Hirdetés
Fórum
- Rába Steiger traktorok új
- Gyümölcs és kertészeti ültetvények korszerűsítése, létesítése új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Challenger traktorok új
- Zetor traktorok új
- S.O.S. új
- Altalajlazítás - altalajművelés új
Cikkajánló
Hirdetés
809 hozzászólás
Válasz #607. hozzászólásra
az idén kimaradt ,de nem vagy elfelejtve,gyere le bugacra és bótolunk ,ahogy zoli irta
Válasz #607. hozzászólásra
Fórumtalálkozóra szokott jönni, bugacon átveheted ha leszervezitek , a műanyagot lecsavarozzák akkor lehet h befér az autóba .
Válasz #584. hozzászólásra
...azert sokat nem jartal a tavasz ota Debrecenbe...
Válasz #605. hozzászólásra
Igen a kombajn 3.
Válasz #604. hozzászólásra
Igen a kombájn a 3 jól gondolom.
Akkor már kiismered lassan minden porcikáját.
Válasz #603. hozzászólásra
Mukodik eleg jol, meg csak 2 eve van nalam.
Most a fek sz@r@kodik, elunik a "fekfolyadek", igy hat lassan es ugyelve kell vele nyomassam...
De amugy..... SZERETEM!!!!
Válasz #602. hozzászólásra
Jól működik a szerkezet, már vagy 3éve nyomod vele.
Ide senki sem ir?
Válasz #600. hozzászólásra
Picike,de jó itt volt egy ismerősnek,de kinőtte
A 80-90-es trakirol nincs valakinek tapasztalata? Ezért nem kéne nyitni egy új topikot gondolom.
Válasz #598. hozzászólásra
En az ikr-tol vettem hozzavalokat. Alltalaban van keszleten, a nem tul gyakran fogyo alkatreszeket pedig beszerzik.... Nekem a motorhoz jaro cuccokat raktarbol adtak...
Válasz #596. hozzászólásra
Értem!
Alkatrész ellátás milyen ezekhez a gépekhez, illetve Magyarországon nálunk mennyire beszerezhetők az alkatrészek?
köszönöm
Válasz #591. hozzászólásra
A 90-es jelzes csak siman a szeria, ebbol a szeriabol gyartottak 55 loerotol 180 loeroig.
A fiatagri meg csinalt 66-os, 88-as es 94-es szerias traktorokat is.
Meg kell venni a gyári cikkszámos tömítést azzal nem lesz gond.
Válasz #593. hozzászólásra
En ugy tudom, hogy az egesz rez, vastagsaga megegyezik mindegyiknek.
sziasztok
a segítségeteket szeretném kérni:
180/90 fiatnál a kipufogó torokhoz elvileg milyen tömítés jár sima réz vagy két rézlap között lenni kell még tömítőanyagnak összepréselve? illetve az összes egyforma e vagy a középső vastagabb mint a két szélső?
A 90 es az a újabb fiat, abban már erősebb a difije ,meg van benne irányváltó !! én ennyit tudok róla ,majd meg mondják akinek fiatja van !! a legszurö is magasabb án van, mást nem tok róla ,majd ki javítsák amit mondtam ha nem jó?!!
A 180-as jelzés után a 90 mit jelölne?
180 lóerős a gép.
Én úgy tudom 3 bar körül kellene hogy legyen.
Udv mindenkinek,
Azt szeretnem kerdezni, hogy alapjaraton mennyi az olajnyomas ezeknel a gepeknel, azt megtalaltam, hogy 2200 ford/perc-nel 4,7-5,2 bar kell legyen, de azt, hogy alapjaraton mennyi, sajnos nem....
Elore is koszonom a valaszokat!!
Engem érdekelne ha tudsz ilyet.
Válasz #586. hozzászólásra
Persze hogy létezik..
Üdv mindenkinek.Olyan kérdésem lenne hozzátok hogy pl fiat 180-90hez létezik e magyar nyelvű javitási kézikönyv.
