Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok!
Én is traktor vásárláson gondolkodok, engem leginkább a 105le-s MTz érdekelne de ha 90 lovast tud valaki nyugodtan írhattok! Tudtok mondani egy kis véleményt tapasztalatokat a 105 lovasól? főként szántásra és lazításra használnám meg tárcsa szóval csak talajmunkára.
Én is ugyanezt akartam mondani.
Ha sokat szállít a 820-al akkor fel kell emelni a motorfordulatot 2500-ra meg tenni rá egy szabadonfutós kardánt és kész. A régebbiekkel negyedannyi a gond, meg a fogyasztásuk is sokkal jobb mint ezeknek az újabb förmedvényeknek.
Segítségeteket szeretném kérni! Új Mtz vásárlásán gondolkozok csak azt nem tudom melyik típus mellett maradjak!!?? Faszállításra,kaszálásra és talajmunkára lenne használva!
Ebbe én sem vagyok otthon hogy ivánék mikor milyen üzemanyag rendszerrel szerelték de a motorpalos az emisszios adagolo hogy ne füstöljön és kevesebbet fogyasszon,de nincs benne elég szufla.Az orosz adagolos az odaveri neki és megy mint a tank.Tavaly vettünk uj 892.2-est lehetett választani hogy milyen adagolos legyen én az oroszt kértem mert erősseb és ha pusztul egyszerübb és olcsobb javitani.Ez már a .3-as porlasztokkal van szerelve sztem 240bar-on müködik.Példa van egy 2001 évjáratu 820-unk még szöghajtásos nagy gumikkal orosz adagoloval és hagyományos porlasztokkal mindenre használjuk füstöl de megy.Szomszédnak van 2003-as merevhidas 820.2-se motorpal adagolos és hagyományos porlasztos az is füstöl minden munkának ha küdve van nem annyira mint a milyenk de nem birja ugy ugyanazt a munkagépet ugy mint a hagyományos legalábbis mi igy tapasztaltuk ugyan ez a helyzet a turbosokkal is.Nekem ez a véleményem én a régi jol bevált dolgokat pártolom az mtz.ken mert az ujitások nem nagyon jönnek be nekik sajna.
Köszönöm a segítségeket....igazából nekem sokan lehúzták a .2 es szériákat de egy olyat szeretnék és a 82 és 92 között hezitálok...csak adagoló???? merevhíd??? meg elsőhajtás hibák ...stb ilyeneket olvasok mindenhol...
Jelenleg egy 1999es 82.1el (amit cserélni szeretnék) egy 2000es évjáratú 892 el ( ami gyors vátós és szemszállításra tökéletes) és fiat 180/90el végezzük a nehezét.
A 892 mindenkép jobb választás erösseb és a motor is kevesebbet forog és még a végsebesség is több.Meg lassura is vizsgáztathato.Uj vagy használt vétel lesz?
Kecskemét-Jakabszállás-Orgovány-Kiskőrös vonalon kell venni.Régi 50 es 200-350ig,mtz 82 600-1mill 4 ig..
Persze,sokan árulnak irreális áron,de azoknak nem eladó komolyan,csak próbálkoznak.És a drága is lepusztult,étolajszagú,rossz gumi,és nincs akksi!:)
Alkatrész gombokért van hozzájuk a keleti végeken,Nyiregyházi piacon.Adaholó 30e,hüvelygarnitura új 40e,stb..Gumik huzosabbak,de van occsó kinai,az is kibir valamennyit.
Válasz #1513. hozzászólásra
Helló én az enyémet 4év műszakival 1 éves akuval nem mondom hogy hibátlan a gép de használható 70%-os gumival 450-ért vettem.
Sziasztok!Szeretném megkérdezni,hogy egy viszonylag megbízható,könnyű munkára használatos MTZ 50-est mennyiért lehet venni,vagy inkább mennyiért érdemes venni?
Üdv.Olyan gonddal fordulnék hozátok hogy idén bérelek földet 1-2ha még most csak de venni is akarok meg bérelni és egy olyan 15 max ha jól menne 20 hektárig tovább nem akarom mert nekem elég lenne az állattenyésztéshez.Ekkora földre milyen gépet érdemes venni?Mtz vagy valamilyen használt nyugati?Szerintem ennyi földet egy jó 82 es simán elbír mert felét úgy akarom hogy széna meg lucerna többi lenne csak szántó.Valakinek van valami jó ötlet tipp?
Akkor jól keresel!Csak nekem nincs ilyen szerencsém!Az egyik barátom elvállalt egy kis fahordást az önkormányzathoz.Ő is bőséges fizetséget kap!!!(vatikáni valutában )
2401 hozzászólás
Válasz #1549. hozzászólásra
Van egy kisfülkés 82 és mellé szeretnék egy újat!820.4 vagy 892.2 gondolkodok!Elég sokat kell pótoznom! 2 kocsit szoktam húzni!
