelmet benyújthassam kell-e magam regisztrálni földhasználóként? Ha igen, annak milyen feltételei vannak és ha sikerülne a regisztráció, annak adózás szempontjából illetve bármely más szempontból lehet-e rám nézve bármilyen hátrányos következménye?

Elnézést ha nehezen érthetően fogalmaztam volna,de tényleg nem látom át a témát, ezért gondoltam, hogy hátha találok itt valakit aki tudna válaszolni kérdéseimre.

Előre is köszönöm. :)

Nincs profilkép
#2841 muskátli
2015-05-15 17:37:16

Válasz Istvánxxx #2840. hozzászólásáraSzerinted érdekli? Simán lesz@rja az egészet. Már régen látja, mi lesz a vég. A gazdákért tart ki,leírta. Belegondolsz, min megy keresztül naponta, mióta felfedte magát?

Nincs profilkép
#2840 Istvánxxx
2015-05-15 16:33:32

Válasz kozod #2839. hozzászólásáraNe vedd sértésnek, de ha eddig nem volt okuk a kirúgásra, szerintem emiatt simán megtehetik. Azért a belső munkahelyi levelezésedet nem jó ötlet egy nyilvános fórumon közzé tenni.

Ettől függetlenül szerintem mindenkit érdekel, hogy mit válaszolnak. Bár van egy tippem.

Nincs profilkép
#2839 kozod
2015-05-14 19:29:59

Sziasztok! Most kaptam- válaszoltam!

Túlóra elrendelése
Pásztor Erzsébet
Nemzeti Agrárgazdasági Kamara <koordinacio@nak.hu>
Cs 2015.05.14. 17:31
Címzett:
Pásztor Erzsébet;
A választ elküldte ekkor: 2015.05.14. 19:23.
Tisztelt Pásztor Erzsébet!
Tájékoztatjuk, hogy Darabos Tamás mb. főigazgató úr az Ön részére 2015. május 16., szombaton 08:00 – 16:00-ig rendkívüli munkaidőt (túlórát) rendel el az egységes kérelem beadás okán.
Az érintett szombati napon a KULCS-BÉR Web HR modul munkaidő-nyilvántartó rendszerben a túlórákat a munkaidő kezdetének és végének megadásával kell rögzíteni, az alábbi módon:

munkaidő kezdete: 08:00
munkaidő vége: 16:00

A túlóra rögzítésénél a Kulcs-Bér program nem kezeli külön a túlórát, így csak a munkavégzés kezdetét és végét szükséges átírni a szombati napra. Nem probléma, ha a rendszer automatikusan átírja például munkanapra, vagy az oldalán nem számolja automatikusan hozzá az óraszámhoz (a bérszámfejtő kollégák külön fogják kezelni a túlóra kifizetését).
Fontos, hogy csak a fent megadott munkaidő szerepeljen a programban.
További kérdés esetén kérjük, keressék Bozsér Levente rendszerfejlesztési csoportvezetőt vagy Szántó Klaudia HR csoportvezetőt.
Tisztelettel,

Túlóra elrendelése
Pásztor Erzsébet
Cs 2015.05.14. 19:23
Küldött elemek
Címzett:
Koordináció;
Tisztelettel érdeklődöm, hogy ez eredeti felállás szerint, május 9-re is volt elrendelt túlóra, bár arról nem kaptunk emailt! Dolgoztunk, de elszámolást kapunk-e? A napi túlórákat el lehet-e számolni? És aki a május 1-2-3-at is végigdolgozta, és három hete nem volt egyetlen szabad napja sem, az mit fog kapni? És aki azt mondja, hogy május 16.-án szombaton , nem tud túlórát be vállalni családi okok miatt, azzal mi lesz?
Pásztor Erzsi falugazdász

No a gombot erre kellene rávarrni!smile aikido

Nincs profilkép
#2838 kozod
2015-05-14 19:09:08

Sziasztok Kollégák!
Pásztor Erzsi "Che Guevara" "Don Quihote" "Zombi" Vagyok!
Megkövetem Márton Gábor jogszabály figyelő kollégámat, akit tegnap jogtalanul megemlítettem a hozzászólásomban!
De köszönöm Gábor az emaildet, mert ebből kiderült, hogy a pesti központban is olvassátok!

Köszönjük a hosszabbítást, de mindenki hazudott a sajtótájékoztatón!(Meg talán egy hetet csúszott ez a bejelentés?)
Vessétek össze az adatokat az el hangzotakkal!

Ja meg még csak annyit! Hogy a tegnapi karbantartás után is úgy volt Xar a rendszer, mint annak a rendje! Aztán! Az anyatehenesek kapcsán A mai nappal kijön ez a közlemény? 65/2015??
No arról már nem is beszélek ami a 66/2015- ös közleményben van, ami 05.14.én jelent meg és a határideje 05.15! Hát mindenkit hülyének néznek?
Nem! Csak a gazdálkodókat, meg a falugazdászokat!
Zombipásztorerzsicheguevaradonqouihote!

