Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR405.84 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hallod az még a jobbik eset
Képzeld el magad amint dillerkedsz má vagy 5 éve és sok szájtátó sörvedelő vásárjáró figura firtat a frappáns dumájával.........
Lehet a le..arás lenne a taktika ellenük
Nem vitatom, a hétvégén voltam Szentlőrincen, a kereskedők a sátor alatt sztorizgattak, kb le se szarták a látogatókat, így nehéz eladni....gondolom nem ezért fizették őket!
Had ne...
A JD piaci részesedése (nem számolva a keletieket) olyan 25-30% körül szokott volt lenni. És ebben nem voltak benne a szürkék darabszámai (miben persze a JD eladások voltak a dominánsak), Amúgy a összszürke-KITE arány olyan fele-fele arány körül lehet.
Rég volt, elfelejtettem, megkeresni meg lusta vagyok.
Nem. Csak nagyon nem tesz jót a márkának az, ami itthon körülötte folyik.
Meg a JD-nál van most egy ilyen tendencia, hogy saját kezébe vegye a dolgokat. Két éve pl. a holland importőrt "vásárolták" ki.
Szerintem meg annyit reklamált a hazai kizárólagos importőr a szürkeimport miatt, hogy elkezdtek utánajárni a dolgoknak és a számok alapján rájöttek, hogy talán mégsem a mostani cég a tuti partner Magyarországon.
Szerintem csak elege lehet a sok (problémából) szerintem sejtjük hogy miről beszélek,mindenkinek vagy legalábbis közeli ismerősének volt némi kalandja a hazai (kereskedőkkel) (GONDOLAT)
Ez már valamikor a (geneszter váltás) időszakában is szóba került....hogy saját hálózatot hozna létre ! A ksze ment a levesbe maradt a kite ! Talán így volt kényelmesebb.
Mielőtt valaki konspirálni kezdene: Nem tervezem saját importőr cég létrehozását még a jövőben sem. Nem vagyok kereskedő alkat (még a vallásom se stimmel :-) ahhoz túl egyenes és durva vagyok, nem tudok (és nem is akarok) mindenkinek megfelelni, mindenkivel szót érteni.
Egyelőre jól elvagyok így parasztnak. Majd ha esetleg váltanom kellene, valószínűleg valami teljesen másba kezdek.
Konkurencia ZÁRADÉK !!! ??? A konkurencia a VEVŐ őt kell becsalogatni a málnásba !!! És nem a szemközti céget..kell lenyomni mert abban csak az energiádat őrlöd ...azt az energiát inkább a saját cégedbe inveztáld !! És legyél leleményesebb !
Tőlem aztán' ne kérdezz semmit! Én már csak egy külsős szakfordító vagyok, aki már így megtette az "embargós információ kiszivárogtatását", amiért vagy megkapom a letolást, vagy nem adnak több munkát (c:
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy john deere 7030 premium traktorokat véglegesen felváltotta az új "R" szériás john deere traktorok ? És ez várható lesz majd a 6030-as szériával is ???
Én már küldtem el olajat vizsgálatra. A forgalmazó akitől veszed az olajat az kell, hogy továbbküldje és neki küldik az eredményt. Én omw kereskedővel csináltam, de egyik ismerősöm más cég területi képviselője és ő is csinál ilyeneket.
A fősulin volt gyorsvizsgáló is. Kellett az új és a használt olajból is egy kevés és úgy mutatott eredményt. 1-2 perc volt az egész.
Nekem most 400 órás az olaj, és tök fekete. Hogy mit is tud ilyenkor, azt szerintem csak laborban lehetne megállapítani.
Ismerőseim inkább 300-400 óránál szokták cserélni, én meg nem tudom eldönteni, hogy higgyek-e a gyári 500-as ajánlásnak. (Eddig eszerint cseréltem, de vannak kétségeim.)
Tud valaki ilyen laboros vizsgálatról? Vagy valakinek hosszú távú tapasztalata? (Korzo?)
Én egy 6930 prémiumot hajtok.4100 van benne,ebből 3900-at én csavartam bele.4000-nél volt 1 injektor csere és 1 rezgésfojtó csere,ezen kívül semmi csak olajcsere az is ötszázanként.Nálunk az összes talajmunkát az csinálja.Tárcsa,eke,lazító.Én csak jót tudok mondani róla!
Hm. Az baj. Azoknál csak arról tudok, hogy a 7730-as képes összetörni a saját TLT hajtását, ha jól megkínálják :-(
(meg még a 20-asban volt beteges a fokozatmentes váltó)
25068 hozzászólás
Válasz #11068. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Hallod az még a jobbik eset
Képzeld el magad amint dillerkedsz má vagy 5 éve és sok szájtátó sörvedelő vásárjáró figura firtat a frappáns dumájával.........
