Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.08 FtUSD401.28 FtCHF438.6 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #574. hozzászólásra
Hát az volt.Egyébként ezeken az 512-eseken sokminden más volt mint a későbbi kiadásúakon.Pl:kormányműve volt,olajtükrös légszűrő,motolla variátor állítókar,egyedi kipufogója volt,azzal sokkal jobb hangja volt,mint ezekkel az IFA dobokkal,több helyen volt racsni,stb.
Na,figyelj picit!!!!!!!!!!!
Nem voltam párnap itt,de látom hozod a formád.
Mirefel:sötétezel,+ minősítesz durva jelzőkkel Te itt akárkit is!!!!!!!!!!!!!!!!???????????
(Igaz nem szabadna foglalkozni az ilyenekel,de igencsak kivete a biztit a modorod!!!)
Én nem azt mondtam hogy rosszak a 512-ek jo pár évig dolgoztam velük épp az hogy nagyon is jok!De hiába vannak rendesen beálita akármelyik gép is ha hajtanak vele mint állat nem is kell csodálkozni hogy vetnek!
Válasz #563. hozzászólásra
Van ilyen zöld tarló mindeggyik gép után,ha nem jól van beállítva.Én ezzel,csak arra akartam utalni,hogy nem lehet általánosítani egy típusú gépre,hogy szór.Lejjebb írták,hogy az 512-514-es vetőgép.Itt az ellenpélda,hogy az 512-essel is lehet szórás nélkül dolgozni,és a más típusokkal is lehet"vetni"!!!Annakidején a TSZ-ben 516-ossal dolgoztam,Egy "barázdára" jártunk 106.-os DOMINATOR-ral,de nem volt különbség a két gép utáni tarlón.De ha szórtunk volna,ugrik a tarlópénz!Ezt nálunk igen szigorúan vették.
Válasz #510. hozzászólásra
Néhány kép az egyes kombájnok utáni tarlóról.Az 512-essel én arattam,és ha nekem tudott így dolgozni,akkor másnak is tudnia kellene.Mindeggyik kép kb.1 hónappal aratás után készült.
Ha nyakig olajos akkor vagy most teszi rendbe a gépét hogy aztán ne legyen az vagy hanyag.
Ha csak traktoros akkor nem ismeri a szerszámokat csak a mobiltelefont és a kezelőkarok funkcióit.
Ha gépész bár mikor megmondja hogy adott pillanatban hol mi történik a gépen belül hangjáról felismeri a hibát nem hajtja a gépét kétes helyzetbe mondván "kibírod a k..... anyád" és okos ésszerű ötlettel ha az kivitelezhető a területen is kijavítja a gépét!
NA EHHEZ TARTSD MAGAD!!!
1489 hozzászólás
Még egy kép SZK-5 ösökről.
Válasz #574. hozzászólásra
Hát az volt.Egyébként ezeken az 512-eseken sokminden más volt mint a későbbi kiadásúakon.Pl:kormányműve volt,olajtükrös légszűrő,motolla variátor állítókar,egyedi kipufogója volt,azzal sokkal jobb hangja volt,mint ezekkel az IFA dobokkal,több helyen volt racsni,stb.
Válasz #572. hozzászólásra
Ezek SZK-4 esek.
Válasz #586. hozzászólásra
Ok!Mégegyszer bocsi.
Válasz #583. hozzászólásra
Ok,csak adjuk meg a minimális tiszteletet 1másnak,ha a'vasnak'nem is!
Válasz #573. hozzászólásra
Képet tudsz feltenni ide róla?
Válasz #581. hozzászólásra
Mig nem ismersz ne itélkezz..
Válasz #580. hozzászólásra
Válasz #579. hozzászólásra
Jól van na.Akkor te sem fikázd az enyémet.Amúgy bocsánatot kérek!!!!!!
Válasz #580. hozzászólásra
Ő ilyen.Csak bosszantó,h fennhangon leszól mindenkit.
(((Amúgy a stílusából ítélve,én már akkor arattam jópár típuson amikor Ő még......))))
Válasz #579. hozzászólásra
Már napok óta égeti itt magát a kritikán aluli stílusában, én ugyan szóba se állok vele, de nem veszi észre magát.
Válasz #577. hozzászólásra
Okoskodtam,vagy csak ugattam,tökmind1,de CSAK az'ócskavasat'minősitettem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem az embert!!!
Válasz #576. hozzászólásra
Te meg ne nyomjad itt magad,régen meg ment a nyali fali ..
Válasz #575. hozzászólásra
Hát na!Ami igaz az igaz.Te kezdted az okoskodást nekem.
Válasz #575. hozzászólásra
Válasz #441. hozzászólásra
Na,figyelj picit!!!!!!!!!!!
Nem voltam párnap itt,de látom hozod a formád.