Válasz #584. hozzászólásra
Termeszetesen, csak elotte kellene egyeztetni...
Elore is koszonom!!!
Válasz #583. hozzászólásra
kitaláljuk,a sárvédő el van adva,járom az országot sokszor,lehet bejön arra is valami fuvar akkor lebonyolitjuk,debrecenbe azért le tudsz szaladni
Válasz #581. hozzászólásra
Megoldhato valahogy?
Válasz #581. hozzászólásra
Sajna nem....
Válasz #580. hozzászólásra
Bakker azthittem valahol itt lentebb vagy de megnéztem hát 518km hozzám
Válasz #578. hozzászólásra
Marmint Toled Gacsalyig
Válasz #578. hozzászólásra
Nekem okes lenne Magyarorszagra is, ide kozel hozzam Szabolcs-ba (Gacsaly)....kb 400 km
Válasz #577. hozzászólásra
nem tudom,elég nagy cucc ahoz Morahalom milyen messze neked
Válasz #575. hozzászólásra
Postai utanatvetellel meg lehet oldani???
Válasz #575. hozzászólásra
Kell bizony!!!!!!
Válasz #574. hozzászólásra
párja,baráti ár
Válasz #573. hozzászólásra
100 euro/darab?
Válasz #572. hozzászólásra
1 100-as juróban
Válasz #571. hozzászólásra
Mennyi lenne az ara?
Válasz #570. hozzászólásra
16,9x28-as
Válasz #569. hozzászólásra
Erdekelne, ha passzolna az enyemre.....
Milyen meretu kereket "vedett"
Válasz #568. hozzászólásra
Szabi ha érdekel 1pár zsir(10 éves de gépen nem volt) sárvédő
Válasz #566. hozzászólásra
Koszi,
A motorfelujitas kb 700ezerbe kerult (uj huvely, dugattyuk, hengerfejcsiszolas, porlasztocsucs beallitas, olaj, szurok,...).
A hidraulika problema a szurok eldugulasa miatt volt.
Szerintem olyan 180-90iest, vagy 1880-ast amit 1-1,5 millaert arulnak nem erdemes megvenni, nem csak azert, mert meg ennyit rakoltessz, hanem a bosszusag miatt, mert mikor a legjobban kellene a gep akkor fog cserben hagyni....
.... En is igy jartam, pedig ez a gep hazahozatallal szinte 2,5 milla volt, de azota mar rakoltottem az aranak a felet....
Válasz #565. hozzászólásra
Hát szvsz. mostanában nem nagyon találsz használható fityót 1-2 milláért, vagy maximum egy régi 1880-ast, de ha ennyiért veszel gépet, akkor készülj pénzzel, mert pár százezret azonnal rá kell butítani egy ilyenre.
Válasz #551. hozzászólásra
Hello Szabi!Faja a gép,tetszetős .Mennyibe került a motorfelújítás.Hidraulika probléma megoldódott?Használd egészséggel!
Sziasztok!Még ugyan kezdő vagyok,de nagy álmom egy 180/90 es vagy egy 4650-es.véleményem szerint EZEK TRAKTOROK !!!!Olvasgattam kicsit a hozzászólásokat és érdekelne hogy hol találtok 1-2 milláért fiatot.nekem nem lenne sűrgős,talán 2 év múlva szeretnék venni ha összejön rá a lóvé.2 ismerősömnek is van baszott jó gépek (pont nekem való ).előre is köszi.
Válasz #561. hozzászólásra
Nem tudom, hogy mikor szakadhatott le ez akabel, de indulni indult...
Válasz #562. hozzászólásra
Koszi szepen!!
Válasz #558. hozzászólásra
Mindegy,hogy melyiket testeled.Ez csak egy sima tekercs.
azt nem tudom pedig vagy 8 évig fityóztamde az biztos ha levolt merülve fulra nem tudtuk behúzni mert az a car amit írtál nem kapott áramot
így van ahogy zt írja kösd vissza,anélkűl be sem lehet indítani úgy tudtam