Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ej mán no , ez egy szórakoztató műsor amin röhögni kell , semmi másról nem szól , én picit másként terveztem volna hajnalba ébresztés ,fejés , kapálás stb . Nevess és ne mérgelődj mert olyan leszel mint Tomika mama.
na, falusiak.. lehet nemsokára nézni a városi jánykákat.. sok semmirevaló műlibát, akik csak egy kis nézettséget akartak, hogy utána kicsit eléldegéljenek a bejövő zsetontól... itt egyik sem akart magának pasit, nemhogy férjet.. ugyanmááá, hagyjuk a népbutítást.
Egyébként fogalmam sincs, mit csináltak ezek a libák ott a műtanyákon? mert csak a pofavagdosásukat láthattuk idáig.
Tartalmatlan xar.. a díszparasztokról meg kár is szót ejteni..
Figyelj már!! Nem tünt még föl hogy éppen öket szokták ki választani a csajok.. A műsorban szereplő csajok egyébként is úgy viselkednek meg úgy húzkodják mindenért a szájukat mintha nem ök jelentkeztek volna önként és dalolva..És a-GAZDÁK- személye sem volt zsákba macska.. Egyáltalán nem értem mi ez a viselkedés mint az ANDRÁS- nál a fene majd meg eszi a játékost hogy ö legyen a Finalista aztán meg nem szerelmes meg meg gondolta magát!! Ezt egyébként is csak Magyarországon lehet igy le adni.. Pl a Német műsorban szerintem sokkal korrektebben viselkednek ott látni azt hogy komolyan is gondolják..Nem csak egy újabb Celeb müsort nyomnak le a torkunkon..PL azt se értem hogy egy olyan le égés után mint amilyen lesz a ma esti adás hogy terveznek ennek még következő részeket.. Habár olyan országban ahol pénzt gyűjtenek Izaurának meg ahol Magdi -anyus fel tud támadni minden elképzelhető!!
főleg hogy beválasztott 2 olyan nőt akik menekülőre fogják idejekorán
azé 40 50 év házasság után csakkéne tudni milyen is lenne a tutibőr a háznál nem Mónika HM ?
Jaaaaj itt csak a nyúzó próba lehet az érdekes, aztán be adni az igénylést egy új darabra vagy még kettőre Ez a retek tv mára kezd ki égni Én nem küszködnék, ha minden kötél szakad akkor irány Pécsre a vásárba ott majd venne asszonyt magának (részlet a macskajajból )
A Szilárdnak meg nem ártana, ha az RTL valami narrátort alkalmazna, vagy a képernyő aljára kiírnák, hogy mit is akart mondani. Borzalom, hogy beszélni nem tud.
Lemaradtam a hölgyválaszról... Kevés manapság a házasulandó menyecske. Ezek szerint mégis van! De azért nem kell rögtön ennyire komolyítani a dolgot. Csak szépen, ahogy csillag megy az égen
Nem kiskutyafaxa ez a műsor, én erddig nem láttam 1 részt sem, csak tegnap este először, hát qrva jókat röhögtem, mekkora marhák vannak a földön, és ezt még kamera előtt is vállalják, jól fizethet az RTL.... De azért TOMIKA verte a mezőnyt vastagon, bár Szili gadi sem volt éppen kutya, lesz még ennek folytatása is???
Ez a Bence gyerek beválasztott rendesen ezzel a Melindával. Hazküldte rögtön az egyetlen jó csajt Karinát, mert állt a zászló Dorinának, aztán meg megjött a majré amikor a testes vörösbor hatására a csaj ráindúlt Bencére.
Szili vesztére az abroncsos fogsorú ramoneses csajra izgult rá nagyon. Pedig már mindkét csaj bánja nagyon, hogy bejelentkezett Szilihez. Az is nagy jelenet volt, amikor Szili a kecskékről kezdet diskurálni, a csaj meg azt várta, hogy 1 hét után valami férfiállat megdöngesse már a pajtában egy szalmabála tetején. Nem jött össze, úgyhogy marad a fehérmájúnak a rok'n'roll!
2199 hozzászólás
Kezdődik !
