Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR413.39 FtUSD404.69 FtCHF441.5 FtGBP491.16 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
olvass vissza pár oldalt !!! a napos borjuk megdöglenek a nagyokat visszont még nem halottam mennyire jók de azoknak meg nincs fülszáma azt mondják küldik de nem küldik sose kb ennyi
sziasztok lenne egy problémám egy honapon belül két növendékbikát kelet levágnom mert meg vakúlt meg egyensúly zavara lett ,az lenne a kérdésem hogy mitöl lehet ez vagy mi okoza elöre is köszönöm
tóvábi szép napot
Szép Jóestét Mindenkinek.
Segitségeteket szeretném kérni, légyszi ha valaki tudja árulja el nekem, milye ősszeget lehetne kérni, kapni egy 10 hetes magyar fülszámos mt x limuzin üszőért. Köszönettel
markovicedit@freemail.hu, vagy 20/4778646
Válasz #805. hozzászólásra
Igen, nagyon bosszantó a dolog!!!!!És most 3tehén áll üresen!!!Remélem, már nem, de van, amelyiknek már a 4. hónapban kellene lennie!!!! Azért nem mindegy, szerintem!!!!
Én is anno meguntam ezt a mesterséges ba..ást.
Meg is jegyeztem, hogy ha bele köpnék is nagyobb siker lenni, mint amit csinált sorozatban 10ezrekért......
Anya állatnak jók a magyar tarkák ,szinte tökéletesek,és ezekből van mindig eladó,viszont ha megjelenik a hirdetésen jó az elsők közt megjelenni a portán.Ha érdekel Lengyel országból tudok sarolé keresztezett üszőket 40db-ot ha igaz 650ft/kg+áfa de semmi mást nem tudok róluk a kereskedőm ajánlotta fel nekem ,de ÉN nemet mondtam ,mivel nekem van.
Annyira nem rossz, mert ez van már jó ideje..........csak hát azt hittem, hogy ez a lufi kidurrant már...............
Kérek akkor ötletet, hogy merre induljak, milyen fajtát ?
Ez akkor most rossz hír neked .Nekem is folyamatban van ilyen ügyem és ÉN ezért meghagytam 70db üszőt ,a héten kapok választ ,hogy megyen-e a gyep biznic .Amennyiben megy ÉN rögtön letudom fedni.Egy haver most számolta fel a juhokat és 205000ft-ért vett magyar fiatal teheneket ,vagy 20db-említett.ÉN is inkább tehenet javaslok.
Hol tartanak a húsmarha árak most és van-e esetleg valami közeljövőbeli kép/infó az árról ??
Hús tehén vagy vemhes.
Hús üsző vagy vemhes.
Hús borjú 100-150-200-250 kg-s kategóriában.
ősszel már 900ért vitte a török a jó bikát és 65-75ezer között lehetett venni szopós húshasznút.
a török -tudtommal- nem emelt de 90 a bocó.
így nem olyan jó bolt.
12725 hozzászólás
Válasz #824. hozzászólásra
olvass vissza pár oldalt !!! a napos borjuk megdöglenek a nagyokat visszont még nem halottam mennyire jók de azoknak meg nincs fülszáma azt mondják küldik de nem küldik sose kb ennyi
Sziasztok!
Vett már valaki Újkígyósról borjakat?!
Válasz #821. hozzászólásra
Ez durva...állatorvos mit mond?
Válasz #821. hozzászólásra
agyát bevizsgáltattad?
sziasztok lenne egy problémám egy honapon belül két növendékbikát kelet levágnom mert meg vakúlt meg egyensúly zavara lett ,az lenne a kérdésem hogy mitöl lehet ez vagy mi okoza elöre is köszönöm
tóvábi szép napot
Válasz #778. hozzászólásra
ez láttad Szabi?
http://www.expressz.hu/allat_noveny/haszonallat/hirdetes-26316459/
Válasz #816. hozzászólásra
Válasz #817. hozzászólásra
Jól lenne tartva...azon ne múljon!
Válasz #816. hozzászólásra
Ilyen jól tartottak legyen a "másik bikák" is.
Válasz #797. hozzászólásra
Ő az!
Szép Jóestét Mindenkinek.
Segitségeteket szeretném kérni, légyszi ha valaki tudja árulja el nekem, milye ősszeget lehetne kérni, kapni egy 10 hetes magyar fülszámos mt x limuzin üszőért. Köszönettel
markovicedit@freemail.hu, vagy 20/4778646
Válasz #803. hozzászólásra
Sokat
Válasz #802. hozzászólásra
A jobb szélsőt most vettem alkalmi vétel volt.A bálázó már itt van.
Válasz #811. hozzászólásra
Hát nem.
Még "dolgozni" nem láttam de mindig van borjú !
Válasz #809. hozzászólásra
Mondjad a "bikának", hogy ha már ilyen drága legalább öltözzön fel rendesen, hogy a hölgyek is élvezék a dolgot. Vagy nem a ruha teszi a bikát?
