Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD394.79 FtCHF438.21 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Cummins 6TAA-830 179KW,a bedobóújjak az asztalban nem voltak beállitva 450 óra után,meg az asztal is elég rozsdás volt,a csiga csak kavarta az anyagot...
Vannak még fanatikusok akkor :) Mi 2 ért vettük annyi hogy nem mdw matrica van rajta de világos zöld, rozsda nemigen van rajta, itt ott javítgattam rajta de csak kis foltokba. claas szecskázó elöl újszerű gumik. Jól adtad el
Ilyen bonyolult drága dolgokkal ne foglalkozz!Van egy egyszerűbb módja,benézel a tartályba,és látod milyen vastagon jön az anyag befelé. Ilyen egyszerű!
Válasz #4643. hozzászólásra
A Perkinses is erősebb motoros,az is szét tép mindent?Nekem is volt,de csak a dobszíjat tépte szét,mert úgy van megcsinálva a szíjtárcsa,hogy nem engedi megcsúszni,úgy mint a 12-14 es!
a 24-es látványos de nem jó masina ,lényegében egy 14-es erősebb motorral,és mivel erősebb a motor sokmindent szét tép,3évig volt szerencsém (balszerencsém )hozzá
13739 hozzászólás
Válasz #4691. hozzászólásra
Cummins 6TAA-830 179KW,a bedobóújjak az asztalban nem voltak beállitva 450 óra után,meg az asztal is elég rozsdás volt,a csiga csak kavarta az anyagot...
Motra mercedes vagy perkins volvo hat csak annyi hiba legyen miert nem hasznaltak amugy
Válasz #4689. hozzászólásra
Az IKR-nél tudnak hozni.Eddig csak ékszij kellet,mert állt vagy 4 évet,és a kis átméröjü szijak betöredeztek majd elszakadtak...
Válasz #4688. hozzászólásra
Alkatresz ha netan kene akkorrrrrrr hm lehet hozza
Válasz #4687. hozzászólásra
Kb egy 20éves 108 domingó kerül ennyibe.Én ezt vélasztottam.Ki tudja...
Szolgaljon is a gepezet rendesen persze mindenkinek akinek van mert a neveben a baj benne van
Válasz #4683. hozzászólásra
Itt az asztal a németnél már lerakva.Full automatik,a motolla gyorsul a tempoval.Ez van a többin is,de itt ki is lehet kapcsolni...
Válasz #4681. hozzászólásra
Forint misi re gondolok
Válasz #4680. hozzászólásra
A 60q-ás tritikáléban a kijelzön 6km/h volt azt még birta.A magtartályban is 62q könnyen elfér...
Válasz #4679. hozzászólásra
És még ez!
Válasz #4674. hozzászólásra
Válasz #4678. hozzászólásra
Tavaly még új szaga volt,raktam bele vanilia szagositót,most már annyira nem érzik...
A Fortschritt feliratosak jobban tetszenek ezek mar genezettek kicsit
Válasz #4677. hozzászólásra
Az mikor franciából megérkezett.De lehet még csinálni,mert van miröl...
Válasz #4676. hozzászólásra
Na ez mar jopar misi lehetett szep gratula remelem ez is kiszolgal annyit majd mind egy512 514
Válasz #4676. hozzászólásra
Ez is az!
Válasz #4675. hozzászólásra
Ez az egy van csak,többi kép az a másik gépemen volt,de az kuka lett.500 óráig számit demónak,ez most 486...
Válasz #4673. hozzászólásra
Jozef keped nincs a masinarol
Válasz #4672. hozzászólásra
Besuch bei HEMAS 2006.Gyártócsarnok,videó.{
Válasz #4668. hozzászólásra
Nálam van még egy újnak számitó példány.Igaz ebben már csak a lépcsö meg egy pár dolog Fortschritt...
Válasz #4671. hozzászólásra
Koszi Medikus hat nekem nem nagyon tetszik nemtudom te h vagy vele regi tipus mint a mienk szerintem tutibb
Válasz #4668. hozzászólásra
Hemas néven keresd!!
Szerintem nincs abbam semmi h valaki megirja h mennyiert adta adna vagy vett venne ez az elado meg a vasarlo szerencseje ha letrejon az uzlet
Válasz #4655. hozzászólásra
Volt annak híja is! De különben meg nem is kell leírni!
Kar h nem lehet ilyeneket mar venni ujonann 514 re gondoloken se adnam el megszerettem
Válasz #4665. hozzászólásra
Neem, nagyobb nem kell, újabbra meg nincs lé, sokan vannak így, még jópár évig fentmarad ez a széria
Válasz #4662. hozzászólásra
Aztan mi lessz helyette?
Koszi eladod a gepedet ne am
Válasz #4663. hozzászólásra
Rendben.
Válasz #4662. hozzászólásra kedden felhívlak
Válasz #4661. hozzászólásra
Mi? Ócskavasast azért ne küldj rám
Válasz #4660. hozzászólásra nemmondod
Válasz #4659. hozzászólásra
Hát nekem jó egész héten,talán hétfőn nem az igazi. ilyet akar venni? Sásdtól 5 km-re van egy kis faluban.
Válasz #4658. hozzászólásra mikor vagy otthol jövőhéten?_Egy haver megnézné a kombínódat
Vannak még fanatikusok akkor :) Mi 2 ért vettük annyi hogy nem mdw matrica van rajta de világos zöld, rozsda nemigen van rajta, itt ott javítgattam rajta de csak kis foltokba. claas szecskázó elöl újszerű gumik. Jól adtad el
Hmm nem semmi en 55ooeu ert vettem tavaly
Nem semmi! Jól kitartottad az árát
Válasz #4631. hozzászólásra A gép gabonásan:2.6
Válasz #4635 hozzászólás
Az igaz ,h ujra van festve az egész de szépen megcsinálták igényesen látszik rajta...
Válasz #4652. hozzászólásra
Én is úgy gondoltam,nem a lóerő tépi szét!
Válasz #4645. hozzászólásra
Nekünk sose tép szét semmit az MDW 514 perkins motorral...
Válasz #4650. hozzászólásra
Ez meg mutat mindent csak kp dohány kérdése...
http://gepmax.hu/gepmax/2012/03/hozamterkepezo-es-sorvezeto-%E2%80%93-egyetlen-beruhazassal/
Válasz #4648. hozzászólásra
Ez a legolcsóbb megoldás!
Válasz #4647. hozzászólásra
Pedig fajtasorhoz, műtrágya kísérletekhez igen jó lenne. Így marad a béraratás a kísérleti táblán.
Válasz #4642. hozzászólásra
Hozammérő szemre
Ilyen bonyolult drága dolgokkal ne foglalkozz!Van egy egyszerűbb módja,benézel a tartályba,és látod milyen vastagon jön az anyag befelé. Ilyen egyszerű!
Nekem egy 106 tal volt balszerencsém 3 évig!!!
A Perkinses is erősebb motoros,az is szét tép mindent?Nekem is volt,de csak a dobszíjat tépte szét,mert úgy van megcsinálva a szíjtárcsa,hogy nem engedi megcsúszni,úgy mint a 12-14 es!
Balra?Jobbra?
Válasz #4640. hozzászólásra
a 24-es látványos de nem jó masina ,lényegében egy 14-es erősebb motorral,és mivel erősebb a motor sokmindent szét tép,3évig volt szerencsém (balszerencsém )hozzá