Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR414.94 FtUSD394.94 FtCHF445.63 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
egy kérdés a harmadik pontnál a gúzsokat ki hogy oldota vagy alakította át mert a gyári megoldás hogy x be van kötve nemtecik válaszokat elöre is kösz vagy ha valaki rakfel fénképet a trakija hátúljáról megköszöném
Válasz #18162. hozzászólásra
Próbáld meg hogy leveszed a vezérlő tetejét és kiveszed belőle a vezérlő rudazatot. Az alján van egy golyós reteszelő ami szét tud esni és ezeket a tüneteket produkálja. Egy próbát megér, mielőtt szétfaragod.
ha nem lenne bonyolult átépíteni a gépeket benzines önindítósra hidd el még a kocsim is ilyen lenne.
egy mtz-re való benzines önindítóra majdnem elcsábultam de felvilágosítottak hogy maceráns nagyon beépíteni.
az volna jó olyan lenne mint a t-150 eseken, benntről vellanymotorral indítható kis bengás motor.
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Valaki közületek le tudná mérni nekem a t25 munkahengerének a méretét? Érdekelne az összecsukott hossza és a két végén lévő fül szélessége. A segítséget előre is köszönöm!
Válasz #18285. hozzászólásra
Köszönöm a tanácsokat.Alacsony erdőn a hasmagasság,azért gondoltam nagyobb felnit.Egyszer írtam,a T-30-asomon van TKP-6-os turbó.Középfordulat felett megtáltosodik a gép.Azért nem kínozzuk,figyelünk a fordulatra,terhelésre.Rövid időre jó a tartalék.
az enyémen 12.4-28 -as méret van, nagyrészben vontatásra használom és könnyebb földi munkára.
Ha többet használod földi munkára pl:mütrágyaszórás, sorművelés, vegyszerezés, akkor a keskeny kereket javasolnám.
Igen,utánnanéztem,állítólag az összes forgalmiba 28" kerékméret van megadva,elvileg csak azzal mehetne át a vizsgán,itt a faluba mégis vettek már olyat hogy 32" kerék volt rajta friss vizsgával,ahogy elmondták nekem a 28" kerék szélesebb pótkocsi vontatásra jobb,a 32" keskenyebb inkább művelésre való nem tapos annyit.
Köszi fiúk a segítségtés! Néztem a wiraxnál váltvaforgós ekét, elég húzós ára de lehet,h megreszkírozom! Rakok majd fel róla kèpet ha gépközelben leszek!
Ha 16-os felnid van akkor miért akarod lecserélni? Arra a felnire kicsi pénzért tudsz venni kisbusz "kisteher" használt gumikat. pl:16x225/C-s sok van,20q-t elvisz 1 gumi,és az már elég széles is. De ha kevés,akkor meg a terepjárókon van még szélesebb is. Nagyobb gumisoknál mindig lehet venni,max 5e ft 1 jó gumi.
25322 hozzászólás
Válasz #18326. hozzászólásra A nevemre kattintva viszanézve találsz pár megoldást.
egy kérdés a harmadik pontnál a gúzsokat ki hogy oldota vagy alakította át mert a gyári megoldás hogy x be van kötve nemtecik válaszokat elöre is kösz vagy ha valaki rakfel fénképet a trakija hátúljáról megköszöném
Válasz #18324. hozzászólásra 10700 kg össztömeg.
Válasz #18035. hozzászólásra
papíron mennyit vontathatsz vele?
Válasz #18318. hozzászólásra
HUUU, zseniális kis berendezés, köszönöm a választ :D
ránemjöttem volna, a fotó szemszögéből értelmetlennek tűnt.
Válasz #18162. hozzászólásra
Próbáld meg hogy leveszed a vezérlő tetejét és kiveszed belőle a vezérlő rudazatot. Az alján van egy golyós reteszelő ami szét tud esni és ezeket a tüneteket produkálja. Egy próbát megér, mielőtt szétfaragod.
Válasz #18319. hozzászólásra
Ok!
Válasz #18318. hozzászólásra
Ott a pont
Válasz #18315. hozzászólásra
Bocs Gerimur de Mirdynnek irtam
Válasz #18317. hozzászólásra
A harmadikkal a Z-tengelyt tolod jobbra-balra, ezzel tudod állítani az 1. ekefej fogásszéleségét.
Válasz #18313. hozzászólásra
a párguzamosság állítóját vágom hogyan műxik, a kerék állítóját is vágom,
de mi a harmadik ? és hogyan műxik ?
Válasz #18282. hozzászólásra
Nekem a pótkocsin a gumi átmérője kb 66 cm, a szélessége kb 18 cm.
Így néz ki.
Válasz #18314. hozzászólásra
Amint a képen látod,igen.
Válasz #18312. hozzászólásra
Azt is tudod állítani, hogy a traktorral párhozamossan menjen az eke.
Válasz #18312. hozzászólásra
A lengyel eke állítási lehetőségei:
Válasz #18310. hozzászólásra
erre gondoltam de akkor a kereszt/hosszirányú beállításban kimerül az eke beállítása
Válasz #18304. hozzászólásra
2ha-t művelek+bérmunka kukoricatarlót kb.25cm mélyen szántok és általában terep 2-ben.
