Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak627 FtBenzin árak617 FtEUR411.35 FtUSD392 FtCHF438.79 FtGBP497.51 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Bárány #24166. hozzászólásárasegíteni segít, meg tudom is, csak zöldsárgába minden kb. másfélszer annyi, mint pirosba. valami nyugati bontó kéne, ha vóna valami valahol...
de új lesz ebből, milkacsokiért, hogy rohadna meg.
8270-8280 fergára keresnék olyan létrát játra, aminek az alján ott a beépített k80 golyó.
tudom, újonnan horror, de nem tudtok valami bontót, akár külföldön, ahol meg lehetne kérdezni, utána lehetne járni?
Adott a 7718S Stage5 gépünk. Utólag vettük meg hozzá amolyan hátsó pályán a gyári multipad kart, azért mert féláron jutottunk hozzá.https://abload.de/img/mf7718smultipad20k4q.jpg
Na most még a T kar van a gépben, amiből 2 kábel megy be a 6-os csatlakozóba a kartámaszba.(Megnézve.) Az új multipadból kijövő kábel végén 6-os csatlakozó van, de csak 4 szál van bekötve. Ha kivesszük a T kart és vele együtt a két kábelt is mai elvileg a kar oldalán lévő gombon van, akkor a multipadnak minden része működni fog a 4 szállal? Azt tudjuk hogy ha bent is lesz akkor laptoppal kell teljesen működésre bírni a multipadot. Az nem tiszta miért van a multipad végén csak 4 szál és 6-os csatlakozó, mert nem tudjuk hogy most a 2 még üres csatlakozóba és a multipad közé kell még két kábel?
Válasz VMisi #24153. hozzászólásáraIgen a négy csavarral.
Mikor rájöttem,hogy kell levenni az ülőlapot utána fél perc.
Fél percig nézegettem,hogy működik,aztán lekötöztem.
Nemsokára újabb szervíz,kíváncsi vagyok a reakcióra.
Válasz VMisi #24151. hozzászólásáraÉn egyszerűen az ülésérzékelőt lekötöttem egy kábelkötegelővel abba a helyzetbe mintha rajta ülnék.
Azóta se sípolás se kardán megállás,és se hibakód.
Válasz Sötét Paraszt #24145. hozzászólásáraEngem a kubunál a kézifék sípolás idegesített, és az ülés vezetékéből az egyiket széthúztam, ami a pilótát érzékeli. Igaz pár nap vagy hét múlva hibakódot dobott fel, de visszadugtam a vezetéket és elmúlt.
Válasz Sötét Paraszt #24145. hozzászólásáraFelállsz az ülésből vársz pár másodpercet és feldob egy üzenetet ahol visszaszámol arra nyomsz egy ok-gombot és megy tovább a tlt(7714s)
Fostalicska új traktorokná pl.: 6713s ki hogyan oldja meg, hogy ne kapcsoljon ki a kardán, ha kiszáll a gépbő.
Permetezőné még csak elmegy, hogy bekeverésné kintrő bekapcsolom, de vetőgépné az idegeimre megyen, hogy eldobja a magot.
Nem lehetne valahogy kapcsolhatóra megcsinálni az ülés kapcsolót?
Válasz Filler #24136. hozzászólásáraEz a "hidegindító" szerkezet, mely hidegben s indításkor kicsit több üzemanyagot ad a rendszernek és kicsit vissza húzza az előtöltést! Egy tömítés van alatta és a kiálló kar egy kicsi elmosduló dugattyúhoz csatlakozik! Semmi nagy dolog nincs benne!
Az MF 3115 adagolón ez alatt a fedél alatt könnyezik a gázolaj. Tömítés készletem van csak az lenne a kérdésem, hogy le merjem-e itthon szerelni nincs-e valami fontos alatta.
Válasz neo. #24133. hozzászólásáraÉn Nagyon régen mobil agrisuper-t, meg vagy 8-10 éve Gulf Stou 15-40-et használok a váltókba, de adagolós motorba is volt ilyen öntve, sőt a Commonrail perkins motorba is.