Válasz #809. hozzászólásra
Szerinted?????
Válasz #808. hozzászólásra
A pénzes részét én.......
A "hölgyek" nem tudom hogy élték meg a bika megjöttét..........
Te untad meg vagy a hölgyek(tehénkék)?
Igen, nagyon bosszantó a dolog!!!!!És most 3tehén áll üresen!!!Remélem, már nem, de van, amelyiknek már a 4. hónapban kellene lennie!!!! Azért nem mindegy, szerintem!!!!
Válasz #804. hozzászólásra
Válasz #792. hozzászólásra
Én is anno meguntam ezt a mesterséges ba..ást.
Meg is jegyeztem, hogy ha bele köpnék is nagyobb siker lenni, mint amit csinált sorozatban 10ezrekért......
Válasz #794. hozzászólásra
Nem is a tehenekre gondolt.......
Válasz #791. hozzászólásra
Tibi bácsi neked aztán jó kaszád van. Hány hektárt vágsz évente?
ezek is új kaszák ??? a bálázó? ment már??
Válasz #799. hozzászólásra
Pont valamelyik nap mesélte apu is ezt a viccet....
Válasz #799. hozzászólásra
Jó lenne...
Válasz #798. hozzászólásra
A többi meg a hegy tetőn várakozik.
Válasz #797. hozzászólásra
Van egy MT, (majd csinálok róla képet), a többi HF. Azzal rakatunk, ami éppen van.
nekem végre kiindult a tehenem (5 hónapra) ma reggel volt az inszeminátor 6ért rakta.
milyen bikátok van?
Válasz #795. hozzászólásra
Hát igen....
Válasz #794. hozzászólásra
Egy jóképű bikának sokkal nagyobb az esélye ,mint egy rossz képű inszeminátornak.
Válasz #793. hozzászólásra
Azzal sem mennénk sokra....már mint a tehenek!
Remélem, h fogtak!
Majdnem mondtam valamit ,hogy annyiért ÉN is .............
A héten vittük ki a lányokat a bikákhoz, egyszerre jött rájuk a folyatás....
Az inszeminátort már nem hívjuk, eddig egy tehenünk sem fogott, amit berakott...
Egy rakás 7000 Ft...
Válasz #790. hozzászólásra
Most csak egy öreg bika van köztük,hogy lássam van-e folyatós köztük ,de e hónap végén megyen ki még 3db bika közéjük.Felkészítve a kaszálásra.
Válasz #788. hozzászólásra
Szép a legelő is nagyon!
A bikát is köztük tartod?
Válasz #786. hozzászólásra
FAZA ,olasz, 9csillag kerekes.
Válasz #784. hozzászólásra
Válasz #785. hozzászólásra
Anya állatnak jók a magyar tarkák ,szinte tökéletesek,és ezekből van mindig eladó,viszont ha megjelenik a hirdetésen jó az elsők közt megjelenni a portán.Ha érdekel Lengyel országból tudok sarolé keresztezett üszőket 40db-ot ha igaz 650ft/kg+áfa de semmi mást nem tudok róluk a kereskedőm ajánlotta fel nekem ,de ÉN nemet mondtam ,mivel nekem van.
Válasz #783. hozzászólásra
Sodró talán Tonutti ?
Válasz #782. hozzászólásra
Annyira nem rossz, mert ez van már jó ideje..........csak hát azt hittem, hogy ez a lufi kidurrant már...............
Kérek akkor ötletet, hogy merre induljak, milyen fajtát ?
Válasz #783. hozzászólásra
Nagyon szépek!!!!
Válasz #782. hozzászólásra
Tegnapi fotó ,felálltam a sodróra onnan lőttem.
Válasz #781. hozzászólásra
Ez akkor most rossz hír neked .Nekem is folyamatban van ilyen ügyem és ÉN ezért meghagytam 70db üszőt ,a héten kapok választ ,hogy megyen-e a gyep biznic .Amennyiben megy ÉN rögtön letudom fedni.Egy haver most számolta fel a juhokat és 205000ft-ért vett magyar fiatal teheneket ,vagy 20db-említett.ÉN is inkább tehenet javaslok.
Válasz #780. hozzászólásra
Sasoltam és válaszoltam.....
Nézd meg az email-edet.
jó kérdés
Hol tartanak a húsmarha árak most és van-e esetleg valami közeljövőbeli kép/infó az árról ??
Hús tehén vagy vemhes.
Hús üsző vagy vemhes.
Hús borjú 100-150-200-250 kg-s kategóriában.
Válasz #776. hozzászólásra
ősszel már 900ért vitte a török a jó bikát és 65-75ezer között lehetett venni szopós húshasznút.
a török -tudtommal- nem emelt de 90 a bocó.
így nem olyan jó bolt.
Válasz #775. hozzászólásra
Hát igen...
De akkor is hatalmas az árkülönbség. Vagy csak szerintem?