Sziasztok!
Én is traktor vásárláson gondolkodok, engem leginkább a 105le-s MTz érdekelne de ha 90 lovast tud valaki nyugodtan írhattok! Tudtok mondani egy kis véleményt tapasztalatokat a 105 lovasól? főként szántásra és lazításra használnám meg tárcsa szóval csak talajmunkára.
Válasz #1547. hozzászólásra
Én is ugyanezt akartam mondani.
Ha sokat szállít a 820-al akkor fel kell emelni a motorfordulatot 2500-ra meg tenni rá egy szabadonfutós kardánt és kész. A régebbiekkel negyedannyi a gond, meg a fogyasztásuk is sokkal jobb mint ezeknek az újabb förmedvényeknek.
ja szoktak lenni használt gépeink is, azt nem írtam, mert újról beszéltünk!:)
Válasz #1537. hozzászólásra
Jaj újat ne vegyél ,nincs anyagminőség,2000 évjáratig használtat!
Válasz #1544. hozzászólásra
Válaszoltam!
Válasz #1543. hozzászólásra
motor,elsőhajtás,elektromosság,olajfolyás.
Válasz #1543. hozzászólásra
endrus60, dobtam egy emailt
Válasz #1541. hozzászólásra
Milyen probléma van a 892-el?????
Válasz #1541. hozzászólásra
Pro kontra.
Válasz #1540. hozzászólásra
nálunk meg a 892.2es a kalapszar.
Válasz #1539. hozzászólásra
Vegyél egy sima 820.akárhanyast az megfelel a kivánalmaknak böven vagy ha kell egy kis plusz erö akkor 892-es a megfelelö.A többi egy kalap szar.
Válasz #1538. hozzászólásra
30ha szántó,25ha legelő, meg mellette fakitermeléssel is foglalkozok és van amikor 30km-ről kell hordani a fát!
Válasz #1537. hozzászólásra
mennyi szántóra kell?
Üdv!
Segítségeteket szeretném kérni! Új Mtz vásárlásán gondolkozok csak azt nem tudom melyik típus mellett maradjak!!?? Faszállításra,kaszálásra és talajmunkára lenne használva!
Csak is 892,2 est .
Válasz #1534. hozzászólásra
Szerintem is!
szerintem pedig a .3-as szériából vegyél,nagyon nyomatékos a motor,nem minden esetben a lóerő számit pláne dieselnél..
http://www.facebook.com/Mtzamegbizhatotraktor?ref=ts&fref=ts
Válasz #1531. hozzászólásra
Akkor 892.2 de ruszki adagolóval..köszönöm a segítséget.
Válasz #1529. hozzászólásra
Ebbe én sem vagyok otthon hogy ivánék mikor milyen üzemanyag rendszerrel szerelték de a motorpalos az emisszios adagolo hogy ne füstöljön és kevesebbet fogyasszon,de nincs benne elég szufla.Az orosz adagolos az odaveri neki és megy mint a tank.Tavaly vettünk uj 892.2-est lehetett választani hogy milyen adagolos legyen én az oroszt kértem mert erősseb és ha pusztul egyszerübb és olcsobb javitani.Ez már a .3-as porlasztokkal van szerelve sztem 240bar-on müködik.Példa van egy 2001 évjáratu 820-unk még szöghajtásos nagy gumikkal orosz adagoloval és hagyományos porlasztokkal mindenre használjuk füstöl de megy.Szomszédnak van 2003-as merevhidas 820.2-se motorpal adagolos és hagyományos porlasztos az is füstöl minden munkának ha küdve van nem annyira mint a milyenk de nem birja ugy ugyanazt a munkagépet ugy mint a hagyományos legalábbis mi igy tapasztaltuk ugyan ez a helyzet a turbosokkal is.Nekem ez a véleményem én a régi jol bevált dolgokat pártolom az mtz.ken mert az ujitások nem nagyon jönnek be nekik sajna.
Válasz #1523. hozzászólásra
talajmunkán kívül mindenre.....
Válasz #1527. hozzászólásra
orosz adagolóst hogy keressem mert sokan nem írják bele a hirdetésbe.... vagy van olyan évjárat amit azzal szereltek???
Köszönöm a segítségeket....igazából nekem sokan lehúzták a .2 es szériákat de egy olyat szeretnék és a 82 és 92 között hezitálok...csak adagoló???? merevhíd??? meg elsőhajtás hibák ...stb ilyeneket olvasok mindenhol...
Válasz #1526. hozzászólásra
Orosz adagolost vegyél az a tuti a motorpalos gyengébb.
