Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.39 FtUSD392.46 FtCHF444.25 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Megjött, le is szedtem.
Nem vagyok ismerős még ezen a Fórumon, azt hittem a regisztrált tagok elérhetik egymás e-mail címét. De látom, nem. Tetszenek az alacsony gumik a gépeden, nekem is jó lenne majd ilyesmi, mert elég meredek a területem felső része. (szőlő)
Kösz: GA
Először is, üdvözlök minden Fórumozót. Leendő RS tulajdonos vagyok. :) Sajnos még csak a papír nélküli gépek forgalomba helyezésének mikéntjénél tartok. A Kezelési könyv PDF közzétételéről lemaradtam. Lehetne ezt még pótolni?
Kösz: GSA
Sziasztok!
Nemrég volt alkalmam kipróbálni kisebb munka közben is a gépet. Sokkal jobb ezzel a motorral.
Reggel -10 fokban, 1 perc izzítás után egyből indul. Ez rendesen furcsa is egy traktortól. Szépen nyugodtan megy a gép, nem erőlködik. A váltó egész csendes lett, nem sír még akkor sem amikor húz.
Ti milyen olajat használtok a váltóba, lehajtásokba?
Erősebb a masina mint volt, viszont nem olyan brutál motor, hogy azt hinném, már szaggatja szét a váltót. Reméljük később sem fogja. A csavart azért beteszem a gázkar mögé
A váltóra milyen nevű alapozót célszerű használni, ha alu-ig le van takarítva?
Üdv Mindenki!
Lentebb olvastam, hogy többeknek kellene szakirodalom az RS-09ről. Nekem pdf-ben van meg "Az RS-09 eszközhordozó traktor kezelése, karbantartása és üzemelése" című kiadvány. 78 oldal, de nem valami részletes, de benne vannak a gyári eszközei és legalább magyar nyelvű. 11,3 Mb, nem nagy valami. Szívesen közkinccsé teszem, ha érdekel valakit.
Rakosgattam egy darabig, volt 2 db hátsó.De már elvitték.Nem tudtam hozzá szerezni új külsőket,csak csillagászati áron,nekem meg annyit nem ért.Tűvé tettem mindent hogy megkeressem melyik mérettel lehetne helyettesiteni,de olyan felnit nem találtam ami passzolt volna.Aztán egyszer csak találtam egy pár felnit ,gumival együtt(12.4 X 28),ezek már Rs traktoron voltak fent,de csak közbetéttel lehetett felszerelni az agyra.Igy szélesebb is lett mint eredetileg,maga a gumi is szélesebb,de erdőre prima.Hogy eredetileg milyen kerék volt,azt én sem tudom.Lényeg,hogy ez a kerék 4cm-rel alacsonyabb mint az eredeti RS 36-os kerék.De ezek a gépek amugy is lassuak,ugyhogy a sebességen elenyésző a különbség.Nyomatékban viszont jobb.
Sziasztok!
Tudna esetleg valaki segíteni? 2 db hátsó kerékre lenne szükségem lenne valakinek eladó? Olyan is jó aminek rossz már a mintája.
Vagy esetleg tudja valaki,hogy az rs 09 hátsó kereke helyére minek a kerekét lehet felrakni(van-e esetleg másik típus aminek passzol rá a kereke)?
Üdv
ldeczi.anik@gmail.com
Sziasztok!
Tudna esetleg valaki segíteni? 2 db hátsó kerékre lenne szükségem lenne valakinek eladó? Olyan is jó aminek rossz már a mintája.
Vagy esetleg tudja valaki,hogy az rs 09 hátsó kereke helyére minek a kerekét lehet felrakni(van-e esetleg másik típus aminek passzol rá a kereke)?
Üdv
Válasz #928. hozzászólásra
KÖSZÖNÖM
Nekem tetszik!!
Ha valakit érdekel beszállok, mert magam nem venném meg, de ha kell segítek reprodukálni, hogy meg legyen akinek még kell. MERT a tudás mindenkié.
