Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD390.32 FtCHF442.87 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz mtz1221 #2441. hozzászólásáraVan benne úszó helyzet.
Rögzített helyzet is van.
Az még nem volt bejáratva (bekopva) Oroszosan működött még. Idő kell hogy átvegye a magyar virtust!
Válasz Gandhy #2442. hozzászólásáranem volt időm foglalkozni vele, műtrágyáztam, boronasimítóztam a másikkal, de párszor azért beültem és arrébb jártam vele, mert mindig útban volt
Válasz Gabi 07 #2440. hozzászólásáraAz 1523-nak van úszó helyzete a kihelyezett köröknek ??? Tegnap nézegettem egy 921-est, ugyan úgy bowdenes meg hátulra rakott a tömb, de nem nagyon éreztem hogy lenne úszó benne. Meg olyan ügyetlenül szorulósan mentek a karok is.
Válasz mtz1221 #2434. hozzászólásáraemilt nem olvasol?
nem kell 1221-es tömb két oldaláról a szelepek, meg az aljáról a karok (6 db)? hahahah
kettőt egybeépítek, minden probléma megoldva. ns50 is felkerül, viszont a monoblokk tutti nem fér fel, az oldalsó csavarknak nincs helyük ebbe a hídházba. de azt is lehet cserélni, hahahah.
Válasz Gabi 07 #2429. hozzászólásáragyakorlati oka van a korai szállításnak, 5 tonnás a tréler, Iván meg kicsit kövérebb és az ellenőrök sem szeretnek korán kelni
még egyet kell aludni, reggel fél 7-kor begurul Lukasenka a portára
más: ma a 1025-tel letoltam simító-boronával 15 hektárt, 520 széles, húztam magam után a nedves földet rendesen, mert csoda folytán nedves volt és kevés helyen porol, 9,2-9,5 km/h
ezt az eseményt csak azért osztom meg, mert emlékszem, nemrég írták, hogy a 1221-es talán tud majd annyit, mint egy 110 le-s nyugati.
Szóval a 105 le-s 1025 fenti munkáját a nyugati képlet szerint egy 85 le-s elvégezné
Válasz mtz1221 #2413. hozzászólásáraAz nagyon nem drága.
Csak nekem ékgyűrűs nem a szívem csücske. Soha többet kategória nálam. Ha sikerül Norbival kitalálni valami jó megoldást a rövidtárcsáról is száműzöm az ékgyűrűs hengert. STS henger lenen a szuper, csak a súlypont nem tudom mennyivel lenne hátrébb. Bár végülis a 1221 bírja emelni, mert mikor telemegy földdel az egész ékgyűrűs akkor is el lehet vele dolgozni, csak akkor bosszantóbb
Válasz .Richard. #2418. hozzászólásáraholnap kaptam volna, de hívott a tag, hogy csütörtökön hozzák, mert még a rádió nincs beszerelve. Rádió!? Na ne már
Válasz dnsv #2412. hozzászólására1700 körül beszélnek. Meg 1000 euró métere, kéz pénzre, még lehetne alkudni is. Ha kell segítek felrakni az autótrélerre.
3960 hozzászólás
Válasz Gabi 07 #2458. hozzászólásáraMikor Szombathelyen katonáskodtam volt egy vas megyei tájszólást kifigurázó "mondóka"
Előre is én kérek elnézést!
Vazs megye vazsvár
Zsírozsgenyér legvár
Kezskeny vágány kizsvazsút
A vonat mem áll meg csak lazsít
Válasz .Richard. #2457. hozzászólásáralegvár
Válasz .Richard. #2457. hozzászólásáraLegvár!
Válasz horvath.agro #2455. hozzászólásáraGandhy értette. igaz Vazs megyeijessen illen a lekvár.
Válasz horvath.agro #2455. hozzászólásáraez egy rejtjeles kódolt üzenet
Válasz .Richard. #2453. hozzászólásárahogy micsoda? ez magyarul is elérhető valahol, amit mondani akarsz?