Jelenleg egy 1999es 82.1el (amit cserélni szeretnék) egy 2000es évjáratú 892 el ( ami gyors vátós és szemszállításra tökéletes) és fiat 180/90el végezzük a nehezét.
Válasz #1524. hozzászólásra
A turbos motor sokkal nyomatékosabb és nem füstöl ha nyomod neki mint álat
Válasz #1522. hozzászólásra
A 892 mindenkép jobb választás erösseb és a motor is kevesebbet forog és még a végsebesség is több.Meg lassura is vizsgáztathato.Uj vagy használt vétel lesz?
Válasz #1522. hozzászólásra
A 892es 10 lóval több meg 300000ft-tal drágább szállításra jobb mert gyors váltós megy 50et de föld munkára,így nem tökéletes ,attól függ mire kell??
Sziasztok....tudna valaki segíteni abban, hogy mtz-ből melyik a jobb 820.2 vagy 892.2?? és az estleges hibáikra is kíváncsi lennék. Köszönöm.
#1. hozzászólás, Kukoda milán küldte be 2012-03-14 17:51:26-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Nagy fülkés MTZ 82-est keresek Fejér vagy Veszprém megyében Várom jelentkezésüket..
Kecskemét-Jakabszállás-Orgovány-Kiskőrös vonalon kell venni.Régi 50 es 200-350ig,mtz 82 600-1mill 4 ig..
Persze,sokan árulnak irreális áron,de azoknak nem eladó komolyan,csak próbálkoznak.És a drága is lepusztult,étolajszagú,rossz gumi,és nincs akksi!:)
Alkatrész gombokért van hozzájuk a keleti végeken,Nyiregyházi piacon.Adaholó 30e,hüvelygarnitura új 40e,stb..Gumik huzosabbak,de van occsó kinai,az is kibir valamennyit.
Válasz #1518. hozzászólásra
Azt jól vetted!
Helló én az enyémet 4év műszakival 1 éves akuval nem mondom hogy hibátlan a gép de használható 70%-os gumival 450-ért vettem.
Válasz #1516. hozzászólásra
Manapság az mtz jó befektetés! 4 éve még kb 40%-kal olcsóbbak voltak.
Válasz #1515. hozzászólásra
Na azért is el kérnek is elkérnek vagy 1.3 millát!2,7 ért vettük a nyolc húszast és kellett rá két első gumi !
Válasz #1514. hozzászólásra
Akkor egy jó állapotú 550-es mit érhet? (1200 üó., de a régebbi fajta)
Hát egy jóért elkérnek 600-700 ezret simán.Öt éve 400 ezerért vette a faterom sógora ezt!!!!A kép egy borulás után készült!
Válasz #1512. hozzászólásra
Sziasztok!Szeretném megkérdezni,hogy egy viszonylag megbízható,könnyű munkára használatos MTZ 50-est mennyiért lehet venni,vagy inkább mennyiért érdemes venni?
Válasz #1510. hozzászólásra
Jól gondolkodsz. Még egy 50-es is elbánik ennyivel vígan.
Válasz #1510. hozzászólásra
Az bőven elég neked ,nyugati minek MTZ polcról van minden hozzá!
Üdv.Olyan gonddal fordulnék hozátok hogy idén bérelek földet 1-2ha még most csak de venni is akarok meg bérelni és egy olyan 15 max ha jól menne 20 hektárig tovább nem akarom mert nekem elég lenne az állattenyésztéshez.Ekkora földre milyen gépet érdemes venni?Mtz vagy valamilyen használt nyugati?Szerintem ennyi földet egy jó 82 es simán elbír mert felét úgy akarom hogy széna meg lucerna többi lenne csak szántó.Valakinek van valami jó ötlet tipp?
http://www.agrarunio.hu/traktor/mtz1221-158.html ijet vegyetek!!!lehet ram szavazni
Válasz #1273. hozzászólásra
Ezt a gépet ismerem.
Te pedig a srácot aki hajtja??
Válasz #1506. hozzászólásra
felénk se különb a helyzet... még szerencs,hogy csak 100 méterre kell csak mennem az árokig...
Válasz #1502. hozzászólásra
Akkor jól keresel!Csak nekem nincs ilyen szerencsém!Az egyik barátom elvállalt egy kis fahordást az önkormányzathoz.Ő is bőséges fizetséget kap!!!(vatikáni valutában )
Kérdés.A hirdetés feladásánál mit kell beírni a hirdetés kulcsszavához??
Válasz #1503. hozzászólásra
Én vagyok meg csiki.
Válasz #1443. hozzászólásra
Mátyás, meg Csiki helyszínelnek?
Válasz #1501. hozzászólásra
kicsit kába vagyok mer pihi helyett a mancival emelgettem ki az autókat az árokból...