Hát most egyenlőre nem tudok rá mit mondani,mert várok egy telefont,miszerint jönnek megnézni a masinát.Van bőven érdeklődő,csak vevő is legyen.Igaz az érdeklődőből lesz a vevő.Ha elviszik egyben akkor az övék.
3429 hozzászólás
Válasz #978. hozzászólásra
Merre van az a terület?
Megjött, le is szedtem.
Nem vagyok ismerős még ezen a Fórumon, azt hittem a regisztrált tagok elérhetik egymás e-mail címét. De látom, nem. Tetszenek az alacsony gumik a gépeden, nekem is jó lenne majd ilyesmi, mert elég meredek a területem felső része. (szőlő)
Kösz: GA
Válasz #976. hozzászólásra
Ok. Elküldtem,megkapod a linket hogy honnan töltheted le.
Válasz #975. hozzászólásra
gattila@webmail.hu
És köszönöm :)
Válasz #972. hozzászólásra
Adj egy emil cimet és küldök.
Válasz #965. hozzászólásra
Köszönöm az ajánlatot, de mostanában olyan messzire nem tudok elmenni.
Még egy kérdés: az alvázszámot merre keressem?
Először is, üdvözlök minden Fórumozót. Leendő RS tulajdonos vagyok. :) Sajnos még csak a papír nélküli gépek forgalomba helyezésének mikéntjénél tartok. A Kezelési könyv PDF közzétételéről lemaradtam. Lehetne ezt még pótolni?
Kösz: GSA
Válasz #970. hozzászólásra
Köszi.
Válasz #966. hozzászólásra
az sajnos nincs
Válasz #1. hozzászólásra
nálam igen
Válasz #963. hozzászólásra
újj izzító gyertya először m22 10.5voltos bármelyik ifás szaküzletben 3000/ db és indulni fog ha nem rossz a kompresszió
Válasz #292. hozzászólásra
mi kellene 06209158577
Válasz #965. hozzászólásra
Esetleg első kerékagy is van?
Válasz #962. hozzászólásra
Nekem van egy hiányos egy bonott RS-n talán egyik alsó kar hiányzik róla. Ha érdekel csörgess meg. Nógrád m.
Válasz #963. hozzászólásra
Hello! Nem indul el a torokizzítással? Kevés neki?
Az Rs-ek ilyen időben nem mennek. és a fórum sem halad. Hogy indul a gépetek?
Nem tudna valaki eladó, bontott hátsó függesztést?
Válasz #960. hozzászólásra
Ezt kitől kérdezed?
szia mire gondoltál atrakival kapcsolatban? számom 06209158577
Sziasztok!
Nemrég volt alkalmam kipróbálni kisebb munka közben is a gépet. Sokkal jobb ezzel a motorral.
Reggel -10 fokban, 1 perc izzítás után egyből indul. Ez rendesen furcsa is egy traktortól. Szépen nyugodtan megy a gép, nem erőlködik. A váltó egész csendes lett, nem sír még akkor sem amikor húz.
Ti milyen olajat használtok a váltóba, lehajtásokba?
Erősebb a masina mint volt, viszont nem olyan brutál motor, hogy azt hinném, már szaggatja szét a váltót. Reméljük később sem fogja. A csavart azért beteszem a gázkar mögé
A váltóra milyen nevű alapozót célszerű használni, ha alu-ig le van takarítva?
nekem van egy 78 oldalas rs leirás
Válasz #956. hozzászólásra
Köszönöm. Pontosan ez hever az asztalomon, és most már megvan így is. Szép estét :)
Válasz #955. hozzászólásra
Ide kattint ha le akarod tölteni a fájlokat:RS-09 pdf
és én is elfogadom ha elküldöd a mail-címemre. Köszönöm szépen! Csaba
Válasz #953. hozzászólásra
Na, ha pdf-ben megvan akkor a toldacuccot.hu oldalon közkincsé teheted. itt az emil cim :lesliepontkomaromikukacgmailpontcom
Üdv Mindenki!