Lehet a le..arás lenne a taktika ellenük
Válasz #11056. hozzászólásra
a többit meg felejsd el...meg az ÚJ JD-kEt is mindenki
Ez a lényeg
Válasz #11067. hozzászólásra
Nem vitatom, a hétvégén voltam Szentlőrincen, a kereskedők a sátor alatt sztorizgattak, kb le se szarták a látogatókat, így nehéz eladni....gondolom nem ezért fizették őket!
Válasz #11066. hozzászólásra
A John Deere is balfax, de ebben a kategóriában a KITE viszi prímet.
Válasz #11063. hozzászólásra
Azért valami oka biztosan van, hogy a generálimportőr mellett 2-3 cég vígan eléldegél a forgalmazásból?!
Válasz #11064. hozzászólásra
Had ne...
A JD piaci részesedése (nem számolva a keletieket) olyan 25-30% körül szokott volt lenni. És ebben nem voltak benne a szürkék darabszámai (miben persze a JD eladások voltak a dominánsak), Amúgy a összszürke-KITE arány olyan fele-fele arány körül lehet.
Rég volt, elfelejtettem, megkeresni meg lusta vagyok.
Válasz #11063. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
11059 Hsz. ?
Válasz #11062. hozzászólásra
Nem. Csak nagyon nem tesz jót a márkának az, ami itthon körülötte folyik.
Meg a JD-nál van most egy ilyen tendencia, hogy saját kezébe vegye a dolgokat. Két éve pl. a holland importőrt "vásárolták" ki.
Válasz #11061. hozzászólásra
Szerintem meg annyit reklamált a hazai kizárólagos importőr a szürkeimport miatt, hogy elkezdtek utánajárni a dolgoknak és a számok alapján rájöttek, hogy talán mégsem a mostani cég a tuti partner Magyarországon.
Válasz #11059. hozzászólásra
szerintem sejtjük hogy miről beszélek,mindenkinek vagy legalábbis közeli ismerősének volt némi kalandja a hazai (kereskedőkkel) (GONDOLAT)
Szerintem csak elege lehet a sok (problémából)
Válasz #11058. hozzászólásra
Ez már valamikor a (geneszter váltás) időszakában is szóba került....hogy saját hálózatot hozna létre ! A ksze ment a levesbe maradt a kite ! Talán így volt kényelmesebb.
Válasz #11058. hozzászólásra
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Saját importőr...
Ennyire kapós a JD nálunk ?
Megtudnád mondani saccra , akár százalékosan is hogy az elmúlt 3 évben melyik gyártó gépeiből adtak el legtöbbet itthon ?
Mondjuk 100-150 Le
160-220 Le
300+ Le Kategóriákban úgy össz visz országszerte..
Természetesen a sok kereskedős gépeknél egybe lehet számolva...
Válasz #11056. hozzászólásra
Mielőtt valaki konspirálni kezdene: Nem tervezem saját importőr cég létrehozását még a jövőben sem. Nem vagyok kereskedő alkat (még a vallásom se stimmel :-) ahhoz túl egyenes és durva vagyok, nem tudok (és nem is akarok) mindenkinek megfelelni, mindenkivel szót érteni.
Egyelőre jól elvagyok így parasztnak. Majd ha esetleg váltanom kellene, valószínűleg valami teljesen másba kezdek.
Konkurencia ZÁRADÉK !!! ??? A konkurencia a VEVŐ őt kell becsalogatni a málnásba !!! És nem a szemközti céget..kell lenyomni mert abban csak az energiádat őrlöd ...azt az energiát inkább a saját cégedbe inveztáld !! És legyél leleményesebb !![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Válasz #11055. hozzászólásra
Akár... (mint sok más exKITÉs, mi?)
De egyelőre élvezem, hogy van időm a gyerekeimre, mert ezek az évek pótolhatatlanok.
Válasz #11054. hozzászólásra
AHa, akkor akár el is kezdhetnéd a saját kis importőr céged szervezését, nem?
Válasz #11049. hozzászólásra
Nem, semmit. A böcsületemre van bízva a dolog.
Válasz #11045. hozzászólásra
Anno "térdenállva kértem" többször is. Nem adják.
Válasz #11047. hozzászólásra
horrorisztikus
de azis lehet h. a levágom a mindenedet is ha pofázol-t szokják aláiratni hehehe
![smile drool](/oldforum/images/smiles/drool.gif)
HMMMM dejó kis szókapcsolatokat lehet itt tanuni napmintnap------
Válasz #11044. hozzászólásra
Aláiratták veled is a "konkurencia-kizárási záradékot"?
![smile drool](/oldforum/images/smiles/drool.gif)
olyanok a nyakizmaink a mechanikától mint a kafferbivalynak -------
márcsakis a luxöriőz dolgokra adunk
ha lesz mit hehehhehe
ITT
Válasz #11044. hozzászólásra
![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
Akkor meg tulajdonképpen mire vagyó hasznáható??????
Infót ide mindig szivbajoskodni ráirsz 120évessen is majd...........