Nincs profilkép
#2837 kozod
2015-05-14 16:54:41

Válasz oprita #2836. hozzászólásáraNeked van igazad! Nem Che Guevara vagyok,hanem egy "szélmalomharcos"! Don Quihote!

#2836 oprita
2015-05-14 12:50:54

Válasz kozod #2832. hozzászólásáraSzép,szép,csak xrt se ér... Legyen szép napod,havad,éved,s nekünk is!!

Nincs profilkép
#2835 muskátli
2015-05-14 08:17:53

Válasz Pöttinger #2826. hozzászólásáraMVH-s nyilatkozta: nem akarnak hosszabbítást, mert akkor kevesebb idejük marad ellenőrizni!

Nincs profilkép
#2834 falugazdász22
2015-05-14 06:18:13

most örüljünk annak ,hogy egy héttel meghosszabították a beadási határidőt! Várjuk ennek következményeit mert a kamarában is le kell vonni a tanulságokat. reméljük , hogy ezt a dilettáns vezetést felállítják.Mert hogy nem tudták időben jelezni a hibákat az tuti . Ja és most halottam , hogy egyik megyében van , vagy volt olyan , hogy az igazgató most ment szabadságra ez aztán mindennek a teteje ja és egy hétre .

Nincs profilkép
#2833 kozod
2015-05-13 22:32:17

Válasz VakLóaBakon #2831. hozzászólásáraSzia Vakló! Emlékszel a Lart pur Lart társulatra? Ahol azt mondták, hogy noooormális?
https://www.youtube.com/watch?v=1fdZmmdKpSY
Szólíthattok Pásztor Erzsinek, mert ez a nevem! Egy nem https://www.youtube.com/watch?v=3TD0tIMKFD8normális országban! De sajnos nem egy jogállamban! Nem is tudom miért nem örülök annyira a hosszabbításnak! Erre is lesz egy gondolatom, mármint a sajtó tájékoztatóra:https://www.youtube.com/watch?v=3TD0tIMKFD8
A Sztahura Erzsi mai emailjében megtaláljátok, meg a Pesti Csaba emailjében az ellentmondásokat!

Nincs profilkép
#2832 kozod
2015-05-13 21:47:07

Válasz games1226 #2829. hozzászólásáraKedves Kolléga! Végre egy értékelhető hozzászólás! Lentebb megtalálod az elérhetőségeimet, ha gondolod egyeztessünk! Úgy látom, nemcsak én sokalltam be!De tudod mit? Köszönöm Az ui-t! És újra bevállalom, hogy én vagyok a Pásztor Erzsi! 70-4361414 a szolgálatim, a magánom 30-6454010!
Ui: nekem a Márton Gábor levelei a kedvenceim! De ki ez az ember? És miért kap fizetést a kamarától? ( no meg mennyit?)
Szia!
Pásztor Erzsi "Che Guevara"

Nincs profilkép
#2831 VakLóaBakon
2015-05-13 21:14:10

Szerintem a kartársnőnek igaza van, nagyon!
(Tényleg, mostantól hogyan szólíthatunk? A nicked mögött levő valódi nevedet felfedted, így a „kozod topictárs” kicsit személytelen lett, és én nagyon meglepődtem, hogy egy „tökös” kolléganő létezik ezen a néven a fórumon.)
Szóval egy normális országban ahol a jogi háttér stabil és megbízható, és a jogrendszer egészét nem semmitmondó politikai célok, kicsinyes (ámde nagy hasznot rövid idő alatt hozó) hatalmi harcok eszközévé alacsonyították, a vonatkozó összes rendeletet már tavaly nyáron kihirdetik, és szeptember elsejétől, a gazdálkodási év első napjától hatályosítják.
Mondom normális országban. Mondom normális. Mondom.. Dehogy mondom, csak gondolom. Azt még lehet, talán…

Nincs profilkép
#2830 kozod
2015-05-13 20:49:52

Válasz Istvánxxx #2825. hozzászólásáraMár megbocsáss, de mikor jelentek meg a rendeletek? Március 13.-án?????? Hol élsz te? Még a vetőmagcimkés sem jelent meg, meg az összes többi is áprilisban jött ki, annak is a végén! És bocsi! Ha egy gazdától elvárják a zöldítést stb. Akkor azt már 2014 őszén kellett volna rendeletbe foglalni, mert ugye vetésterv van! Vagy csak én vagyok ilyen lüke?

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Aranyárban a kakaó: drasztikusan drágul a csokoládé
Aranyárban a kakaó: drasztikusan drágul a csokoládé
A kakaó ára az elmúlt években megötszöröződött, ami a csokoládégyártókat és a...
Bilincsben: letartóztatták az oroszországi Rostov régió mezőgazdasági miniszterét
Eladó hús jellegű malacok.
Eladó hús jellegű malacok.

41 Ft

1 db választási Holstein fríz bika
1 db választási Holstein fríz bika

135.000 Ft

Erővágó,  csapszegvágó eladó
Erővágó, csapszegvágó eladó

10.000 Ft

Állványos köszörűgép
Állványos köszörűgép

115.000 Ft