Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.18 FtUSD394.32 FtCHF441.5 FtGBP493.58 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Fórumleső #7429. hozzászólásáraVolt már , mert előre tudtam hozni, én megtaláltam , ennyi erővel T088 világítás - kardánhiba - hajtásházak - bronzkerék - guminyomás stb is nyitnak majd .
Nyissunk topikokat még " százat, ezeret " , benéznek friss regisztrációval, nyitnak újat 1 kérdésnek, és többet se látjuk őket , mi van itt, facebook lettünk ?
Talán azért nem kellene a kommentelők szabadságát már alpári mélységekben korlátozni. Gondolok itt arra, már arra sincs lehetőség, hogy a mondandónkat tagoljuk.
Válasz csontii #7421. hozzászólásáraVannak emberek aki a születésük pillanatától fogva folyamatosan felejtenek. Ezt hívják negatív tartományú értelmi szintnek.
Mi a fa..om ez az új adatkezelési tájékoztató? Nem lehet alapból két kattintással tiltani. Egy ilyet használó oldal kedvéért nem fogok minden nap sütiket törölgetni. Ha így marad búcsút mondok az oldalnak.
Válasz quercus1111 #7405. hozzászólásáraNe haragudj, hogy megszólítalak, de más nem nagyon ír ide. Olyannak tűnsz, aki itt a belső körhöz tartozik, név szerint ismered az itteni embereket. Nem tudod, a fórumon lehet hirdetni, szolgáltatást reklámozni???!?
Válasz Fórumleső #7402. hozzászólásáraVan olyan oldal,hogy traktor tartozékok!!!Akkor miért nincs KÜLÖN olyan hogy betakarítógép adapterek!Itt úgy van hogy betakarító gépek! Onnan meg külön ki kell választani hogy mit akarok!Adaptert,vagy kombájnt!
Válasz Smallloser #7397. hozzászólásáraÉrtem én hogy bicikli! Csak mikor megjelenik hogy pl mai hirdetések,betakarító gépek 8db,és abból csak egy a betakarító gép,a többi mind adapter, az kissé bosszantó!Az adapter nálam nem betakarító gép!
Válasz Fórumleső #7390. hozzászólásáraValahogy mégis külön kategória!Aki traktort vesz,az is vesz hozzá munkagépet,még sem együtt vannak,egy kategóriában a munkagépekkel!Tegnap egy E 301 kaszáló gépet hirdettek kombájnként!Milyen kombájn?
Válasz Fórumleső #7390. hozzászólásáraEsetleg egy fizetett hirdetések szűrőt tehetnének be a fejlesztők, mert én mindig az előző napit szűröm, aztán minden nap 3-4 oldalon keresztül ugyanazt látni...
Válasz Fórumleső #7389. hozzászólásáraCsak éppen zavaró ahogy fut állandóan,mintha érdekelne is valakit.Hiába görgetek lefelé a csík az marad. Dobjátok már ki a fenébe.
Válasz Fórumleső #7384. hozzászólásáraIgen az x-el is, és úgy is hogy rámegyek a topicra és rákattintok a "kedvencekhez"-re. Mindkét estben eltűnik, de a gép újbóli felcsapásával, visszajön.
Mostanában telefonról szoktam az Agroinformot böngészni.
Az lenne a kérdésem hogy az állandóan fent futó szöveg mező:
"Gázolaj árak...Benzin árak...EUR...USD...CHF...GPB..."
mennyi forgalmat használ.
Annyit mintha videót (vagy valami mozgóképet) néznék, vagy nem számít olyan nagy adat forgalomnak?
Mert eltüntetni nem tudom és azt se tudom be lehet e állítani egyáltalán azt hogy ne mutassa.
Mert amióta sűrűbben Agroinformozok a hónap közepén már mindig el fogy a mobil netem.
Tehát mennyi adatot használ ez el mondjuk egy óra alatt?
Ez lenne a kérdésem.
Válasz Fórumleső #7380. hozzászólásáraOtt látom ahol ma is! Van egy JD lombájn hirdetés,a többi mind adapter!Nem ajánlatra várok,gépet keresek!Nagy öröm,mikor 12 betakarító gép hirdetés van,de abból egy a betakarító gép!Mint írtam,így egy tárcsa is traktor!