Lentebb olvastam, hogy többeknek kellene szakirodalom az RS-09ről. Nekem pdf-ben van meg "Az RS-09 eszközhordozó traktor kezelése, karbantartása és üzemelése" című kiadvány. 78 oldal, de nem valami részletes, de benne vannak a gyári eszközei és legalább magyar nyelvű. 11,3 Mb, nem nagy valami. Szívesen közkinccsé teszem, ha érdekel valakit.
Kellemes 7végét és ha lehet szurkoljatok nekem is, mert ha lehet elindítom a gépem.
Válasz #950. hozzászólásra
Igen úgy néz ki.Na, most már ezt is tudjuk.Köszönjük az infót.
Válasz #948. hozzászólásra
Még nem ismerem a rendszert, sorry.
Akkor így:
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/1983287/Vetogep-utragyaszoro-eledo.html#
Válasz #948. hozzászólásra
Válasz #946. hozzászólásra
Hali!
Ez tuti lajta kerék. Ebben a hirdetésben jól látszik:
Válasz #945. hozzászólásra
Nagyon jól néz ki, sokszor megnézem!
Válasz #945. hozzászólásra
Ezek így ránézésre lajta vetőgép kerekek felnistől. Méretileg is a lajta 12,x- 28-as.
Válasz #943. hozzászólásra
Rakosgattam egy darabig, volt 2 db hátsó.De már elvitték.Nem tudtam hozzá szerezni új külsőket,csak csillagászati áron,nekem meg annyit nem ért.Tűvé tettem mindent hogy megkeressem melyik mérettel lehetne helyettesiteni,de olyan felnit nem találtam ami passzolt volna.Aztán egyszer csak találtam egy pár felnit ,gumival együtt(12.4 X 28),ezek már Rs traktoron voltak fent,de csak közbetéttel lehetett felszerelni az agyra.Igy szélesebb is lett mint eredetileg,maga a gumi is szélesebb,de erdőre prima.Hogy eredetileg milyen kerék volt,azt én sem tudom.Lényeg,hogy ez a kerék 4cm-rel alacsonyabb mint az eredeti RS 36-os kerék.De ezek a gépek amugy is lassuak,ugyhogy a sebességen elenyésző a különbség.Nyomatékban viszont jobb.
Válasz #940. hozzászólásra
Bocs ,de már nem aktuális,megegyeztem a vevővel és holnap elviszik.
Válasz #942. hozzászólásra
Sziasztok!
Üdv
ldeczi.anik@gmail.com
Válasz #938. hozzászólásra
Nem is találom meg a hirdetésedet,hol van?
Melyik oldalon?
van egy ötletem! Vegyük meg hárman-négyen . .. Hmm?
Szia!
Az RS-hez és a Hanomághoz kellene.A nyomtáv stimmel.
Mi lenne az ára az ekének külön?
Sziasztok!
Üdv
Válasz #930. hozzászólásra
Milyen traktorhoz kellene az eke? Az én gépemnek a nyomtávolsága 120cm, ahhoz volt csinálva.Az enyém birja a két ekefejet.Külön is eladó ha kell.
Válasz #770. hozzászólásra
Szia!
Nagyon köszönöm!
Válasz #932. hozzászólásra
Igen letöltöttem,köszi.
és itt találod:
http://gepkonyv.mindenkilapja.hu/blog/24608294/renderpost/24616450/rs-09-gepkonyv
ez is eladó! :) :)
Rs-09 Ersatzteil Katalog (Német) Év:1963, 330oldalas, ára: 8000ft
és csak . . . . .
KÖSZÖNÖM
Nekem tetszik!!
Ha valakit érdekel beszállok, mert magam nem venném meg, de ha kell segítek reprodukálni, hogy meg legyen akinek még kell. MERT a tudás mindenkié.
Letöltötted a fájlokat amiket küldtem?
Hát most egyenlőre nem tudok rá mit mondani,mert várok egy telefont,miszerint jönnek megnézni a masinát.Van bőven érdeklődő,csak vevő is legyen.Igaz az érdeklődőből lesz a vevő.Ha elviszik egyben akkor az övék.
Válasz #929. hozzászólásra
Szevasz Komari!
A váltvaforgatós ekét eladod kölön is?