Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.2 FtUSD401.93 FtCHF439.37 FtGBP490.92 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
a rendőrt se fogja érdekelni ki tud traktort vezetni és ki nem ha több 2.5 méternél akkor megbüntet azt akkor lehet mondani hogy ki tud vezetni vagy ki nem! kivéve ha van útvonal engedélyed!
Jójójó, de azért tudod mi a szabály a közúton? Hány méter a megengedett fesztávolság? Csak nem akarod bemagyarázni, hogy 3.3-as kombival mehetek a közúton?
Kb 200ezer + a hidraulika meg hibalehetőség! 3.3 as merve vázas nem olyan nagy hogy csukni kelljen még a 3.6 osat se annyira! 4m felett vegyél ink hidraulikusat!
igen peti a merev vázasra gondoltam, bár tudom, hogy ha ki kell menni a közútra, akkor jobb lenne a felhajthatós. vajon tudjátok, hogy mennyi a különbözet / árban / a kettő között?
cső t.peti. Nos akkor te most vettél egy ilyet? Megkérdezném akkor ha lehet, hogy mennyibe fájt? Tudod én is gondolkozom egy ilyenen. Szétnéztem én is, számtalan vállalkozás hírdet ilyen olyan gépest, tudom kivülről az árakat. Hátha ez kedvezőbb lenne? na sziasztok!
köszi t.peti az infót, megnéztem a honlapukat. Látom a cég sok mindennel foglalkozik. Csak még azt nem tudom, hogy mennyibe fáj egy 3.3-as kombi? Valaki vett már ilyet? Érdekelne.
a helti melett döntöttem! a 4sorosból 3.6 osat érdemes megvenni vagy ink. 3 soros 3.6osat vegyek! Vagy a 3.3as 3 soros a jobb vagy a 3.3 as 4 soros a jobb! Melyiknek van előnye meg hátránya meg érdemesebb e a 3.6 osat megvenni?
érdemes a 3.6 osat megvenni??? 3.3 as helyett?? Mert én ugy tudom hogy 10 sor után 1 fordulóval lesz több a 3.3 assal!És az csak 30 cm meg a hidraulika külön hibalehetőség! Vadkertit vagy Heltit vegyünk?
sziasztok. szeretném tőletek megkérdezni, hogy hol vegyek olcsó és jó kombinátort. 3.3 vagy 3.5-ös, rugós, duplarögtörős érdekel. nem baj ha nem lehet felhajtani.
valaki tud egy jó címet? cső!
a vadkertinél dupla rugózás van a rögtörőnél, ha amellett döntesz, akkor ih csapágyzással vegyed. a helti alapból ih-val csinálja. azt hiszem a helti erősebb kapákkal csinálja, de a vadkerti is megcsinálja olyannal, ha kéred. szerintem azt vedd, amelyik olcsóbb
Üdv! MTZ820.2 esünk van és nemtudjuk hogy milyen kombinátort vegyünk! a heltit és a Vadkertit néztük!3.3m en gondolkodunk! És melyik melyiket ajánljátok? Milyen legyen?És hogy érdemes e nagyobbat venni 3.3asnál?
Tudom nem ebbe a topikba lenne a helye, de a másikba érdekes hozzászólások vannak.
Szóval, az SPP lazítónak milyen a túlterhelés kioldása? Mert nekünk van olyan föld ahol benne van diófa gyökere és nem tudom hol is van. Azt a földet csak tárcsázni merem már vagy 4 éve. Szóval nem bír elhajolni ha esetleg elkap egy ilyet?
Amin egy tárcsalapra 70 kilónál több jut. Abból csak vinne egy 2.8ast a 90 ló. Ha a 3,4es Törő félét viszi szántáson is szépen. Bár az nem egy középnehéz tárcsa szerintem, bár a súlyát nem tudom, sajnos.
3635 hozzászólás
Válasz #734. hozzászólásra
Ez csúnya volt, ilyet még az ellenségemnek sem kívánok, nehogy egy kollegának.
Válasz #732. hozzászólásra
akkor legyen szerencséd tavasszal sok rendőrben...
