Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR413.39 FtUSD404.69 FtCHF441.5 FtGBP491.16 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #11834. hozzászólásra Hali!A hajtásház tetején ki-be kapcsoló kar mellett van a szuszogója ami egyben a beöntője is.A leeresztő pedig a ház alján van.3dl hajtómű olaj megy bele.
Közvetlenül az akumulátorhoz tegyél egy 20A biztosítékot és jó vastag kábeleket használy a bekötéshez. Autórádióhoz elég valami cérnavékony drót és a magnóba integrált biztosíték.
Ilyen volt a Trabanté is, de nem is volt nagy a hatásfoka. Szerintem jobb ha a hengerekről jön le a levegő mert akkor a ventilátor is fújja be a fülkébe.
Sajnos uj vagyok ezert nem tudom miert nem mutatja a beilesztett képeket :-( a kuplungtarcsarol a kepeket megprobalom a sajat galeriamba feltenni megkoszonom ha igy tudna valaki segiteni a kerdesbe.
Van itt olyan aki elvállalná egy T25 traki kormány művének átalakításást szervomotorosra? Ő hozhatná az alkatrészeket is. Ha igen mennyibe kerülne?
Továbbá van-e olyan aki be tudná állítani a féket? Szintén fizetős segítségre gondoltam!
Nekem is nagyon beválik a hengerektől való meleg levegő, elég nagy gégecső van benne, hogy át tudja fújni a levegőt. Minimálisan melegszik jobban, de amennyivel hidegebb a levegő, úgy tartja a normál hőmérsékletet. Tavasszal kiveszem a lemezt.
Válasz #11815. hozzászólásra
Nagyon ötletes megoldás a kipufogó melegét fogja meg ,nem rossz ötlet.Mi is így csináltuk meg annak idején.A hengernél nem jó befedni ,mert nincs tökéletes hűtés. A Trabantnál volt ilyen régen.
Szerintetek ez a pótfűtés miért lett ilyen "cifra" ? Ventillátorral hajtja be a fülkébe? Meg lehet hogy rosszul látom, de nem a kipufogó meleg "levegőjét" küldi magára, vagy van ott valami szűrő a dobozban?Ez nem a hengerektől megy, vagy igen?Ilyet se láttam még..
Válasz #11807. hozzászólásra
Köszi ,ez tényleg ritkaság , az alváza ,mint a gyárié , a platója is egyenes nem áll meg rajta a viz.Nagykőrösről hoztuk most van elsőnek forgalomba helyezve ,eddig egy szárítóban dolgozozzott, és csak egy ember hajtotta.
http://maczinkoauto.atw.hu/ a vadásztársaság itt vásárolt nagyon olcsón pótkocsikat, pár éve.
Nem tudom van e még, egyébként minden más található itt :))
Válasz #11799. hozzászólásra
Patent az EB-é kocsid.
Ritka a jó állapotú,a legtöbbnek már kivették a zsírját.
Van egy EB7-es nekünk is,de még nem ilyen zsííííír.
Koppány Vezér traktorján látom hogy le van burkolva a motor oldala.
Ha télen dolgozunk gondolom ez még segít a fűtésen.
használ valaki ilyen megoldást? mivel kell lefedni?
Ár: 410 000 rubelt(7Ft/rubel)(2 870 000Ft)
Traktor T-25 úgy tervezték, hogy a gépesítés a munkaerő-igényes munkák a mezőgazdaságban, az önkormányzati szolgáltatások, az építőipar, a feldolgozóipar, és a szállítás a különböző áruk pótkocsik és nyerges pótkocsik teherbírása legfeljebb 2 tonna
Család kis energiaigényű készülékek környezetbarát, és megfelelnek a minőségi előírásoknak. Jobb munkakörülményeinek (fokozott láthatóság, nagy biztonságot nyújtó, szellőzés, fűtés, dönthető kormányoszlop, állítható magasság és szög, a képesség, hogy telepíteni gidrorulya, stb.)
Az egyszerűség az eszköz, a szolgáltatás, javítási és karbantartási (szinte az összes munkát lehet végezni a területen.) Egyszerűség, hogy milyen minőségű felhasznált üzemanyag és az olajok. Használata az alkatrészek széles körű belföldi vagy importált Ukrajnában gyártott, a FÁK országaiban.