Válasz #1747. hozzászólásra
Ej mán no , ez egy szórakoztató műsor amin röhögni kell , semmi másról nem szól , én picit másként terveztem volna hajnalba ébresztés ,fejés , kapálás stb . Nevess és ne mérgelődj mert olyan leszel mint Tomika mama.
na, falusiak.. lehet nemsokára nézni a városi jánykákat.. sok semmirevaló műlibát, akik csak egy kis nézettséget akartak, hogy utána kicsit eléldegéljenek a bejövő zsetontól... itt egyik sem akart magának pasit, nemhogy férjet.. ugyanmááá, hagyjuk a népbutítást.
Egyébként fogalmam sincs, mit csináltak ezek a libák ott a műtanyákon? mert csak a pofavagdosásukat láthattuk idáig.
Tartalmatlan xar.. a díszparasztokról meg kár is szót ejteni..
...szerintem..
Válasz #1745. hozzászólásra
Még aludni kell pár napot, de várj türelmesen
Válasz #1744. hozzászólásra
Anyám borogass.....itt a világ vége !
Válasz #1740. hozzászólásra
Az a csúcs a német műsorban, hogy egy meleg gazda is meleg tárast keres (és talál)
Válasz #1739. hozzászólásra
Tompi már választott az előzőben.
Márcsak Sly van soron, de azt írta itt egy bennfentes hogy a szőkét választotta
Válasz #1739. hozzászólásra
Figyelj már!! Nem tünt még föl hogy éppen öket szokták ki választani a csajok.. A műsorban szereplő csajok egyébként is úgy viselkednek meg úgy húzkodják mindenért a szájukat mintha nem ök jelentkeztek volna önként és dalolva..És a-GAZDÁK- személye sem volt zsákba macska.. Egyáltalán nem értem mi ez a viselkedés mint az ANDRÁS- nál a fene majd meg eszi a játékost hogy ö legyen a Finalista aztán meg nem szerelmes meg meg gondolta magát!! Ezt egyébként is csak Magyarországon lehet igy le adni.. Pl a Német műsorban szerintem sokkal korrektebben viselkednek ott látni azt hogy komolyan is gondolják..Nem csak egy újabb Celeb müsort nyomnak le a torkunkon..PL azt se értem hogy egy olyan le égés után mint amilyen lesz a ma esti adás hogy terveznek ennek még következő részeket.. Habár olyan országban ahol pénzt gyűjtenek Izaurának meg ahol Magdi -anyus fel tud támadni minden elképzelhető!!
Ma kiderül kit választ Tompika és Sly gazda.
Válasz #1737. hozzászólásra
Te se vagy má mai csirke
Neked kellene tudnod.. Öreg motoros vagy már ;D
Válasz #1735. hozzászólásra
áhh mit nekünk értelem........
itt a tél
ami köll baze az az élelem!!!!!!
Válasz #1733. hozzászólásra
Félsz,hogy nem vagy köztük? :D
Válasz #1732. hozzászólásra
főleg hogy beválasztott 2 olyan nőt akik menekülőre fogják idejekorán
azé 40 50 év házasság után csakkéne tudni milyen is lenne a tutibőr a háznál nem Mónika HM ?
Válasz #1732. hozzászólásra
nem bonyolódunk bele h. kiket látsz értelmesnek meg kiket nem
Válasz #1731. hozzászólásra
Pedig Andrâs gazda még értelmesnek is tűnik
Válasz #1730. hozzászólásra
Láttál má Orsolyát paraszti életet élni?????
Cifra nevü bigék cifra életre vágynak nem nősténymedvés vadonra baze......
András gazda bácsi úgy Tűnik, hogy két szék közül a földra csücsül.
Válasz #1722. hozzászólásra
Jaaaaj itt csak a nyúzó próba lehet az érdekes, aztán be adni az igénylést egy új darabra vagy még kettőre Ez a retek tv mára kezd ki égni Én nem küszködnék, ha minden kötél szakad akkor irány Pécsre a vásárba ott majd venne asszonyt magának (részlet a macskajajból )
Válasz #1726. hozzászólásra
Jól vaaan na, elgurult a gyógyszerem
Válasz #1724. hozzászólásra
Ne blamáld gazdatársadat apám, szeressed mindet szipen
Főleg ha a nevét se tudod megjegyezni
Ugyhogy vigyázz mert Szilvó mindjárt beír, és ő is lefitymálja vlmidet.... mondjuk a gyönge memóriádat
Válasz #1724. hozzászólásra
Kinek is pontosan??