Mirefel:sötétezel,+ minősítesz durva jelzőkkel Te itt akárkit is!!!!!!!!!!!!!!!!???????????
(Igaz nem szabadna foglalkozni az ilyenekel,de igencsak kivete a biztit a modorod!!!)
Válasz #570. hozzászólásra
Itt még a 512-es milyen nagy szám lehetett márSzk-4esek?
Válasz #399. hozzászólásra
70 000 körül kérek az asztalér.
Válasz #570. hozzászólásra
Mondom én, hogy 3as szk idejébe jött ki az 512es
Válasz #569. hozzászólásra
Boglyáznak
Példa,arra,hogy jól megfért eggymás mellett az SZK-és az E-kombájn.Ezek a TSZ-ünk gépei a 70-es évek elején.
Réi idők.
Válasz #567. hozzászólásra
Ez is igaz,minden gépnek van bizonyos átesztőképessége,amit csak valaminek a rovására lehet átlépni.
Én nem azt mondtam hogy rosszak a 512-ek jo pár évig dolgoztam velük épp az hogy nagyon is jok!De hiába vannak rendesen beálita akármelyik gép is ha hajtanak vele mint állat nem is kell csodálkozni hogy vetnek!
Van ilyen zöld tarló mindeggyik gép után,ha nem jól van beállítva.Én ezzel,csak arra akartam utalni,hogy nem lehet általánosítani egy típusú gépre,hogy szór.Lejjebb írták,hogy az 512-514-es vetőgép.Itt az ellenpélda,hogy az 512-essel is lehet szórás nélkül dolgozni,és a más típusokkal is lehet"vetni"!!!Annakidején a TSZ-ben 516-ossal dolgoztam,Egy "barázdára" jártunk 106.-os DOMINATOR-ral,de nem volt különbség a két gép utáni tarlón.De ha szórtunk volna,ugrik a tarlópénz!Ezt nálunk igen szigorúan vették.
516
Válasz #559. hozzászólásra
na erről van szó.
Válasz #561. hozzászólásra
Láttam ilyen szép zöld tarlót lexion után én is
De a legtöbbet 515 után, az után mindig így néz ki szinte.
Válasz #561. hozzászólásra
Itt meg a szöveg maradt le úgylátszik álmos vagyok még!Az első 2 kép E-512 A második CLAAS LEXION,a harnadik 2-kép JOHN DEERE.
Bocsi lemaradtak,a képek!!
Válasz #510. hozzászólásra
Néhány kép az egyes kombájnok utáni tarlóról.Az 512-essel én arattam,és ha nekem tudott így dolgozni,akkor másnak is tudnia kellene.Mindeggyik kép kb.1 hónappal aratás után készült.
Válasz #547. hozzászólásra
Az adatlapomon megtalálod az elérhetőségemet.
Válasz #534. hozzászólásra
Medókám még elüt véletlenül egy villamosNézz néha hátra is
Válasz #542. hozzászólásra
A mi kórónkat neked adom!Hátha meg eszed
Válasz #554. hozzászólásra
Lacika!
Azét emlegeted állandóan a régi nic-emet, mert szerinted ez valami nagy leleplezés a részedről????? Csak mert ezt simán kinézem belőled
Válasz #550. hozzászólásra
Ja ,rám is tapadt egyből a csávó
Válasz #549. hozzászólásra
Már megint mellé nyúltál
(pszt . kisbetü, nagybetü, számok .........)
Válasz #550. hozzászólásra
enélkül talán megis lettél vóna
Válasz #548. hozzászólásra
Na az nem fog menni,keresik már páran a janixot
Válasz #545. hozzászólásra
Hívj fel vagy írd meg a számodat.
Válasz #546. hozzászólásra
Majd kiderül,hogy mennyire dicséri?
Válasz #545. hozzászólásra
Druszádnak van
Emberek ha van valakinek nagyon jó állapotú SZK-ja.Lehetőleg a NIVA-változat és nagyon olcsón adja érdekelne a dolog.
Válasz #543. hozzászólásra
De az nem kórót eszik.
Válasz #542. hozzászólásra
azért akad 1 pár
Válasz #540. hozzászólásra
Nálunk már marha se nagyon van, föleg kóróval nem etetik már
Válasz #513. hozzászólásra
Ha nyakig olajos akkor vagy most teszi rendbe a gépét hogy aztán ne legyen az vagy hanyag.
Ha csak traktoros akkor nem ismeri a szerszámokat csak a mobiltelefont és a kezelőkarok funkcióit.
Ha gépész bár mikor megmondja hogy adott pillanatban hol mi történik a gépen belül hangjáról felismeri a hibát nem hajtja a gépét kétes helyzetbe mondván "kibírod a k..... anyád" és okos ésszerű ötlettel ha az kivitelezhető a területen is kijavítja a gépét!
NA EHHEZ TARTSD MAGAD!!!