Válasz #11042. hozzászólásra
nem tudom honnan hozhatják(majd talán Korzo segít)
Létezik 6115D-is full mechanikus
Válasz #11042. hozzászólásra
Tőlem aztán' ne kérdezz semmit! Én már csak egy külsős szakfordító vagyok, aki már így megtette az "embargós információ kiszivárogtatását", amiért vagy megkapom a letolást, vagy nem adnak több munkát (c:
Válasz #11041. hozzászólásra
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
6125R
listenprájzenguttentág majd 80000 eu-----------------
EZ MI ????????????????????????????
Válasz #11041. hozzászólásra
![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
mondjuk pl a 6430nak megfelelő 6R mennyi zsetony ?
Válasz #11039. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120813122020_YY1114106_6R.jpg)
Jönnek bizony. Meg a 6M-esek is.
Most fordítottam a nyáron mindegyiket:
Válasz #11039. hozzászólásra
Nem hogy várható már vannak 6170 6190 6210 R -ek gondolom már rendelhetőek. De lehet hogy lejjebb is elérhetők már modellek.
Sziasztok!![smile mellow](/oldforum/images/smiles/mellow.gif)
Lenne egy olyan kérdésem, hogy john deere 7030 premium traktorokat véglegesen felváltotta az új "R" szériás john deere traktorok ? És ez várható lesz majd a 6030-as szériával is ???
Van valakinek 5R-es trakiról véleménye,tapasztalata?![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
Válasz #11036. hozzászólásra
Én már küldtem el olajat vizsgálatra. A forgalmazó akitől veszed az olajat az kell, hogy továbbküldje és neki küldik az eredményt. Én omw kereskedővel csináltam, de egyik ismerősöm más cég területi képviselője és ő is csinál ilyeneket.
A fősulin volt gyorsvizsgáló is. Kellett az új és a használt olajból is egy kevés és úgy mutatott eredményt. 1-2 perc volt az egész.
Válasz #11035. hozzászólásra
)
Nekem most 400 órás az olaj, és tök fekete. Hogy mit is tud ilyenkor, azt szerintem csak laborban lehetne megállapítani.
Ismerőseim inkább 300-400 óránál szokták cserélni, én meg nem tudom eldönteni, hogy higgyek-e a gyári 500-as ajánlásnak. (Eddig eszerint cseréltem, de vannak kétségeim.)
Tud valaki ilyen laboros vizsgálatról? Vagy valakinek hosszú távú tapasztalata? (Korzo?
Válasz #11034. hozzászólásra![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
JD Plus 50-est használunk,és pont ugyan úgy néz ki 500 után mint 250 után.Még akkor is van viszkozitása
Válasz #11032. hozzászólásra
Milyen olajat használsz? És hogy szokott kinézni 500 óra után?
Válasz #11032. hozzászólásra
![smile pimp](/oldforum/images/smiles/pimp.gif)
frankó
Válasz #11025. hozzászólásra
Én egy 6930 prémiumot hajtok.4100 van benne,ebből 3900-at én csavartam bele.4000-nél volt 1 injektor csere és 1 rezgésfojtó csere,ezen kívül semmi csak olajcsere az is ötszázanként.Nálunk az összes talajmunkát az csinálja.Tárcsa,eke,lazító.Én csak jót tudok mondani róla!
Franc se tudja volt már szerencsém 6110,6310,(8100 original Usa.....ISTEN),8220,8230 ! Most Efendi de tetszik ez is majd ki derül....![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Helló! Kedves John deere nyúzó kollégák, arról szeretnék érdeklődni hogy valaki kuplungozott e már 4630-ast? kellenek hozzá amcsi szerszámok?
Válasz #11028. hozzászólásra
még ilyet
korzoopapa aszondja 20asok izmosabban haladnak előre
hmhm
Válasz #11027. hozzászólásra
ja és a kompjuter is becsinált,mindíg erőhiányról panaszkodnak
Válasz #11026. hozzászólásra
ahha
Válasz #11024. hozzászólásra
motor problémák,turbó,nagynyomású,szenzorok,megbízhatatlanok,mindíg valami ,kite szervíz itt gazdagszik meg
Mondjuk a 6930as mennyire birja a terhelést?
Évi vastag 1500 óra kemény melóra mennyire?
Váltójukba mikor szoktak elmenni a dolgok?
Válasz #11023. hozzászólásra
Hm. Az baj. Azoknál csak arról tudok, hogy a 7730-as képes összetörni a saját TLT hajtását, ha jól megkínálják :-(
(meg még a 20-asban volt beteges a fokozatmentes váltó)
Válasz #11020. hozzászólásra
![smile blushing](/oldforum/images/smiles/blushing.gif)
Sajnos ő pont a hosszú , usa-k ró beszél...
Válasz #11015. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Ismerös munkahelyén 22000 óra után most kellett elöször megbontani a 8100ast... szivárog az üzemanyag a tanknál