7781 hozzászólás
Válasz Fórumleső #7429. hozzászólásáraVolt már , mert előre tudtam hozni, én megtaláltam , ennyi erővel T088 világítás - kardánhiba - hajtásházak - bronzkerék - guminyomás stb is nyitnak majd .
Válasz Fórumleső #7429. hozzászólásáraA hidro motrost is törölhetnéd úgy látom!Felesleges!
Válasz Zoli 63 #7428. hozzászólásáraÜdv!
Nem lettünk facebook, mivel nem volt még olyan témában topic azért engedtem ki.
Modi.
Nyissunk topikokat még " százat, ezeret " , benéznek friss regisztrációval, nyitnak újat 1 kérdésnek, és többet se látjuk őket , mi van itt, facebook lettünk ?
Válasz csontii #7426. hozzászólásáraÜdv!
Értem, meg kérdezem kollégáim! :)
Modi.
Válasz Fórumleső #7425. hozzászólásáraHasználok, de amikor nemrég jó volt a kép megnyitás, akkor is használtam.
Válasz csontii #7423. hozzászólásáraÜdv!
Használsz reklám blokkolót ?
Modi.
Talán azért nem kellene a kommentelők szabadságát már alpári mélységekben korlátozni. Gondolok itt arra, már arra sincs lehetőség, hogy a mondandónkat tagoljuk.
Többen is reklamáltunk a hírdetéseknél elszürkülő képek miatt. Egy pár hete megjavult , de most megint elszürkül a kép, ha rákattintok.
Válasz csontii #7421. hozzászólásáraVannak emberek aki a születésük pillanatától fogva folyamatosan felejtenek. Ezt hívják negatív tartományú értelmi szintnek.
Válasz erdoagro58@gmail.com #7420. hozzászólásáraEz idő alatt egyre távolabb is került a megvilágosodást.
Válasz csontii #7419. hozzászólásáraAzt a verziót elvethetjük, miszerint azért volt távol, hogy csiszoljon a helyesírásán.
Elszabadult a hajó ágyú. Ezek a hozzászólások ide valók?
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-08-07 09:28:37
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-08-07 09:28:16
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-08-07 09:27:53
Mi a fa..om ez az új adatkezelési tájékoztató? Nem lehet alapból két kattintással tiltani. Egy ilyet használó oldal kedvéért nem fogok minden nap sütiket törölgetni. Ha így marad búcsút mondok az oldalnak.
Válasz ..,-:) #7413. hozzászólásáraÜdv!
Nem, a képek között lehet reklám és amiatt tilthatja le.
Modi.
Válasz Fórumleső #7412. hozzászólásáraTermészetesen.
Egy hirdetés fényképe reklám !?
Válasz ..,-:) #7411. hozzászólásáraÜdv!
Használsz reklámblokkolót ?
Modi.
IOS
Hirdetés fényképekre kattintva már rég nem tölti be.
Válasz quercus1111 #7409. hozzászólásáraAkkor most a 6 vagy az ökör a csoport ???
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-07-31 10:33:44
Válasz medikus #7401. hozzászólásáraMi értünk, de itt nem sokra mész velünk.
Válasz wagner csoport #7406. hozzászólásáraTe azért lettél csoport, mert nem rég 3 tagú lett a családod ???
Válasz quercus1111 #7405. hozzászólásáraNe haragudj, hogy megszólítalak, de más nem nagyon ír ide. Olyannak tűnsz, aki itt a belső körhöz tartozik, név szerint ismered az itteni embereket. Nem tudod, a fórumon lehet hirdetni, szolgáltatást reklámozni???!?
Várom válaszod!
Üdv: Wagner csoport
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-07-31 10:33:09
A fórumon szabad szolgáltatást reklámozni, vagy csak a hirdetések között?
Válasz Fórumleső #7402. hozzászólásáraVan olyan oldal,hogy traktor tartozékok!!!Akkor miért nincs KÜLÖN olyan hogy betakarítógép adapterek!Itt úgy van hogy betakarító gépek! Onnan meg külön ki kell választani hogy mit akarok!Adaptert,vagy kombájnt!
Válasz medikus #7401. hozzászólásáraÜdv!
A kategória kapcsán beszéltem kollégával, jól működik ahogy most van.
A rossz kategóriában elhelyezkedő hirdetés meg küld el és át rakjuk jóba.
Modi.
Válasz Fórumleső #7400. hozzászólásáraHosszú!Nem értjük egymást!
