Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.74 FtUSD403.71 FtCHF441.89 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz rudi56 #3096. hozzászólásáraNekünk az 50es csinált olyat, hogy beindítás után egyre vacakabbul dolgozott a nagynyomású kör, a feltöltő szivattyú alatt kellett a tömítést kicserélni, azóta jó.
Nálad ami van probléma arra ismerős gépének a hibája illik, Ő is sokat szenvedett vele, 1-2 óra munka után megrotyogtatta neki a hidraulikaolajat, 3 nekifutásra derült ki, hogy a kuplungban egy sérült karmantyú engedte az olajat folyamatosan.
Válasz Monostori László #3050. hozzászólásáraNekem ugyanez a próblémám 2 éve kinlodok,még a régi KITE szerelőt is kihoztam,de semmi feltöltés 12 bar nyomás 150 atm 2-3 óra után alig emel az olaj forrö égett Ha valamit tudsz üzenj!!
üdv!
olyan kérdésel fordulnék hozátok hogy az 50 es john deereomnak beesik a kuplung pedálja !
amikor be akarom nyomni akkor a rugó behuza de nem reagál rá mi lehet a baja ????
üdv!
olyan kérdésel fordulnék hozátok hogy az 50 es john deereomnak beesik a kuplung pedálja !
amikor be akarom nyomni akkor a rugó behuza de nem reagál rá mi lehet a baja ????
üdv!
Válasz hejjatamas79 #3085. hozzászólásáraHosszú leállás után a legrégebbieknél ez így van, normális, de elvileg ha feltöltődött a kormánykör nem kéne újra csinálnia minden indításnál.
A csellengés a régieknél alapban van meg kell szokni ez a kormány működéséből adódik, elég hamar módosítottak rajta, az első 7-8000 gép van ilyennel szerelve.
Nemrég jutottunk hozzá 4630-as géphez.
Az lenne a problémám,hogy elindítás után meg se lehet mozdítani a kormányt.
Majd fordulat emelés,eltekeri magátol az egyik oldalra,visszatekered és utánna van kormány.
Utazásnál pedig szeret csellengeni a gép mindég kell picit korigálni.
Válasz Árpi2 #3083. hozzászólásáraAttól függ milyen a 30-asod de 18 q körül a régebbi az újabb 20q körül emel(függ a súlypontjától is a gépnek mennyire van a kartól) ha a nyomást felpiszkálod szerelheted álló nap, inkább az 50 es segédmunkahengerét kéne ráaplikálni
Üdv!
Olyan kérdésem lenne ,hogy a 4630 hidraulikája hány mázsát bír emelni mert egy 3 méteres forgóboronát vetőgépkapcsolattal 20 cm re bír megemelni olaj van benne.Lehet rajta nyomást állítani és ha igen hol ? A válaszokat előre is köszönöm
Válasz Berente Antal #3080. hozzászólásáraÜdv!
Folyamatosan csináljuk őket,de mivel komoly javításokon esnek át,így sok időt vesz el egy-egy gép.
Ezért nehéz megmondanom hogy mikor lesz kész gépem,de idén még biztos hogy lesz,ha sikerül nem is egy.
Válasz Berente Antal #3072. hozzászólására30 éves traktorokról beszélünk,ítt már mindegy a gyár mit javasol.
Meg kell csinálni hogy jó legyen,és attól számíthatod azt,hogy mit várhatsz a géptől.
Volt a kezem ügyében szép gép,ami belülről katasztrófa volt,és volt ütött-kopott,ami belül pikk-pakk volt.
Tehát Én azt vallom,hogy csak akkor tudhatod az állapotát,ha láttad belülről.
Válasz Berente Antal #3068. hozzászólásáraÜdv!
Lehet rajta húzni elég jól,de csak akkor ha a motor egyéb állapota is kielégítő.
Nekem eddig 220,7 LE-t sikerült összehoznom,de az egy új rövidmotor volt.
Viszont azt tudni kell hogy sok értékes alkatrész élettartama rövidül meg,de gondolom ez logikus.