Az utto viszont csak váltó-hidraulika!!!!!
Válasz neo. #24133. hozzászólására6245-be lukoil versomotor 10-40 -et rakok. Motorba és váltó-hidraulikába is. 20 éve ez megy a valtrába meg tizen éve a fergébe. Ez omv volt régen csak megvette a lukoil.
Mf6445 2003as dynashiftbe szeretnék hidraulika olajat cserélni csak nem tudom milyet kellene bele tenni és mennyit. Ha valaki tudja kérem segítsen. Szűrőket már találtam hozzá.
Sziasztok!6160 as mf el lenne hidraulika gondom se kintröl.se bentröl nem megy biztositék jó az orrába a hibakód jelző 1 villog utáma 8 at gondolom ez 18 hibakód akar lenni!valaki nem járt még így?
Válasz pumpedli72 #24121. hozzászólásáraA Bosch melyik fajtája, magasnyomású vagy csak sima úgymond "köradagolós" verzió! Levegő kerül valahogy a rendszeredbe, azt kell megszüntetni! De ha csak meleg motornál van a gond az az egyszerűbb hiba. Szerintem tudom mi lehet a hiba.
Válasz pumpedli72 #24112. hozzászólásáraNekem a kézipumpa halt meg egyszer, akkor csinált ilyet, meg a tankba habzott a gázolaj.
Kifele nem eresztett, csak falsot tudott szívni.
Válasz Ares 826 #24120. hozzászólásáraNaja. Sztem csak melegen. Hidegen melegen könnyen indul. Amúgy minden a megszokott csak néha ez a jelenség. Bosch. Nem füstöl. Erő is van. A szűrővel egybeépített tápszivattyút lelégtelenítem aztán mehet tovább. Csak ha fordulaton leáll az nem túl jó. Amikor leááll kifekszik a fordulatszám érő és minden csipog.Az A és az 1 csoport villog.
Válasz pumpedli72 #24118. hozzászólásáraHát az jó messze van! Hidegben is és melegben is szar??? Meleg motornál és hideg motornál is szar??? Milyen adagoló van rajta?????
24418 hozzászólás
Válasz Bárány #24166. hozzászólásárasegíteni segít, meg tudom is, csak zöldsárgába minden kb. másfélszer annyi, mint pirosba. valami nyugati bontó kéne, ha vóna valami valahol...
de új lesz ebből, milkacsokiért, hogy rohadna meg.
Válasz envagyok2 #24164. hozzászólásáraNem tudom, ez segít-e, de egyes Claasokon ugyanez van.
Amelyikeken azonos a hátsóhíd, váltóház, stb.
Válasz envagyok2 #24164. hozzászólásáraez lemaradt, 4 tonnás kéne mindenképp, a betolhatósak csak 2-3 tonnásak.
8270-8280 fergára keresnék olyan létrát játra, aminek az alján ott a beépített k80 golyó.
tudom, újonnan horror, de nem tudtok valami bontót, akár külföldön, ahol meg lehetne kérdezni, utána lehetne járni?
Sziasztok! 3690 fergusonnak a porlasztócsúcsnak mekkora bár nyomás kell?
Válasz bognar.co #24161. hozzászólásáraAhonnan a gép is jött. Az Agrokerholding Zrt-től.
Válasz reszler16 #24158. hozzászólásárahol vetted a monitort?
Válasz reszler16 #24159. hozzászólásáraA fene a kép lemaradt.
https://abload.de/img/20220521_143915l7k8t.jpg
Válasz reszler16 #24158. hozzászólásáraNagyobb méretben, illetve datatronic-ot akartam írni.
Végül nem volt bonyolult berakni a multipad-ot, és nem sokkal utána a dataronic monitor is bekerült.
Üdvözletem!