Válasz medikus #7396. hozzászólásáraÜdv!
Küldd el a hirdetés és áttesszük jó kategóriába.
Modi.
Válasz medikus #7398. hozzászólásáraÉs az önjáró felmosóvödör? Ja az kitakarító....bocs.
Válasz Smallloser #7397. hozzászólásáraÉrtem én hogy bicikli! Csak mikor megjelenik hogy pl mai hirdetések,betakarító gépek 8db,és abból csak egy a betakarító gép,a többi mind adapter, az kissé bosszantó!Az adapter nálam nem betakarító gép!
Válasz medikus #7396. hozzászólásáraEgy kategóriával tovább kell kattintani és kész
Vagy csak mindig ezt a linket megnyitni
Válasz Fórumleső #7390. hozzászólásáraValahogy mégis külön kategória!Aki traktort vesz,az is vesz hozzá munkagépet,még sem együtt vannak,egy kategóriában a munkagépekkel!Tegnap egy E 301 kaszáló gépet hirdettek kombájnként!Milyen kombájn?
Válasz Fórumleső #7389. hozzászólásáraKöszönöm a választ.
Válasz máris szomszéd #7391. hozzászólásáraÜdv!
Megpróbálunk valami jobb megoldást keresni.
Modi.
Válasz Gumóka #7392. hozzászólásárade a hirdető azért fizet, hogy te mindenképp (éa: ha akarod, ha nem) lásd a hirdetését. erről szól minden manapság.
Válasz Fórumleső #7390. hozzászólásáraEsetleg egy fizetett hirdetések szűrőt tehetnének be a fejlesztők, mert én mindig az előző napit szűröm, aztán minden nap 3-4 oldalon keresztül ugyanazt látni...
Válasz Fórumleső #7389. hozzászólásáraCsak éppen zavaró ahogy fut állandóan,mintha érdekelne is valakit.Hiába görgetek lefelé a csík az marad. Dobjátok már ki a fenébe.
Válasz medikus #7382. hozzászólásáraÜdv!
A kategória rendszer megfelelően működik ha valaki szeretne kombájnt venni akkor valószínűsíthető hogy adapterre is szüksége lesz.
Modi.
Válasz mihaszna #7383. hozzászólásáraÜdv!
Miután betöltődött az oldal nem jár adatforgalomtöblettel az a csík.
Modi.
Válasz mtz1221 #7387. hozzászólására
Üdv!
Ki/be jelentkezést próbáltad már ?
Illetve próbálj meg ráfrissíteni gépen, ctrl + shift + R
Modi.
Válasz Fórumleső #7384. hozzászólásáraIgen az x-el is, és úgy is hogy rámegyek a topicra és rákattintok a "kedvencekhez"-re. Mindkét estben eltűnik, de a gép újbóli felcsapásával, visszajön.
Válasz mihaszna #7383. hozzászólásáraÜdv!
Kikapcsolni nem tudod, meg kérdezem mennyi adatforgalmat generál.
Modi
Válasz medikus #7382. hozzászólásáraÜdv!
Értem, utána kérdezek és jelentkezem.
Modi.
Válasz mtz1221 #7381. hozzászólásáraÜdv!
Próbáltad az X-el törölni ?
Modi.
Üdv
Olyannak aki ért hozzá lenne egy kérdésem.
Mostanában telefonról szoktam az Agroinformot böngészni.
Az lenne a kérdésem hogy az állandóan fent futó szöveg mező:
"Gázolaj árak...Benzin árak...EUR...USD...CHF...GPB..."
mennyi forgalmat használ.
Annyit mintha videót (vagy valami mozgóképet) néznék, vagy nem számít olyan nagy adat forgalomnak?
Mert eltüntetni nem tudom és azt se tudom be lehet e állítani egyáltalán azt hogy ne mutassa.
Mert amióta sűrűbben Agroinformozok a hónap közepén már mindig el fogy a mobil netem.
Tehát mennyi adatot használ ez el mondjuk egy óra alatt?
Ez lenne a kérdésem.
Válasz Fórumleső #7380. hozzászólásáraOtt látom ahol ma is! Van egy JD lombájn hirdetés,a többi mind adapter!Nem ajánlatra várok,gépet keresek!Nagy öröm,mikor 12 betakarító gép hirdetés van,de abból egy a betakarító gép!Mint írtam,így egy tárcsa is traktor!