Válasz Berente Antal #3072. hozzászólásáraNem idő függvénye szerintem sz*r olajjal nagyon hamar ki lehet fingatni, jó gépésszel meg huszonezer órákat is elketyeg bontatlanul.
Szerintem kint nem kell tekergetni, nem kap érte többet, a kintit a kevés pénzre mondtam, kint olcsóbb németben láttam szép 4650-et 8000 eur körül + 1 eur fuvar azért itthon nem biztos hogy kapsz.
Mohácson nézegess még körbe, ott mindig van 1-2 szép darab.
Válasz JD 4630 #3069. hozzászólásáraOk. Hasonló teljesítményű gépet tervezek venni, de szűk a pénztárca... Ezért ez is képben van, lehet, az első helyen. Tudom, ha váltógenerálra kerül a sor, az zsebbenyúlós. Kb mennyire?
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
4650-es váltó felújítás után, felújított főszivattyú, melegen, alapjáraton 11 bar-os feltöltőnyomás mellett 2-3 órás munka után a kormány akad, a hidraulika csak magas fordulaton, és csak nehezen emel. Ahogy olvastam a korábbi
hozzászólásokat nem csak nekem vannak ilyen problémáim. Ha valaki eljutott a megoldásig, vagy van ötlete szívesen vennék egy kis segítséget.
Köszi.
Egyébként banki felszámolásos gép, az utsó percig ment, mielőtt lefoglalták, csak a hosszú állás miatt ment szét a hajlékony tengely szimeringje, meg trutyis lett a tank, eltűntek az aksik stb, de eddig nagyom nem bánom, hogy megvettük.
Az volt a szerencse, hogy tesóm le tudta nyomozni és beszélt az előző tulajjal és a második hívásnál már mindent elmondott.
5197 hozzászólás
Válasz rudi56 #3096. hozzászólásáraNekünk az 50es csinált olyat, hogy beindítás után egyre vacakabbul dolgozott a nagynyomású kör, a feltöltő szivattyú alatt kellett a tömítést kicserélni, azóta jó.
Nálad ami van probléma arra ismerős gépének a hibája illik, Ő is sokat szenvedett vele, 1-2 óra munka után megrotyogtatta neki a hidraulikaolajat, 3 nekifutásra derült ki, hogy a kuplungban egy sérült karmantyú engedte az olajat folyamatosan.
Válasz Monostori László #3050. hozzászólásáraNekem ugyanez a próblémám 2 éve kinlodok,még a régi KITE szerelőt is kihoztam,de semmi feltöltés 12 bar nyomás 150 atm 2-3 óra után alig emel az olaj forrö égett Ha valamit tudsz üzenj!!
üdv!
üdv!
üdv!
Válasz Gépesített paraszt #3081. hozzászólásáraÜdv!
Kolléga, nincs véletlen egy 50es hátsó felnid eladó?
Mennyiért megy egy ilyen?
Köszi
4650,nem akar emelni.Csak kb.10 cm.Mi lehet a gond?Hátul a szelepnél van valami sziszegő hang.Olaj van benne.
Válasz hejjatamas79 #3089. hozzászólására28500~as számú gépünk is mezitlábas ez semmit nem jelent.
Válasz JD 4630 #3088. hozzászólásáraTudomásom szerint első szériás gép.
(kiskerekes) csak hátul hajt.
Válasz hejjatamas79 #3087. hozzászólásáraLehet 12000-nél váltott nem vagyok benne most biztos.
Úgy lehet megnézni, hogy van e szeleptömb a kipufogókönyök környékén(a régin nincs) ha van akkor nem természetes a sétálás.
Válasz JD 4630 #3086. hozzászólására9255R
Válasz hejjatamas79 #3085. hozzászólásáraHosszú leállás után a legrégebbieknél ez így van, normális, de elvileg ha feltöltődött a kormánykör nem kéne újra csinálnia minden indításnál.