Adott a 7718S Stage5 gépünk. Utólag vettük meg hozzá amolyan hátsó pályán a gyári multipad kart, azért mert féláron jutottunk hozzá.https://abload.de/img/mf7718smultipad20k4q.jpg
Na most még a T kar van a gépben, amiből 2 kábel megy be a 6-os csatlakozóba a kartámaszba.(Megnézve.) Az új multipadból kijövő kábel végén 6-os csatlakozó van, de csak 4 szál van bekötve. Ha kivesszük a T kart és vele együtt a két kábelt is mai elvileg a kar oldalán lévő gombon van, akkor a multipadnak minden része működni fog a 4 szállal? Azt tudjuk hogy ha bent is lesz akkor laptoppal kell teljesen működésre bírni a multipadot. Az nem tiszta miért van a multipad végén csak 4 szál és 6-os csatlakozó, mert nem tudjuk hogy most a 2 még üres csatlakozóba és a multipad közé kell még két kábel?
sziasztok! olyan kérdésem lenne,hogy 6465 ős nél teljesitmény csökkenést tapasztalok .
mi lehet az ok? 2008-as 8000 üó 6000-nél injektor csere volt.
Válasz Sötét Paraszt #24145. hozzászólásáraNekem első nap megkapta a rövidzárat az ülés, az okézás is f@szság vagy elfelejted vagy sietni kell
Válasz VMisi #24153. hozzászólásáraIgen a négy csavarral.
Mikor rájöttem,hogy kell levenni az ülőlapot utána fél perc.
Fél percig nézegettem,hogy működik,aztán lekötöztem.
Nemsokára újabb szervíz,kíváncsi vagyok a reakcióra.
Válasz máris szomszéd #24152. hozzászólásáraAz még jobb! Elég levenni az ülőlapot a négy kis csavarral?
Válasz VMisi #24151. hozzászólásáraÉn egyszerűen az ülésérzékelőt lekötöttem egy kábelkötegelővel abba a helyzetbe mintha rajta ülnék.
Azóta se sípolás se kardán megállás,és se hibakód.
Válasz Sötét Paraszt #24145. hozzászólásáraEngem a kubunál a kézifék sípolás idegesített, és az ülés vezetékéből az egyiket széthúztam, ami a pilótát érzékeli. Igaz pár nap vagy hét múlva hibakódot dobott fel, de visszadugtam a vezetéket és elmúlt.
Válasz Sötét Paraszt #24148. hozzászólásáraÉn se vettem észre, szervíz segített
Válasz envagyok2 #24144. hozzászólásárakisebbhez
Válasz Sötét Paraszt #24147. hozzászólásáraKi is próbáltam.
Mikó szállok ki felnyomom a kormányt, ami eltakarja a kijelzőt.
Válasz balazoooo #24146. hozzászólásáraKöszi.
Én nem is lestem.
A 7718-on nem áll meg ha behúzom a féket.
Válasz Sötét Paraszt #24145. hozzászólásáraFelállsz az ülésből vársz pár másodpercet és feldob egy üzenetet ahol visszaszámol arra nyomsz egy ok-gombot és megy tovább a tlt(7714s)
Fostalicska új traktorokná pl.: 6713s ki hogyan oldja meg, hogy ne kapcsoljon ki a kardán, ha kiszáll a gépbő.
Permetezőné még csak elmegy, hogy bekeverésné kintrő bekapcsolom, de vetőgépné az idegeimre megyen, hogy eldobja a magot.
Nem lehetne valahogy kapcsolhatóra megcsinálni az ülés kapcsolót?
Válasz VMisi #24143. hozzászólásáramelyik fergához való hashúzód van?
8270-80ashoz nem láttál valahol?
vagy k80at?
Válasz matics71 #24141. hozzászólásáraHidraulikus van eladó.
Sziasztok!
Ilyen visszajelzője ha van valakinek,kérem jelezze.
Elég csak a burkolt ,egő része megvan.
Válasz csontii #23956. hozzászólásáraSzia alsó húzó nincs eladó?
Sziasztok! Ferguson 7465-4 hasznalja valaki a tioust ? tapasztalata lenne rola ? Strapabiro e stb rugozott hid rugozott fülke verzio ..
Válasz mtz1221 #24138. hozzászólásáraAz is lehet attól függ hogy van az adagoló ezen része kialakítva.