Válasz #732. hozzászólásra
a rendőrt se fogja érdekelni ki tud traktort vezetni és ki nem ha több 2.5 méternél akkor megbüntet azt akkor lehet mondani hogy ki tud vezetni vagy ki nem! kivéve ha van útvonal engedélyed!
engem nem érdekel hogy gáz nem gáz a 3.3 ashoz hidraulika nem kell annak aki tud traktort vezetni...! mi megvettük most a MW 3.3 asát merevvázasat
Válasz #728. hozzászólásra
mi 200 ezer? 620ért 3.6os hidraulikus csukásút adnak amivel lehet normálisan közlekedni, már a 3.3 is gáz közúton .
a metalwolf nak a 3.3as merevvázas jobb mint a heltinek?
Jójójó, de azért tudod mi a szabály a közúton? Hány méter a megengedett fesztávolság? Csak nem akarod bemagyarázni, hogy 3.3-as kombival mehetek a közúton?
Kb 200ezer + a hidraulika meg hibalehetőség! 3.3 as merve vázas nem olyan nagy hogy csukni kelljen még a 3.6 osat se annyira! 4m felett vegyél ink hidraulikusat!
Válasz #723. hozzászólásra
Helló! Szerintem 4 sor rugóskapa!
igen peti a merev vázasra gondoltam, bár tudom, hogy ha ki kell menni a közútra, akkor jobb lenne a felhajthatós. vajon tudjátok, hogy mennyi a különbözet / árban / a kettő között?
Válasz #722. hozzászólásra
520 a 3.3 merev vázas?
Hívd fel őket, jól dolgoznak, és nem sajnálja az anyagot a gépekből. Meg ugye ő gyártja, meg tudod vele beszélni, ha valamit kérnél/nem kérnél
szia szia, ez nagyon korrekt ár! ha jól nézem a képet, akkor ez 3 sor rugókapával készült.+simító. Vajon nyomlazító benne van az árban? szerintetek?
ha jól alkudsz akkor 520 ért odaadja a 3.3asat!Egyébként 540 ezeer
cső t.peti. Nos akkor te most vettél egy ilyet? Megkérdezném akkor ha lehet, hogy mennyibe fájt? Tudod én is gondolkozom egy ilyenen. Szétnéztem én is, számtalan vállalkozás hírdet ilyen olyan gépest, tudom kivülről az árakat. Hátha ez kedvezőbb lenne? na sziasztok!
Válasz #719. hozzászólásra
csütörtökön jött meg a 3.6os hidraulis csukású.Az ára 25% al olcsóbb mint a metalwolf vagy omikronnak.
köszi t.peti az infót, megnéztem a honlapukat. Látom a cég sok mindennel foglalkozik. Csak még azt nem tudom, hogy mennyibe fáj egy 3.3-as kombi? Valaki vett már ilyet? Érdekelne.
Válasz #717. hozzászólásra
helti kombinátor , neten helti.hu
Josey ! Amit képet felraktál a kombinátorról, mond el légyszi, hogy ez milyen fajta, hol lehet kapni, s hogy mennyi kavicsba kerül. Köszönöm.
nyilván terület függő, de ha túlvállalod magad, akkor nem fog szépen dolgozni, mert nem lesz meg a sebességed.
a helti melett döntöttem! a 4sorosból 3.6 osat érdemes megvenni vagy ink. 3 soros 3.6osat vegyek! Vagy a 3.3as 3 soros a jobb vagy a 3.3 as 4 soros a jobb! Melyiknek van előnye meg hátránya meg érdemesebb e a 3.6 osat megvenni?
Válasz #710. hozzászólásra
heltit
Válasz #712. hozzászólásra
vibro Kombi SBQ 36/36
Ez melyik??Jófélének látszik!
Válasz #710. hozzászólásra
érdemes a 3.6 osat megvenni??? 3.3 as helyett?? Mert én ugy tudom hogy 10 sor után 1 fordulóval lesz több a 3.3 assal!És az csak 30 cm meg a hidraulika külön hibalehetőség! Vadkertit vagy Heltit vegyünk?
igen igen most léptem vissza az oldal elejére, nézem a forumot.