A csellengés a régieknél alapban van meg kell szokni ez a kormány működéséből adódik, elég hamar módosítottak rajta, az első 7-8000 gép van ilyennel szerelve.
Mi az alvázszámod?
Üdv.
Nemrég jutottunk hozzá 4630-as géphez.
Az lenne a problémám,hogy elindítás után meg se lehet mozdítani a kormányt.
Majd fordulat emelés,eltekeri magátol az egyik oldalra,visszatekered és utánna van kormány.
Utazásnál pedig szeret csellengeni a gép mindég kell picit korigálni.
Lehet ezt a hibát orvosolni????
Üdv:Tamás
Válasz Árpi2 #3083. hozzászólásáraAttól függ milyen a 30-asod de 18 q körül a régebbi az újabb 20q körül emel(függ a súlypontjától is a gépnek mennyire van a kartól) ha a nyomást felpiszkálod szerelheted álló nap, inkább az 50 es segédmunkahengerét kéne ráaplikálni
Üdv!
Olyan kérdésem lenne ,hogy a 4630 hidraulikája hány mázsát bír emelni mert egy 3 méteres forgóboronát vetőgépkapcsolattal 20 cm re bír megemelni olaj van benne.Lehet rajta nyomást állítani és ha igen hol ? A válaszokat előre is köszönöm
Kérdezném mennyi a 4630 alvázszélessége? Homlokrakodón gondolkozom, azért érdekelne.
Válasz Berente Antal #3080. hozzászólásáraÜdv!
Folyamatosan csináljuk őket,de mivel komoly javításokon esnek át,így sok időt vesz el egy-egy gép.
Ezért nehéz megmondanom hogy mikor lesz kész gépem,de idén még biztos hogy lesz,ha sikerül nem is egy.
Válasz Gépesített paraszt #3078. hozzászólásáraNeked lesz eladó a tél folyamán ? Rendszámos, klímás...
Válasz JD 4630 #3074. hozzászólására
Válasz Berente Antal #3072. hozzászólására30 éves traktorokról beszélünk,ítt már mindegy a gyár mit javasol.
Meg kell csinálni hogy jó legyen,és attól számíthatod azt,hogy mit várhatsz a géptől.
Volt a kezem ügyében szép gép,ami belülről katasztrófa volt,és volt ütött-kopott,ami belül pikk-pakk volt.
Tehát Én azt vallom,hogy csak akkor tudhatod az állapotát,ha láttad belülről.
Válasz Berente Antal #3068. hozzászólásáraÜdv!
Lehet rajta húzni elég jól,de csak akkor ha a motor egyéb állapota is kielégítő.
Nekem eddig 220,7 LE-t sikerült összehoznom,de az egy új rövidmotor volt.
Viszont azt tudni kell hogy sok értékes alkatrész élettartama rövidül meg,de gondolom ez logikus.
Válasz JD 4630 #3075. hozzászólásáraBizony, a típusismeret sokat ér!
Válasz Berente Antal #3073. hozzászólásáraMindent meg lehet szerelni én is ezt vallom, de kell valaki aki néha súg
Válasz Berente Antal #3072. hozzászólásáraNem idő függvénye szerintem sz*r olajjal nagyon hamar ki lehet fingatni, jó gépésszel meg huszonezer órákat is elketyeg bontatlanul.
Szerintem kint nem kell tekergetni, nem kap érte többet, a kintit a kevés pénzre mondtam, kint olcsóbb németben láttam szép 4650-et 8000 eur körül + 1 eur fuvar azért itthon nem biztos hogy kapsz.
Mohácson nézegess még körbe, ott mindig van 1-2 szép darab.
Válasz Berente Antal #3072. hozzászólásáraGépészek vagyunk , bá spec. Jd még nem volt a portán.
Válasz JD 4630 #3071. hozzászólásáraA gyár mennyi idő után javasolja a váltó nagyjavítást ? Kintieket nem tekergetik?
Válasz Berente Antal #3070. hozzászólásáraHa belenyúlsz nagyon, ha szerencséd van aprópénz.
