Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1389. hozzászólásra
Sztem nyugi,elfogja az vinni főleg a legmagasabb dózisban a monsoon,annyit gondolom észreveszel ,hogy a gyomok a permetezés óta nem nőttek egy dekát sem. -szépen ki fogja nőni a kuk.
Válasz #1387. hozzászólásra
A monsoonnak nincs látványos hatása egyszikűre,majd 2-3 hét múlva lesz igazán látható,de akkor kisöpri... én az idén cambioval kombináltam.
10 napja tudtam gyomirtozni a kukoricat Lontrel+Monsoon keverekke (0,5+2,5liter/ha), ma voltam megnezni, de semmi valtozas.... mi lehet a baj? mit rontottam el.
Se a tarackbuza, se az ebszekfu nem szarad, a mezei acat most keszd fonnyadni
Bírnia kell, a mustangban van ugyan fenoxi exetsav, de elég korán kapta. a dicamba bőven jó 6 levélig a mezotriopn meg bármikor nyomhatod. Semmi baja nem lesz.
nálunk a legjobb földek közé tartozik 20 ak-svolt már 13 tonnás,de olyan is hogy a 12ha-bol 4-et nem tudtam levágni a sz@r csicsóka miatt,azóta mindent megpróbálok,a hétvégén még adok nek levéltrágyát 4 lityit,
Hát nem sajnáltad tőle az anyagot. Mondjuk én sem az árakat néztem. Kapott egy adag zeagran expertet + 1 liter starane-t hektáronként, ez így egy 20-as. Igaz a csicsóka mellett tökig volt fenyércirokkal is.
hali ,ez is nagyon jónak tünt,vetés után 1 héttel mustáng,3 hete egy casper-milagró,jól letérdelt ,de pár tő (jó pár)elkezdett zöldülni,mondom még a héten beférek lefújom callistóval
Én Principál goldot (sucressoral) használtam ,elötte kapot egy dezormont de nagyon megvagyok vele elégedvel,elötte én is monsunoztam meg kb 10 éven át motivel
Az idén nagy csalódást okozott a Monsoon. Régebben is használtam,és tudtam, hogy a kétszikű írtó hatása nem a legjobb, de idén a sok esőben a parlagfűnek meg se kottyant.
Szia!!!Mi évek óta Motivell Turbo D használunk, általában cirok, szulák, selyemmályva, csicsóka, szerbtövis gyomokra, van h egy hét után sem látod hogy hatott volna(főleg a cirok), majd napról napra egyre lilábbak és sárgábbak lesznek a gyomok és ennyi, türelem......
Mivel lehet még állományt kezelni? kuki 6-8 leveles.
gyomok nagyrészt már fejlettek (belvíz miatt elmaradtak a kezelések).
Vegyes gyomösszetétel: keserűfű, muhar stb..
Laudis vagy titus plus DF-re gondoltam
hát igen sajnos eddig 2 lovas iglit vittek el aztán az üstházbol a bográcsot.mostmeg 50 lityi gyomirtot,de bevolt keverve,nem egy nagy tétel de egyszer bejjebb merészkednek mikor üres a ház és viszik még a trakitis.de sejtem kik voltak ugyhogy csapdát állitok
A múlt héten csütörtökön este csináltuk,4óra múlva ömlött,ma igy nézett ki tegnap is 32mmm volt, azt nem tudom hogy kultivátorozni meg tudom -e? de a Motivell T D úgy nézem hatot,csak sok gyom még ezután fog kikelni! Vetés óta csak múlt héten volt 2 nap hogy rá lehetett menni,ilyen...
sziasztok!
Kérdésem az lenne hogy aki használt már Motivell Turbo d-t hány nap mulva lessz hatása, az időt megnyerte a gyomírtózás a pernye sok az állományba azt vajon kiöli ???
Előre is köszi?
Szisztok! Keresek e-514-es kombájnra ferdefelhordoláncot,magfelhordot,és kalászfelhordot hol a legolcsobb ujban?? Vagy nem tud valaki kompletten is érdekel a ferde??!??????
én az utolsó 50 heki gyomírtására rádobtam zintracot 1l/ha. ezek valahogy zöldebbek
de valami kéne, mert nagyon sárgul minden
a 8000 az kibaxot drága, de most meg tudná kisérletbe mutatni, hogy mit tud
volt még valamennyi régi csodaszerem, amit kipróbáltam kisérletbe. hivatalosan magyarba már nem lehet kapni, igaz magyar termék. szlovákok vették át a forgalmazást
Kur.a drága de állítólag kibaxott jó.
Akkor még nem volt agroyalnak de már úton volt a szer olyan 8000/ha.....én dobtam egy hátast.
Yara zeatrel ennek durván a fele.
Én nagyjából lemondtam róla, mert itt mostanság nem kell földön járni.
