Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz apuci #2211. hozzászólásáraNálunk még sose volt boni, pénteken bevittem, szombat reggel már írtuk a papírt, csak a vizét nézték meg a súlyt. 2% ot vontak tisztaságra meg 1% ot technológia veszteségre.
Válasz apuci #2211. hozzászólásáraTegnapi nap tapasztalata, hogy éretlen naprának gyenge az olaja. Már éppen nem volt vizes, fekete volt a tábla egyöntetüen, de a levelek még rajta voltak. A korábbi aratásokhoz képest ugyan ugy LE25 4-5 olajjal kevesebbet tudott.
Az is érdekes hogy volt egy tábla ahol az LE fél méteres száron eltörve logott a feje, pedig nem szokott jellemzö lenni rá. Mindig szépen egy magasságban szokott lenni.
Válasz apuci #2208. hozzászólására1...! Negativ Boni? Jókérdés? Csütörtökön láttam egyik akreditált laborban napra ellenmintát amit termelőnekadtak! Elmondták ott a procedurát! Minta kibontása meg jegyzőkönyvezés! Akreditált laborként akár biróságelőttis megvédik a minősitést! Jöhet a Felvásárló az akredikált laborjával?? Neröhögtessetek!! Nekem mintám ennyivolt!
Mármint ha felvásárló gerincesvolt,és adott ellenmintát!! 2! szemétkérdés? Mármint szemétügyileg? Rádver 10% Szemetet? Gyakorlatilag enyém nemfizetiki! Ha visszaakaromhozni? Nemtudjákkiadni!! Mert nincs tisztitóalatt!! 3..De hovatünik el a szemét? Telepen nincs! Vissza nemadják! Kukoricánál láttam,hogy törtszemet!! Amit tőlünk levontak! Eladták ! Napránál? ugyanaz! nevezhetnénk jogcimnélküligyarapodásnak?
Mi kötöttünk le 88-ért. Meg tölük vesszük vetőmagot, mütrágyát, növ szert és ki szoktuk kompenzálni terményeladáskor így nincs annyi oda vissza utalgatás. Utalási díjak maradnak a szebbe.
Volt már hogy mi is vittünk nekik tritikálét vagy napraforgót leadni. De általában a Don agro hoz adjuk mert az itt helybe törökszentmiklóson is veszi nem is messzi a földjeinktől :)
Válasz VMisi #2169. hozzászólására2% még jó. Nekem 6 % vontak le, és az árajánlat se kecsegtet. A 6 % anyit jelent 13 tonnás rakománynál, mint 2 db nagy kockabála 780 kg öszsúlyal, ami préselve van. Piszokul érdekelne, hol volt a pótan 2 db kockabálának megfelelő szabadon levő szalma, és a búza. Erre magyarázatot nem tudtak adni....
5370 hozzászólás
Válasz jocika0502 #2219. hozzászólásáraMelyik kereskedő?? Èn is itt vagyok T. megyèben...
Válasz .Ropi #2218. hozzászólására8800+komp Tolna megye
Tud valaki aktuális árat?
Jánossomorja 8500+komp...ha jól mondták...
Dél-Békés
Napraforgó: 7.900+komp
Kukorica : 4.200 + komp
82 békés megye.
Válasz apuci #2211. hozzászólásáraNálunk még sose volt boni, pénteken bevittem, szombat reggel már írtuk a papírt, csak a vizét nézték meg a súlyt. 2% ot vontak tisztaságra meg 1% ot technológia veszteségre.
Válasz apuci #2211. hozzászólásáraMiket ki nem találnak ezek a
Válasz apuci #2211. hozzászólásáraTegnapi nap tapasztalata, hogy éretlen naprának gyenge az olaja. Már éppen nem volt vizes, fekete volt a tábla egyöntetüen, de a levelek még rajta voltak. A korábbi aratásokhoz képest ugyan ugy LE25 4-5 olajjal kevesebbet tudott.
Az is érdekes hogy volt egy tábla ahol az LE fél méteres száron eltörve logott a feje, pedig nem szokott jellemzö lenni rá. Mindig szépen egy magasságban szokott lenni.
Válasz Megmondó #2210. hozzászólásáraAzért kérdezem mert az üzletkötőtől kértem árat és ő mondta hogy ár meg minusz vagy plusz boni.
Válasz apuci #2208. hozzászólására1...! Negativ Boni? Jókérdés? Csütörtökön láttam egyik akreditált laborban napra ellenmintát amit termelőnekadtak! Elmondták ott a procedurát! Minta kibontása meg jegyzőkönyvezés! Akreditált laborként akár biróságelőttis megvédik a minősitést! Jöhet a Felvásárló az akredikált laborjával?? Neröhögtessetek!! Nekem mintám ennyivolt!