Válasz Ares 826 #24137. hozzászólásáraSzerintem meg az előtöltés állító, fordulat után.
Válasz Filler #24136. hozzászólásáraEz a "hidegindító" szerkezet, mely hidegben s indításkor kicsit több üzemanyagot ad a rendszernek és kicsit vissza húzza az előtöltést! Egy tömítés van alatta és a kiálló kar egy kicsi elmosduló dugattyúhoz csatlakozik! Semmi nagy dolog nincs benne!
Sziasztok!
Az MF 3115 adagolón ez alatt a fedél alatt könnyezik a gázolaj. Tömítés készletem van csak az lenne a kérdésem, hogy le merjem-e itthon szerelni nincs-e valami fontos alatta.
Válasz neo. #24133. hozzászólásáraÉn Nagyon régen mobil agrisuper-t, meg vagy 8-10 éve Gulf Stou 15-40-et használok a váltókba, de adagolós motorba is volt ilyen öntve, sőt a Commonrail perkins motorba is.
Az utto viszont csak váltó-hidraulika!!!!!
Válasz neo. #24133. hozzászólására6245-be lukoil versomotor 10-40 -et rakok. Motorba és váltó-hidraulikába is. 20 éve ez megy a valtrába meg tizen éve a fergébe. Ez omv volt régen csak megvette a lukoil.
Mf6445 2003as dynashiftbe szeretnék hidraulika olajat cserélni csak nem tudom milyet kellene bele tenni és mennyit. Ha valaki tudja kérem segítsen. Szűrőket már találtam hozzá.
Sziasztok!6160 as mf el lenne hidraulika gondom se kintröl.se bentröl nem megy biztositék jó az orrába a hibakód jelző 1 villog utáma 8 at gondolom ez 18 hibakód akar lenni!valaki nem járt még így?
Válasz reszler16 #24130. hozzászólására
Válasz reszler16 #24129. hozzászólásáraNagyobb kép a linken elérhető.https://abload.de/img/274289337_46345492526i6kjx.jpg
Nemsokára itthon lesz:
Válasz eztkellhasznalni #24127. hozzászólásáraolcsóbb lesz egy elektromágnes, meg ha ehhez hozzányúlsz, az életben nem tudod úgy összerakni, ahogy egyszer összerakták...
Sziasztok!
Egy régebbi modellnek 1134 a vezérlőtömbjét szeretném bőviteni.
Nincs esetleg egy tagja valakinek eladó?
Válasz Sötét Paraszt #24123. hozzászólásáraÉn is erre tippelek.
Válasz Ares 826 #24124. hozzászólásáraJó kérdés milyen bosch. Elektromos befecskendezős.Magasnyomású.Sztem a tápszivattyú membránál falsot szív.
Válasz pumpedli72 #24121. hozzászólásáraA Bosch melyik fajtája, magasnyomású vagy csak sima úgymond "köradagolós" verzió! Levegő kerül valahogy a rendszeredbe, azt kell megszüntetni! De ha csak meleg motornál van a gond az az egyszerűbb hiba. Szerintem tudom mi lehet a hiba.
Válasz pumpedli72 #24112. hozzászólásáraNekem a kézipumpa halt meg egyszer, akkor csinált ilyet, meg a tankba habzott a gázolaj.
Kifele nem eresztett, csak falsot tudott szívni.
https://agroinform.blog.hu/
Válasz Ares 826 #24120. hozzászólásáraNaja. Sztem csak melegen. Hidegen melegen könnyen indul. Amúgy minden a megszokott csak néha ez a jelenség. Bosch. Nem füstöl. Erő is van. A szűrővel egybeépített tápszivattyút lelégtelenítem aztán mehet tovább. Csak ha fordulaton leáll az nem túl jó. Amikor leááll kifekszik a fordulatszám érő és minden csipog.Az A és az 1 csoport villog.
Válasz pumpedli72 #24118. hozzászólásáraHát az jó messze van! Hidegben is és melegben is szar??? Meleg motornál és hideg motornál is szar??? Milyen adagoló van rajta?????
Válasz Ares 826 #24117. hozzászólására06204722939