Én kb 3 nappal szórás után láttam . A kétszikűeket nagyon szétütötte! De akkor még az egyszikűeknek nem volt baja ... Gondolom több idő kell , azóta még nem láttam , de szerintem a tarackot is viszi majd.
8741 hozzászólás
Válasz #1390. hozzászólásra
Az igaz, hogy nem nonek, de az ebszekfu (matricaria spp)meg rohog ram olyan "egeszseges"
Válasz #1389. hozzászólásra
Sztem nyugi,elfogja az vinni főleg a legmagasabb dózisban a monsoon,annyit gondolom észreveszel ,hogy a gyomok a permetezés óta nem nőttek egy dekát sem. -szépen ki fogja nőni a kuk.
Válasz #1388. hozzászólásra
Azon gondolkozok, hogy nyomok ra meg egy dikambat, d attol felek, hogy "lestresszelem" a kukit....
Válasz #1387. hozzászólásra
A monsoonnak nincs látványos hatása egyszikűre,majd 2-3 hét múlva lesz igazán látható,de akkor kisöpri... én az idén cambioval kombináltam.
10 napja tudtam gyomirtozni a kukoricat Lontrel+Monsoon keverekke (0,5+2,5liter/ha), ma voltam megnezni, de semmi valtozas.... mi lehet a baj? mit rontottam el.
Se a tarackbuza, se az ebszekfu nem szarad, a mezei acat most keszd fonnyadni
Válasz #1384. hozzászólásra
2x gabona után megtörtént ,valamit javított,de maradt bőven
Válasz #1384. hozzászólásra
Csak rész-sikereket lehet vele elérni. rosszabb mint a fenyércirok.
Válasz #1382. hozzászólásra
a glifozátos tarlóezelés nem megoldás rá?
Válasz #1380. hozzászólásra
Bírnia kell, a mustangban van ugyan fenoxi exetsav, de elég korán kapta. a dicamba bőven jó 6 levélig a mezotriopn meg bármikor nyomhatod. Semmi baja nem lesz.
Válasz #1380. hozzászólásra
sajnos ez igy megy már évek óta,de a termésen nem látszik,ha valamit kispórolok,baxhatom az aratást,a határ egyik legszebb kukoricája
Válasz #1374. hozzászólásra
Igyekszem... (hobby-és kötelesség is egyben)
Válasz #1372. hozzászólásra
növényvédős ajánlotta ezt a gyomirtási technológiát?
(sztem ez nagyobb sokk a kukoricának mint egy jégverés )
Válasz #1378. hozzászólásra
nálunk a legjobb földek közé tartozik 20 ak-svolt már 13 tonnás,de olyan is hogy a 12ha-bol 4-et nem tudtam levágni a sz@r csicsóka miatt,azóta mindent megpróbálok,a hétvégén még adok nek levéltrágyát 4 lityit,
Válasz #1377. hozzászólásra
Hát nem sajnáltad tőle az anyagot. Mondjuk én sem az árakat néztem. Kapott egy adag zeagran expertet + 1 liter starane-t hektáronként, ez így egy 20-as. Igaz a csicsóka mellett tökig volt fenyércirokkal is.
Válasz #1376. hozzászólásra
hali ,ez is nagyon jónak tünt,vetés után 1 héttel mustáng,3 hete egy casper-milagró,jól letérdelt ,de pár tő (jó pár)elkezdett zöldülni,mondom még a héten beférek lefújom callistóval
Válasz #1375. hozzászólásra
Szia Fan!
Bírsz a csicsókával? Ha lesz kis időm kiszaladok, megnézem én mit alkottam, a múltkor egész biztatónak tűnt, majd csinálok néhány fotót.
Válasz #1373. hozzászólásra
csicsókás,sajnos muszály,szinte elpusztíthatatlan,kapott még egy adagot ,
Válasz #1371. hozzászólásra
te aztán kutakodsz rendesen a növvédő szerekben!
Válasz #1372. hozzászólásra
ekkorába minek fújni??
Mai munka,Callisto a csicsókára,nekem is volt tavam
PRO NIK (Syngenta) csomaggal van már valakinek tapasztalata ?
Én Principál goldot (sucressoral) használtam ,elötte kapot egy dezormont de nagyon megvagyok vele elégedvel,elötte én is monsunoztam meg kb 10 éven át motivel
Az idén nagy csalódást okozott a Monsoon. Régebben is használtam,és tudtam, hogy a kétszikű írtó hatása nem a legjobb, de idén a sok esőben a parlagfűnek meg se kottyant.
Válasz #1365. hozzászólásra
Én Ordax-ot tennék vagy Motivell Turbo-t ...
