Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR411.18 FtUSD396.67 FtCHF438.4 FtGBP496.77 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Megtaláltam a szerelési útmutatót. 81MB és 355 oldal. Német nyelvű. Már csak az a kérdés, hogy jut el hozzád. Megnézem nem e tudom feltölteni valahova ahonnét meg le tudod tölteni.
Majd meglátom, hogy mi lesz pontosan. ha másik lesz benn, akkor sem nagyobb. max 140 ló. amit eladtam abba is belerakták a 6hengerest, és ki is nyírták a váltót. de ugye mindig vannak szakmesterek.......
Válasz #2429. hozzászólásra Ok sok sikert a vásárláshoz és 10,000 hibamentes üzemórát /nekem az erejével volt bajom pedig renben volt a motorja, meg nagyon lomha, nagy helyen fordul STB ...../
Szia. Mindenképp ez a választásom. Ami az avatáromon van azt sajna el kellett adnom. Bár már akkor tudtam, hogy lesz még ilyenem. Van aki nem szereti, de engem cserben nem hagyott. Ragaszkodok hozzá.
Válasz #2416. hozzászólásra Nem akarom elvenni a kedvedet de minek neked az a 323-as nekem volt nagyot csalódtam benne szerintem csak a fanatikusok istenítik ,nem sokkal tud többet mint egy mtz 82 egy 820.2-től meg szerintem semmivel pláne ha túrbós az mtz. Majd mindjárt jönnek a lebaszások hogy nincs igazam ,nem érdekel de mielőtt egy ilyen vásárlására adod a fejed jól gondold meg
Az egyáltalán nem gond. Beszélek németül. Ha tudsz benne segíteni, azt megköszönöm. Használati utasításom már van, igaz hogy csak gépen, de a barátnőm megcsinálja könyv formába. laminálva
Igen, már néztem. De az ára az elég húzós. Ennyit nem szánok rá. Már elég régóta hirdetik, meg még fogják is egy darabig. Már több felé érdeklődtem, és az ismerősök is rajta vannak az ügyön.
Még semmi és remélem nem is sűrűn kellesz :D
Most akarunk venni egy ilyen traktort és arra vagyok kíváncsi hogy milyen az alkatrész ellátás ha valami komoly baja lenne de ne legyen!
Hello! En valtvaforgatos 3 mas ekevel szantok es konnyu a fordulas a csoportvaltot kozepes fokozatban hasznalom es a sebessegvaltot talajtol fuggoen 2-3 sebessegben. fordulaskor a sebessegeket nemis szoktam piszkalni csak a csoportvaltot kozepes fokozatbol athuzom hatramenet (lukverc) fokozatba majd vissza ugyhogy nagyon konnyuvele a fordulas.
Valaki szánt zt 323-sal váltvaforgatós ekével?Ha igen leírná hogy a sebesség váltás mennyire problémás a csoportváltó miatt?
Gondolok itt a csoportváltás+sebesség utána megint.
A válaszokat előre is köszönöm!
Úraim ! Keresek Zt 303-as váltot vagy használható váltóházat amibe belehet szerelni az elsöhajtás tengelyét.
választ a ztalkatresz@gmail.com ra is irhaó
Üdv
Érdeklödnék a hiraulika szivattyu csere mennyire bonyolult és hol lehet kapni másikat?A másik kérdés az elsö kihajtás mellet az egész a hidro szivattyu?
Ha évi 20-30 hektárt művelsz oda elég kell legyen a 3,2 méteres középnehéz vontatott tárcsa is. Nagyobb már drágább, meg nem biztos, hogy kihasználnád, meg az úton is menni kell vele.
4185 hozzászólás
Válasz #2434. hozzászólásra
Megtaláltam a szerelési útmutatót. 81MB és 355 oldal. Német nyelvű. Már csak az a kérdés, hogy jut el hozzád. Megnézem nem e tudom feltölteni valahova ahonnét meg le tudod tölteni.