Válasz .Richard. #2453. hozzászólásárapersze, hogy hibás, de a Kék Mauritius a világ egyik legdrágább bélyege és épp azért, mert hibás
Válasz Gandhy #2451. hozzászólásáraNe Horváth agro. mtz kiköt kiiktat. Kibsz. Fsznak sem kell. Azt a gép a hibás?
azért volt egy kis szerencsém is, múlt csütörtökön 355-ös euróval forintosítottuk a traktort, ma 371 felett volt, az 563ezer plusz pénz lenne?
Válasz Gabi 07 #2450. hozzászólásáramár megtaláltam a harangszó csatlakozóját, de még nem húztam szét, nehogy garancia vesztés legyen belőle
Válasz Gandhy #2449. hozzászólásáraA harangszóra, mert majdnem rohantál a templomba!
Válasz Gabi 07 #2447. hozzászólásáraegyelőre nem tudok érdemi infót adni, az árpavetés most lefoglal, de utána aztán belevágok a 1221-es történetbe
nagyon modern, 21. századi, tolatáskor majd kiugrottam a gépből, el kezdett harangozni
Válasz Gabi 07 #2446. hozzászólására
Válasz Gandhy #2442. hozzászólásáraAkkor jó.
Komolyan aggódtam, hogy "némasági" fogadalmat tettél örömödben, vagy bánatodban!
Válasz mtz1221 #2441. hozzászólásáraVan benne úszó helyzet.
Rögzített helyzet is van.
Az még nem volt bejáratva (bekopva) Oroszosan működött még. Idő kell hogy átvegye a magyar virtust!
Válasz Gumóka #2444. hozzászólásáraegy mindig, esetenként kettő is
Válasz Gandhy #2443. hozzászólásáraSzóóóóval van 3 traktorod, amiből egy mindig útban van... Értem én....
Válasz Gandhy #2442. hozzászólásáranem volt időm foglalkozni vele, műtrágyáztam, boronasimítóztam a másikkal, de párszor azért beültem és arrébb jártam vele, mert mindig útban volt
Válasz Gabi 07 #2439. hozzászólásárameló volt ma és igen, reggel 7-kor legördült a trélerről és húha
Válasz Gabi 07 #2440. hozzászólásáraAz 1523-nak van úszó helyzete a kihelyezett köröknek ??? Tegnap nézegettem egy 921-est, ugyan úgy bowdenes meg hátulra rakott a tömb, de nem nagyon éreztem hogy lenne úszó benne. Meg olyan ügyetlenül szorulósan mentek a karok is.
Válasz Gabi 07 #2439. hozzászólásáraÉn már megszaladtam oda vissza 120 km-t a vetőgépért a szergejel!
Neked csak a trélerről kellene leálni!
Válasz Gandhy #2431. hozzászólásáraMost akkor vitték? Vagy nem neked?
Nagyon gyanús vagy, és titokzatos!
Válasz envagyok2 #2437. hozzászólásáraKüldtem.
Válasz mtz1221 #2434. hozzászólásáraemilt nem olvasol?
nem kell 1221-es tömb két oldaláról a szelepek, meg az aljáról a karok (6 db)? hahahah
kettőt egybeépítek, minden probléma megoldva. ns50 is felkerül, viszont a monoblokk tutti nem fér fel, az oldalsó csavarknak nincs helyük ebbe a hídházba. de azt is lehet cserélni, hahahah.
Válasz Gandhy #2428. hozzászólására1025=
1025 párja
1221=
1221 párja
Válasz mtz1221 #2434. hozzászólásáracsak nem hengerfejezik.
5 percre szállj már ki belőle, és tájékoztass minket is mindenről. Majd az éjszaka rá érsz benne aludni.
Válasz Gandhy #2431. hozzászólásáraJogos!
Idő van!
Le gurultak már a vassal?
Válasz Gandhy #2431. hozzászólásáraGyáva népnek nincs hazája!