Válasz #18295. hozzászólásra
Milyen két alsó pontra gondoltál,talán Z-é tengelyre?
T25-ös 30LE traktor bérbeadása, kölcsönzése...
Létrehozta: zsóka 1991, 2015-03-13 16:40:30
Új hozzászólás Frissítés
Válasz » #1 zsóka 1991 | 2015-03-13 16:40:30
#899519. hozzászólás
[ Törlés ] [ Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra ]
Van ilyen vállalkozó, aki árajánlatot tud adni?
ha nem lenne bonyolult átépíteni a gépeket benzines önindítósra hidd el még a kocsim is ilyen lenne.
egy mtz-re való benzines önindítóra majdnem elcsábultam de felvilágosítottak hogy maceráns nagyon beépíteni.
az volna jó olyan lenne mint a t-150 eseken, benntről vellanymotorral indítható kis bengás motor.
...Ez lemaradt
Téli indítás benzines kismotorral,mint a régi MTZ45-nél.
Válasz #18300. hozzászólásra
Holnap.
geriimur éste hány hektárt művelsz ezel a gépel és kukorica tarlot szoktál vele szántani és milyen mélyen viszi és hányadikba azt a lengyel ekét
Válasz #18302. hozzászólásra
köszi talajmarót csinált már valaki házilag hozzá????
figyej ha 2m kombinátort csinálsz 3 sor rugos kapával meg dupla pőrgővel simán viszi
Válasz #18299. hozzászólásra
van ilyene??? most csinálnék kérnék képet...
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Valaki közületek le tudná mérni nekem a t25 munkahengerének a méretét? Érdekelne az összecsukott hossza és a két végén lévő fül szélessége. A segítséget előre is köszönöm!
Válasz #18298. hozzászólásra
kb.1,8m, a mászófokozat talajmarózásra (is) való
t-25 -höz milyen kombinátor való? Mire lehet hasznámni a mászó fokozatot Szántásra????
Válasz #18285. hozzászólásra
Köszönöm a tanácsokat.Alacsony erdőn a hasmagasság,azért gondoltam nagyobb felnit.Egyszer írtam,a T-30-asomon van TKP-6-os turbó.Középfordulat felett megtáltosodik a gép.Azért nem kínozzuk,figyelünk a fordulatra,terhelésre.Rövid időre jó a tartalék.
Válasz #18276. hozzászólásra
az enyémen 12.4-28 -as méret van, nagyrészben vontatásra használom és könnyebb földi munkára.
Ha többet használod földi munkára pl:mütrágyaszórás, sorművelés, vegyszerezés, akkor a keskeny kereket javasolnám.
Válasz #18294. hozzászólásra
az alsó 2 ponton is tudsz állítani?
Válasz #18280. hozzászólásra
Szia!
Én "kötöttebb" talajba dombos területen használom és nagyon könnyű húzású eke{ha jól van beállítva}.T25-után csak ajanlani tudom:
Válasz #18289. hozzászólásra
Igen,utánnanéztem,állítólag az összes forgalmiba 28" kerékméret van megadva,elvileg csak azzal mehetne át a vizsgán,itt a faluba mégis vettek már olyat hogy 32" kerék volt rajta friss vizsgával,ahogy elmondták nekem a 28" kerék szélesebb pótkocsi vontatásra jobb,a 32" keskenyebb inkább művelésre való nem tapos annyit.
Válasz #18283. hozzászólásra
Kiràly annyi levegőt kap,h.gàzolaj sem kell neki!
Köszi fiúk a segítségtés! Néztem a wiraxnál váltvaforgós ekét, elég húzós ára de lehet,h megreszkírozom! Rakok majd fel róla kèpet ha gépközelben leszek!
Válasz #18289. hozzászólásra
helyes
Válasz #18288. hozzászólásra
Ezt rosszul gondolod ! Kb 70%-ban 28" ,30%-ban 32".
a t-25 28-as felnikkel vannak szerelve, 32-es gumusz az t-16m testvérére való. nálad ezek opcióként választható?
Szia.Nekem a 28-as van tudom ajánlni
Válasz #18280. hozzászólásra
Szerinted én hol használtam ?nem is kertben,az ötvenesek után is ilyen eke van sok mindenkinek!
Válasz #18271. hozzászólásra
Ha 16-os felnid van akkor miért akarod lecserélni? Arra a felnire kicsi pénzért tudsz venni kisbusz "kisteher" használt gumikat. pl:16x225/C-s sok van,20q-t elvisz 1 gumi,és az már elég széles is. De ha kevés,akkor meg a terepjárókon van még szélesebb is. Nagyobb gumisoknál mindig lehet venni,max 5e ft 1 jó gumi.
Válasz #18283. hozzászólásra
némi erő és kisebb fogyasztás.
bár nemhiszem hogy t-25 méretekben ez értelmes dolog hacsak nem volt eleve egy turbó raktáron.
Turbó? Turbó?
Válasz #18271. hozzászólásra
Holnap megmérem az én pótkocsim kerék méreteit. Majd megírom.
azt elfelejtettem irni hogy nem homkos földbe
és ezt a lengyel ekét milyen mélyen húza el a vlagyi? és kukorica tarlót lehetne vele szántani?
én is a szélesebet venném a magaságán ugy is tudsz álitani
Szélesebb