Válasz #2434. hozzászólásra
Pont azt keresem akinek Raba motor van benne
Válasz #2433. hozzászólásra
Majd meglátom, hogy mi lesz pontosan. ha másik lesz benn, akkor sem nagyobb. max 140 ló. amit eladtam abba is belerakták a 6hengerest, és ki is nyírták a váltót. de ugye mindig vannak szakmesterek.......
Válasz #2432. hozzászólásra
Elegy as IFA motor legalább a válto is birja
Valószínű, hogy motort kap mást. De ez még a jövő zenéje.
Valószínű, hogy motort kap mást. De ez még a jövő zenéje.
Válasz #2429. hozzászólásra Ok sok sikert a vásárláshoz és 10,000 hibamentes üzemórát /nekem az erejével volt bajom pedig renben volt a motorja, meg nagyon lomha, nagy helyen fordul STB ...../
Válasz #2427. hozzászólásra
Szia. Mindenképp ez a választásom. Ami az avatáromon van azt sajna el kellett adnom. Bár már akkor tudtam, hogy lesz még ilyenem. Van aki nem szereti, de engem cserben nem hagyott. Ragaszkodok hozzá.
Válasz #2426. hozzászólásra
Nézd meg a freemailt.,
Válasz #2416. hozzászólásra Nem akarom elvenni a kedvedet de minek neked az a 323-as nekem volt nagyot csalódtam benne szerintem csak a fanatikusok istenítik ,nem sokkal tud többet mint egy mtz 82 egy 820.2-től meg szerintem semmivel pláne ha túrbós az mtz. Majd mindjárt jönnek a lebaszások hogy nincs igazam ,nem érdekel de mielőtt egy ilyen vásárlására adod a fejed jól gondold meg
Válasz #2425. hozzászólásra
Köszönöm szépen!
Válasz #2424. hozzászólásra
A használatit majd gépről átküldöm.
Válasz #2423. hozzászólásra
Én is kérhetek egy alkatrész katalógust és egy használati utasítást?
Nagyon szépen megköszönném!!!
e-mail:szabolaci007@freemail.hu
Válasz #2422. hozzászólásra
Az egyáltalán nem gond. Beszélek németül. Ha tudsz benne segíteni, azt megköszönöm. Használati utasításom már van, igaz hogy csak gépen, de a barátnőm megcsinálja könyv formába. laminálva
Válasz #2421. hozzászólásra
Nekem valahol megvan, ha jól emlékszem. Az baj, ha esetleg németül van? Este meg tudom nezni.
Válasz #2420. hozzászólásra
vagy esetleg cd formában ezek a dokumentumok?
heló. van valakinek alkatrészkatalógusa, és javítási könyve zt 323a-hoz? az kérem jelezze nekem. köszönöm.
Igen, már néztem. De az ára az elég húzós. Ennyit nem szánok rá. Már elég régóta hirdetik, meg még fogják is egy darabig. Már több felé érdeklődtem, és az ismerősök is rajta vannak az ügyön.
Válasz #2417. hozzászólásra
Szeva, ezt már nézted? nincs messze tőled. http://www.agroinform.com/aprohirdetes/5368150/fortschritt-zt323a.html
Ezt az oldalt nézzétek meg. Érdekes lehet.
http://www.living3000.de/shop/suche/?q=fortschritt%20zt&campid=5337442535&page=4
valakinek nincs eladó zt 323-as traktorja? szeretnék venni egyet saját részre. ha valaki tud, akkor kérem segítsen. köszönöm.
Válasz #2414. hozzászólásra
Köszönöm!
Heló. Ezt az oldalt nézd meg. Www. Lt-ersatzteile.de Remélem tudtam segíteni.
Válasz #2411. hozzászólásra
Külföldről milyen gyorsan ér ide az alkatrész?