Válasz #1359. hozzászólásra
Szia!!!Mi évek óta Motivell Turbo D használunk, általában cirok, szulák, selyemmályva, csicsóka, szerbtövis gyomokra, van h egy hét után sem látod hogy hatott volna(főleg a cirok), majd napról napra egyre lilábbak és sárgábbak lesznek a gyomok és ennyi, türelem......
monsoon+mustang se
Mivel lehet még állományt kezelni? kuki 6-8 leveles.
gyomok nagyrészt már fejlettek (belvíz miatt elmaradtak a kezelések).
Vegyes gyomösszetétel: keserűfű, muhar stb..
Laudis vagy titus plus DF-re gondoltam
Válasz #1363. hozzászólásra
hát igen sajnos eddig 2 lovas iglit vittek el aztán az üstházbol a bográcsot.mostmeg 50 lityi gyomirtot,de bevolt keverve,nem egy nagy tétel de egyszer bejjebb merészkednek mikor üres a ház és viszik még a trakitis.de sejtem kik voltak ugyhogy csapdát állitok
Válasz #1362. hozzászólásra
Közbiztonság?! ,szóval arra is lopnak...
üdv kolegák,nemfogjátok elhinni,tegnap haver besdott csajomékhoz 50 lityi gyomirtot.berakták a féltetö alá.és ma reggelre elpárolgott kannástol
nekem olyan volt mint a focipálya és 2 napig nem volt eső mi multpénteken csináltuk. Eddig merlinnel csináltam most váltottam remélem megnyerte.
Válasz #1359. hozzászólásra
A múlt héten csütörtökön este csináltuk,4óra múlva ömlött,ma igy nézett ki tegnap is 32mmm volt, azt nem tudom hogy kultivátorozni meg tudom -e? de a Motivell T D úgy nézem hatot,csak sok gyom még ezután fog kikelni! Vetés óta csak múlt héten volt 2 nap hogy rá lehetett menni,ilyen...
sziasztok!
Kérdésem az lenne hogy aki használt már Motivell Turbo d-t hány nap mulva lessz hatása, az időt megnyerte a gyomírtózás a pernye sok az állományba azt vajon kiöli ???
Előre is köszi?
Válasz #1356. hozzászólásra
A fertiliánál 58000ft+áfa körül mondták épp ma
Válasz #1350. hozzászólásra
lehet hogy még homokon is sok a víz neki meg hát nincs az a gatyalohasztó meleg sem
Motivell Turbora tud valaki megközelítő árat mondani?
Válasz #1353. hozzászólásra
Muszáj az összes topikot teleszemetelni?
Válasz #1352. hozzászólásra
Ember tanulj meg olvasni!
Kukorica gyomírtás a topik címe, nem fasirt alkatrészek.
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani,hogy egy régi 550-es MTZ-be (nagy fülkés)bele lehet-e szerelni egy 80-as MTZ hütőjét. Köszi előre is
Szisztok! Keresek e-514-es kombájnra ferdefelhordoláncot,magfelhordot,és kalászfelhordot hol a legolcsobb ujban?? Vagy nem tud valaki kompletten is érdekel a ferde??!??????
yara zeatrel-t használt már valaki, vélemény, tapasztalat, ára??
Válasz #1349. hozzászólásra
én az utolsó 50 heki gyomírtására rádobtam zintracot 1l/ha. ezek valahogy zöldebbek
de valami kéne, mert nagyon sárgul minden
a 8000 az kibaxot drága, de most meg tudná kisérletbe mutatni, hogy mit tud
volt még valamennyi régi csodaszerem, amit kipróbáltam kisérletbe. hivatalosan magyarba már nem lehet kapni, igaz magyar termék. szlovákok vették át a forgalmazást
Válasz #1348. hozzászólásra
Kur.a drága de állítólag kibaxott jó.
Akkor még nem volt agroyalnak de már úton volt a szer olyan 8000/ha.....én dobtam egy hátast.
Yara zeatrel ennek durván a fele.
Én nagyjából lemondtam róla, mert itt mostanság nem kell földön járni.
Szabolcs!
a fertiactyl startelnak mennyi a hekiköltsége és volt az agroyalnál?
Válasz #1295. hozzászólásra
Tavaly láttam Motivell Turbo D-t szórni méteres kukiban , semmi baja nem lett...
Válasz #1290. hozzászólásra
Én kb 3 nappal szórás után láttam . A kétszikűeket nagyon szétütötte! De akkor még az egyszikűeknek nem volt baja ... Gondolom több idő kell , azóta még nem láttam , de szerintem a tarackot is viszi majd.
Na talám elkezdett vmit mutatni az ordax itt-ott fehéredik a gaz........De kellett neki 1hét
Válasz #1343. hozzászólásra
Válasz #1306. hozzászólásra
én is ezt írtam
Válasz #1297. hozzászólásra
http://www2.dupont.com/Crop_Protection/hu_HU/products_services/herbicidek/titus_plus_herbicid.html