Válasz Gabi 07 #2429. hozzászólásáragyakorlati oka van a korai szállításnak, 5 tonnás a tréler, Iván meg kicsit kövérebb és az ellenőrök sem szeretnek korán kelni
Válasz Gandhy #2428. hozzászólásáraAludni, naiv vagy ha azt hiszed hogy fogsz.
Válasz Gandhy #2428. hozzászólásáraReggel fél 7-kor már nálad lesznek
!
Nem bírnak ezek aludni, vagy aki korán kel ..........
Én meg 7-kor indulok vasért a szergejel.
Majd a vetőgépesbe megosztom ha hazaérek. Addig nem akarom elkiabálni amíg nincs a portán!
még egyet kell aludni, reggel fél 7-kor begurul Lukasenka a portára
más: ma a 1025-tel letoltam simító-boronával 15 hektárt, 520 széles, húztam magam után a nedves földet rendesen, mert csoda folytán nedves volt és kevés helyen porol, 9,2-9,5 km/h
ezt az eseményt csak azért osztom meg, mert emlékszem, nemrég írták, hogy a 1221-es talán tud majd annyit, mint egy 110 le-s nyugati.
Szóval a 105 le-s 1025 fenti munkáját a nyugati képlet szerint egy 85 le-s elvégezné
Válasz horvath.agro #2426. hozzászólására DD a tuti.
Válasz dnsv #2425. hozzászólásáratandem u profil a tuti.
Válasz mtz1221 #2413. hozzászólásáraAz nagyon nem drága.
Csak nekem ékgyűrűs nem a szívem csücske. Soha többet kategória nálam. Ha sikerül Norbival kitalálni valami jó megoldást a rövidtárcsáról is száműzöm az ékgyűrűs hengert. STS henger lenen a szuper, csak a súlypont nem tudom mennyivel lenne hátrébb. Bár végülis a 1221 bírja emelni, mert mikor telemegy földdel az egész ékgyűrűs akkor is el lehet vele dolgozni, csak akkor bosszantóbb
Válasz mtz1221 #2423. hozzászólásáraarra jobb a fűrészpor
Válasz Gandhy #2420. hozzászólásáraNem csörgött ott valami a váltóban, és gyorsan dobnak bele egy rádiót ???
Válasz .Richard. #2421. hozzászólásáraműholdas rádió? hogy mik vannak
Válasz Gandhy #2420. hozzászólásáraNa. De szoltál ,hogy antenna is kell? Akkor még egy hét.
Válasz .Richard. #2418. hozzászólásáraholnap kaptam volna, de hívott a tag, hogy csütörtökön hozzák, mert még a rádió nincs beszerelve. Rádió!? Na ne már
Válasz .Richard. #2418. hozzászólásáraó, dehogy, már vezettem is
Válasz Gandhy #2414. hozzászólásáraHa megkapod! Szerintem nevezd elefántnak! Annak is kb 3 év amíg megszületik.
Válasz Garfield #2416. hozzászólásáramenni fog az, enyémben a műszaki szerint van 15 óra
Válasz Gandhy #2415. hozzászólásáraSzia nekem holnapra ígérték!!
Válasz Gandhy #2414. hozzászólásáraés most kaptam fotót a forgalmiról, szóval ment ez simán
Válasz Garfield #2404. hozzászólásáraenyémet ma forgalomba helyezték, rám írták, csütörtökön hozzák
Válasz dnsv #2412. hozzászólására1700 körül beszélnek. Meg 1000 euró métere, kéz pénzre, még lehetne alkudni is. Ha kell segítek felrakni az autótrélerre.
Válasz mtz1221 #2411. hozzászólásáraMekkora súly lesz ennek? :D nem tűnik hitványnak
Válasz dnsv #2409. hozzászólásáraMeg. 4.5 felest, de ha minden igaz most jön egy 5-ös dupla ékgyűrűvel. Egyik ismerős már pár éve olyannal nyüstöli, és bírja.
Kicsi lesz de a súlya miatt nem mertem nagyobbat. Itt 6 és 7 méterest húz belőlük mindenki, a könnyebbekből. EHHEZ hasonló lesz az enyém is, csak más gyártótól.