Ha lehetséges valamilyen oldalt a külföldről rendelhető cégtől azt megköszönnék!
Hello!Ismeri valaki AZT a személyt akinek rába motoros zt323_as a van?
Válasz #2410. hozzászólásra
Hello!
Külföldről is minden beszerezhető hozzá újonnan, de nem olcsó.
Válasz #2409. hozzászólásra
Még semmi és remélem nem is sűrűn kellesz :D
Most akarunk venni egy ilyen traktort és arra vagyok kíváncsi hogy milyen az alkatrész ellátás ha valami komoly baja lenne de ne legyen!
En vasaroltam valto alkatreszeket teged mi erdekelne?
Valaki vásárolt már Bajáról az Elán kft-től alkatrész?
Mindenféle alkatrészt lehet ott kapni a traktorhoz?
Nagyon szivesen!
Válasz #2405. hozzászólásra
Köszönöm szépen a segítséget!
Lehet hogy az eleje nemfordul annyira ala mint az MTZ nek de ket manevra es mar vissza is kerultel a barazdaba es csak a csoportvaltot kell hasznalni.
Válasz #2403. hozzászólásra
Akkor annyi mint az mtzbe csak simán vált egyet az ember utána vissza és mehet.
Hello! En valtvaforgatos 3 mas ekevel szantok es konnyu a fordulas a csoportvaltot kozepes fokozatban hasznalom es a sebessegvaltot talajtol fuggoen 2-3 sebessegben. fordulaskor a sebessegeket nemis szoktam piszkalni csak a csoportvaltot kozepes fokozatbol athuzom hatramenet (lukverc) fokozatba majd vissza ugyhogy nagyon konnyuvele a fordulas.
Válasz #2401. hozzászólásra
Nekem van orrsulyom elegy keleten
Fortschritt traktorra szükségem lenne orsúlyra ha lenne valakinek az ország keleti felén eladó az érdekelne.
Üdv!
Valaki szánt zt 323-sal váltvaforgatós ekével?Ha igen leírná hogy a sebesség váltás mennyire problémás a csoportváltó miatt?
Gondolok itt a csoportváltás+sebesség utána megint.
Válasz #2398. hozzászólásra
Nem csak váltoházam komplett val to van 30. 906 2908 tel
válasz a#2396 hozzászólásra
Mennyibe kerülne és hol lehet megtekinteni, biztosan beleépíthető az elsőhajtás tengelye?
válasz a#2396 hozzászólásra
Mennyibe kerülne és hol lehet megtekinteni, biztosan beleépíthető az elsőhajtás tengelye?
Válasz #2395. hozzászólásra
Szia nekem van vâltoházam
Úraim ! Keresek Zt 303-as váltot vagy használható váltóházat amibe belehet szerelni az elsöhajtás tengelyét.
választ a ztalkatresz@gmail.com ra is irhaó
Üdv
Válasz #2393. hozzászólásra
A szivattyut csak 3 csavar fogja de elég rossz helyen van
Érdeklödnék a hiraulika szivattyu csere mennyire bonyolult és hol lehet kapni másikat?A másik kérdés az elsö kihajtás mellet az egész a hidro szivattyu?
Válasz #2119. hozzászólásra
van benne inditás gátlo üresbe kell tenni a váltot
Válasz #2390. hozzászólásra Szívesen adtam!
Válasz #2320. hozzászólásra
Tiszteletem,
Meg szeretném még egyszer köszönni az alkatrészeket. Jó lett volna még kicsit beszélgetni de sikerült elég rossz időpontot választanom.
Koszi a valaszt!
Válasz #2387. hozzászólásra
Ez #2343. hozzászólásra-re szólt.
Ha évi 20-30 hektárt művelsz oda elég kell legyen a 3,2 méteres középnehéz vontatott tárcsa is. Nagyobb már drágább, meg nem biztos, hogy kihasználnád, meg az úton is menni kell vele.
Ez kinekszolt?