A Szilárdnak meg nem ártana, ha az RTL valami narrátort alkalmazna, vagy a képernyő aljára kiírnák, hogy mit is akart mondani. Borzalom, hogy beszélni nem tud.
Válasz #1722. hozzászólásra
Ne cikizd már!! Öt másért szeretjük...
Melyik a villa ?
Válasz #1649. hozzászólásra
Lemaradtam a hölgyválaszról... Kevés manapság a házasulandó menyecske. Ezek szerint mégis van! De azért nem kell rögtön ennyire komolyítani a dolgot. Csak szépen, ahogy csillag megy az égen
Válasz #1719. hozzászólásra
Válasz #1710. hozzászólásra
A szőke elég alvadtka.......
Parasztnak meghát tüzes köll.......
Vlm fagyosvérü finn viking halásznak való.....
Válasz #1710. hozzászólásra
ott a pont
Annuska néni nagyon ott van... Szépen elkerekítette a mondat végeket... Na meg az állandó verekedhetnéke....
Isten mentsen az ilyen anyóstól
Nem kiskutyafaxa ez a műsor, én erddig nem láttam 1 részt sem, csak tegnap este először, hát qrva jókat röhögtem, mekkora marhák vannak a földön, és ezt még kamera előtt is vállalják, jól fizethet az RTL.... De azért TOMIKA verte a mezőnyt vastagon, bár Szili gadi sem volt éppen kutya, lesz még ennek folytatása is???
Ez is mennyire igaz!!Válasz #1714. hozzászólásra
Válasz #1711. hozzászólásra
Az fel sem merül Annuska néniben, hogy Tamás nem teccik a menyecskének?
Az öreg bizony formálta a mamát , régen még vécére se mehetett el az öreg , most ha szépen engedélyt kér akkor elmehet .
Válasz #1709. hozzászólásra
Szerintem Viktória a legjobb fej: Viktória adatlapja
Ezt írja:
Mi tetszik Szilveszter gazdában?: A magas homloka
Mi a véleményed róla?: Alám való
De amúgy is vagány dolgai voltak a műsorban, és van humora is. Lehet hogy Réka jobban néz ki, de amikor meglátom, mindíg halálközelei élményem van.
Válasz #1708. hozzászólásra
összeillenek a Tomival no
Válasz #1707. hozzászólásra
Sok önálló véleménye nem volt. Könnyen ki lehet vele jönni biztos, olyan mint ha ott sem lenne. De jó választás volt, ehez a mamához meg főként.
Válasz #1705. hozzászólásra
az vicces volt
de nekem amúgy is az a lány volt a legszimpibb
Megnéztem a műsort így reggel éhgyomorra. Megszépítette a napom.
Válasz #1704. hozzászólásra
Ja, a mama finoman terelgette. Még néhány pofont is kilátásba helyezett neki.
Válasz #1703. hozzászólásra
De azért a Tomi gazda jól választott, nem?
Ez a Bence gyerek beválasztott rendesen ezzel a Melindával. Hazküldte rögtön az egyetlen jó csajt Karinát, mert állt a zászló Dorinának, aztán meg megjött a majré amikor a testes vörösbor hatására a csaj ráindúlt Bencére.
Szili vesztére az abroncsos fogsorú ramoneses csajra izgult rá nagyon. Pedig már mindkét csaj bánja nagyon, hogy bejelentkezett Szilihez. Az is nagy jelenet volt, amikor Szili a kecskékről kezdet diskurálni, a csaj meg azt várta, hogy 1 hét után valami férfiállat megdöngesse már a pajtában egy szalmabála tetején. Nem jött össze, úgyhogy marad a fehérmájúnak a rok'n'roll!
Válasz #1685. hozzászólásra
Azért van rajta, hogy a "nagy vadász" hallja hogy hova kell lőni...
Válasz #1696. hozzászólásra
A mamában vannak előitéletek. Hogy felkapta a vizet, amikor Katalin beszólt neki, hogy semmi köze nincs a volt férjéhez
Válasz #1699. hozzászólásra
Az mekkora amikor ócsárolja az öreglány a Erikát meg a Katalint, aztán megjön Lilu annak meg azt mondja, hogy mindet ott tartaná...
Szilvesztert meg valami vers és prózamondó versenyen kéne elindítani, garantáltan jó műsort csinálna