Mármint ha felvásárló gerincesvolt,és adott ellenmintát!! 2! szemétkérdés? Mármint szemétügyileg? Rádver 10% Szemetet? Gyakorlatilag enyém nemfizetiki! Ha visszaakaromhozni? Nemtudjákkiadni!! Mert nincs tisztitóalatt!! 3..De hovatünik el a szemét? Telepen nincs! Vissza nemadják! Kukoricánál láttam,hogy törtszemet!! Amit tőlünk levontak! Eladták ! Napránál? ugyanaz! nevezhetnénk jogcimnélküligyarapodásnak?
Válasz apuci #2208. hozzászólásáraPassz. Mi ahova vittük, egyből mérték..
Válasz k-roy90 #2206. hozzászólásáraÉs mennyi az esély a negatív bonira?
Neostar 38q a fizetö 87-be ment.
Válasz apuci #2197. hozzászólásáraBonifikacio alt. 6%
Válasz Bigyófelügyelő #2202. hozzászólásáraItt 50-60 ft. a szárítás.
De jó hogy 8000 ennél lentebb már nem mehet ahogy látom a többi árat az országba bár majd találnak ki valamit hogy még ez miért megy lentebb.
Válasz Bigyófelügyelő #2202. hozzászólásáraItt lassan már senki nem viszi Jenőbácsinak, mert a legszrházibbak
Válasz Mf-es? #2194. hozzászólásáraJenőbánál ár:86, szárítás:95+áfa, tisztítás:150+áfa...
Mire van ez a fajsúlytalanság...
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2198. hozzászólásáraKöszi!
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2198. hozzászólásáraAz jó
Válasz apuci #2197. hozzászólására7000ft
Átlagban mennyi szokott lenni a bonifikáció?
Válasz TM-es #2193. hozzászólására
Igen Jenő bácsi az!
Levágtuk tegnap a dyamantist, 37q lett hektáronként, az ár itt 83 ezer, Hajdu.
Válasz Bécó #2192. hozzászólásáraMibe kerül felétek,tisztítás ,szárítás,ki-be tárolás?
Meg másfelé az országba?
Válasz Bécó #2192. hozzászólásáraJenő bácsi?
88.000.- Borsodba 48.000 a kukorica
itt is maradt az ár
magas olajsavas 104-106 körül
Válasz molnarimy #2189. hozzászólására86
Semmi valtozas? Nem emelkedik az ara?:)
Válasz Praetor #2187. hozzászólásáraEz előszerződés igen. Heti áruk van most, 85.000.
Ma is vittem egy kocsival azért tudom.
Mi kötöttünk le 88-ért. Meg tölük vesszük vetőmagot, mütrágyát, növ szert és ki szoktuk kompenzálni terményeladáskor így nincs annyi oda vissza utalgatás. Utalási díjak maradnak a szebbe.
Kukorica 43500 érdekesség képen.
Válasz Praetor #2186. hozzászólásáraHja, bocs, ez lehet, hogy szerződött partnereknek szól.
Válasz GREVEN #2182. hozzászólásáraHolnaptól 88e+fa: link
Válasz GREVEN #2184. hozzászólásáraKöszi az infót :)
Volt már hogy mi is vittünk nekik tritikálét vagy napraforgót leadni. De általában a Don agro hoz adjuk mert az itt helybe törökszentmiklóson is veszi nem is messzi a földjeinktől :)
Válasz Gatti #2183. hozzászólásáraIgen. Meg Tápiószentmárton.
Dolgoztam náluk egy szezont. Ha kérdésed lenne a céggel kapcsolatosan.
Válasz GREVEN #2182. hozzászólásáraez ugyanaz a cég ami Kuncsorbán is van?
Válasz Gatti #2181. hozzászólásáraTörtel, Praktika kft 85.000 Ft/t
Válasz k-roy90 #2179. hozzászólásáraMennyire keletre?
Szolnok környékén tud valaki árakat?
Válasz szanberg #2178. hozzászólásáraSzia! Encsen Bódi müvek! Telephelyre szállítva!
Kelet Mo. 83500-84000+boni
Válasz Bécó #2176. hozzászólásáraKi és hol? Milyen kondíciók? Te viszed be valahová vagy telephelyi ár?
Genezis
10600 magasolajsavasra
Borsodba ma 88.000- at mondtak.
Ma nekem 8100+komp. árat mondtak.
Válasz Megmondó #2173. hozzászólásáranagyon fárasztó a stílusod
Válasz VMisi #2169. hozzászólásáraSzerinted? Felvásárló? Ha Papirtnemvesz? Eltudszámolni szeméttel?
Válasz Sk Laci #2171. hozzászólásáraOk Hogy homokoznak! Mármint buziskodnak felvásrlók! Szemét Tiéd! Levonta! Kirostálta? Mehetsz érte!! Kazánban elégeted? Kirostált Tőled ennyit! Kérdvissza!
Válasz VMisi #2169. hozzászólására2% még jó. Nekem 6 % vontak le, és az árajánlat se kecsegtet. A 6 % anyit jelent 13 tonnás rakománynál, mint 2 db nagy kockabála 780 kg öszsúlyal, ami préselve van. Piszokul érdekelne, hol volt a pótan 2 db kockabálának megfelelő szabadon levő szalma, és a búza. Erre magyarázatot nem tudtak adni....