Van olyan emberkéd aki ért a javításához?
Mert ez szokott lenni a szűk keresztmetszet.
Meg nézd meg szerintem a kintieket is, rá lehet akadni egy-két cukorfalatra ha van időd és nem gyorsan kell.
Válasz JD 4630 #3069. hozzászólásáraOk. Hasonló teljesítményű gépet tervezek venni, de szűk a pénztárca... Ezért ez is képben van, lehet, az első helyen. Tudom, ha váltógenerálra kerül a sor, az zsebbenyúlós. Kb mennyire?
Válasz Berente Antal #3068. hozzászólásáraÉn inkább a munkagép munkaszélességét venném le a helyedben.
Érdeklődöm a hozzáértőktől 4650-es motorján lehet- e erősíteni, érdemes-e?
Válasz vasist #3063. hozzászólásáraIlyenkor mindíg eszembe jut a több hétig tartó scannelés
Válasz vasist #3063. hozzászólásárairtam, varom
Válasz vasist #3063. hozzászólásárairok imail cimet
Válasz vasist #3063. hozzászólásárahelló
át tudnád küldeni nekem is?
ha igen,köszi
Válasz Paulik52 #3061. hozzászólásáraKüld át a címedet van róla magyar nyelvű leírásom...
Válasz Paulik52 #3061. hozzászólásárasemmi extra nincs a szétszedésében, összerakni már érdekesebb, főleg ha a tengelyről nem veszed le az agyat
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy 4650-eshez van e valakinek veglehajtashoz abraja, vagy know-how-ja a szetszereléshez.
Jobb hatulja problemas.
Válasz csoppika #3058. hozzászólásáraTetszene mi?
Válasz Gépesített paraszt #3057. hozzászólásáraSajnos csak ez volt
Válasz JD 4630 #3056. hozzászólásáraKend át téglavörösre, aztán irány a szakfórum
Válasz JD 4630 #3056. hozzászólásáraNe csúfitsd el a vezérgépet!
Csak lett egy mtz a portán, ráadásul 82-es
Válasz szabi112 #3053. hozzászólásáraSzupi!
Örömmel hallom!
Válasz *** HM *** #3052. hozzászólásáraA süsü erö még jobb,nem olan sivatagi...
Válasz Gépesített paraszt #3046. hozzászólásáraÜdv Kolléga,Szarka Szabolcs vagyok,a gép összeállt,eddig szépen muzsikál! Jól sikerült! Küldök róla pár képet:
Válasz JD 4630 #3051. hozzászólására
jympát neki meg e van a dír lóerő
Megvan a műszaki
Nagyon király a szekér és a motorja nagyon izmos, kíváncsi vok már rá mit tud, ha lemegyünk az aszfaltról.
Jövő héten már élesbe nyúzzuk.
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
4650-es váltó felújítás után, felújított főszivattyú, melegen, alapjáraton 11 bar-os feltöltőnyomás mellett 2-3 órás munka után a kormány akad, a hidraulika csak magas fordulaton, és csak nehezen emel. Ahogy olvastam a korábbi
hozzászólásokat nem csak nekem vannak ilyen problémáim. Ha valaki eljutott a megoldásig, vagy van ötlete szívesen vennék egy kis segítséget.
Köszi.
Válasz Gépesített paraszt #3046. hozzászólásáraA váltó is bemérve pöpec, a hidraulika is tutti.
Egyébként banki felszámolásos gép, az utsó percig ment, mielőtt lefoglalták, csak a hosszú állás miatt ment szét a hajlékony tengely szimeringje, meg trutyis lett a tank, eltűntek az aksik stb, de eddig nagyom nem bánom, hogy megvettük.
Az volt a szerencse, hogy tesóm le tudta nyomozni és beszélt az előző tulajjal és a második hívásnál már mindent elmondott.
Válasz JD 4630 #3044. hozzászólásáraÉn sem úgy gondoltam! Köszi!