Válasz #707. hozzászólásra
olvass vissza párat
matallwolf, helti, vadkertageo, omikron
sziasztok. szeretném tőletek megkérdezni, hogy hol vegyek olcsó és jó kombinátort. 3.3 vagy 3.5-ös, rugós, duplarögtörős érdekel. nem baj ha nem lehet felhajtani.
valaki tud egy jó címet? cső!
Válasz #705. hozzászólásra
amúgy jó gépnek néz ki,ennyiért meg főleg ,azért nem egy leták gép.
Válasz #704. hozzászólásra
nyugi a vadkertének se jobb
Válasz #697. hozzászólásra
nekünk tegnap hozták meg a 3.6os hidrós heltit, jónak néz ki, vastag erős,van benne anyag , egyedül a festése nem az igazi
Válasz #700. hozzászólásra
elviszi, de lassabban, de a 4-es már hidraulikusan illene és az már drágább
Én most ujjítok fe egy 4.2-est az mtz után a kissebb táblákra annak idején még 80-as mtz vel is húztam
a vadkertinél dupla rugózás van a rögtörőnél, ha amellett döntesz, akkor ih csapágyzással vegyed. a helti alapból ih-val csinálja. azt hiszem a helti erősebb kapákkal csinálja, de a vadkerti is megcsinálja olyannal, ha kéred. szerintem azt vedd, amelyik olcsóbb
én 3.3 as metalwolfot húztam vele vitte mint a rongyot
ha bika a gép akkor szerintem elviszi a 4 m.-t is
Válasz #698. hozzászólásra
Szerintem egy 4 méter körülit elvinne
Üdv! MTZ820.2 esünk van és nemtudjuk hogy milyen kombinátort vegyünk! a heltit és a Vadkertit néztük!3.3m en gondolkodunk! És melyik melyiket ajánljátok? Milyen legyen?És hogy érdemes e nagyobbat venni 3.3asnál?
Válasz #695. hozzászólásra
rendelhető hozzá rögtörő henger,
Válasz #694. hozzászólásra
A super smdv tárcsa után miféle elmunkáló van? Illetve a 3 métereshez milyen kerék/abroncsok vannak? Könnyen süllyed e?
Válasz #692. hozzászólásra
de az nincs olyan nehéz ebben a kategóriában
Válasz #692. hozzászólásra
90 lóerőhöz, kb 16mázsa a tárcsa
Válasz #688. hozzászólásra
nekünk omikron 2.8 V van rögtörővel és neccesen viszi ,mondjuk nagy szög van adva a lapoknak
Válasz #689. hozzászólásra
nyomás át az altalajmüvelő topicba
Válasz #688. hozzászólásra
super smdv 26/24-66 300cm, 2800kg,merev vázas
premium smdv 26/24-66 300cm, 2000kg, merev vázas,
medium smdw 23/26-56 280cm, 2100kg, kézi csukású
Válasz #687. hozzászólásra
Tudom nem ebbe a topikba lenne a helye, de a másikba érdekes hozzászólások vannak.
Szóval, az SPP lazítónak milyen a túlterhelés kioldása? Mert nekünk van olyan föld ahol benne van diófa gyökere és nem tudom hol is van. Azt a földet csak tárcsázni merem már vagy 4 éve. Szóval nem bír elhajolni ha esetleg elkap egy ilyet?
Válasz #687. hozzászólásra
Amin egy tárcsalapra 70 kilónál több jut. Abból csak vinne egy 2.8ast a 90 ló. Ha a 3,4es Törő félét viszi szántáson is szépen. Bár az nem egy középnehéz tárcsa szerintem, bár a súlyát nem tudom, sajnos.
Válasz #686. hozzászólásra
az a kérdés, hogy mit gondolsz nehéztárcsának?
mert lehet, hogy csak középnehezet keresel 2,80-asban
Válasz #685. hozzászólásra
Kösz szépen.
Ezt hol lehet megnézni? Kerestem, de nem találtam. Egy 2,8-as Helti nehéztárcsa vajon mibe fájhat?