Traktor T-25 gazdaságos, ha a közlekedési és más, alacsony kapacitással működik (a rendelkezésre álló tartományban sebesség és a magasabb forgalmi sebesség). Család kisteljesítményű traktorok hogy a fogyasztó: hogy képes a teljes körű mezőgazdasági, állattenyésztési, építés, közmunka, elengedhetetlen a korai mezőgazdasági termelő gazdálkodás és a menedzsment a kis gazdaságok, a képesség, hogy blokkolja kialakítás az összes vonat függesztett, félig függesztett és vontatott gépek, szerszámok és tartozékok traktorokhoz Class 0.6. Ajánlott gépesítése a munkaerő-igényes munkák a mezőgazdaságban és a kommunális szolgáltatások, az építőipar, a feldolgozóipar, a szállítás különféle áruk pótkocsik és félpótkocsik teherbírású legfeljebb 2 tonna
Család kis teljesítményű traktorok környezetbarát, minőségi előírások, a jobb munkakörülmények (kiváló láthatóság, nagy biztonságot nyújtó, szellőztetés és fűtés, dönthető kormányoszlop, állítható magasság és szög, a képesség, hogy telepíteni gidrorulya, stb.)
Az egyszerűség az eszköz, a szolgáltatás, javítási és karbantartási (szinte az összes munkát lehet végezni a területen.) Egyszerűség, hogy milyen minőségű felhasznált üzemanyag és az olajok. Használata az alkatrészek széles körű belföldi vagy importált Ukrajnában gyártott, a FÁK országaiban.
Traktor T-25, ha a szállítás költségét és az egyéb alacsony kapacitással működik (a rendelkezésre álló tartományban sebesség és a magasabb forgalmi sebesség). Család kisteljesítményű traktorok hogy a fogyasztó: hogy képes a teljes körű mezőgazdasági, állattenyésztési, építés, közmunka, elengedhetetlen a korai mezőgazdasági termelő gazdálkodás és a menedzsment a kis gazdaságok, a képesség, hogy blokkolja kialakítás az összes vonat függesztett, félig függesztett és vontatott gépek, szerszámok és tartozékok traktorokhoz Class 0.6.
Válasz #11784. hozzászólásra
Zalában vettem 1 kisöregtől.
Újonnan vette annó egy T-25össel együtt.
Mikor elhoztam a pótot a traktorban kemény 90 üzemóra volt.
25331 hozzászólás
Válasz #11834. hozzászólásra Hali!A hajtásház tetején ki-be kapcsoló kar mellett van a szuszogója ami egyben a beöntője is.A leeresztő pedig a ház alján van.3dl hajtómű olaj megy bele.
Válasz #11727. hozzászólásra
Szia!
A szivattyú hajtásának az olajozása hogy működik?Hol kell bele önteni?
Nem öntöttem még bele! :-(
helló mindenkinek szeretnék érdeklődni, hogy a t25-nek lehet-e a hidraulikáját rögziteni
Válasz #11830. hozzászólásra
Közvetlenül az akumulátorhoz tegyél egy 20A biztosítékot és jó vastag kábeleket használy a bekötéshez. Autórádióhoz elég valami cérnavékony drót és a magnóba integrált biztosíték.
Válasz #11830. hozzászólásra
Direktbe az aksi +.ról 5 A.ös biztosíték PL rádió elé amit tesznek személyautóba üveg hengeres bizti vagy fésüs kisbizti!
Sziasztok!
Mit tanácsoltok honnan vegyék áramot egy szivargyújtó aljzat bekötéséhez? Előre is köszi!
Válasz #11826. hozzászólásra
Tehat a kupos veget kell latnom vagy azt aminel van pici perem is belemarva?
Válasz #11826. hozzászólásra
Ok de milyen képen? Mert nem láttok a hozzászolásodnál képet.
Válasz #11816. hozzászólásra
Ilyen volt a Trabanté is, de nem is volt nagy a hatásfoka. Szerintem jobb ha a hengerekről jön le a levegő mert akkor a ventilátor is fújja be a fülkébe.
Válasz #11825. hozzászólásra Úgy tedd be,hogy így lásd mint most a képen.
Sajnos uj vagyok ezert nem tudom miert nem mutatja a beilesztett képeket :-( a kuplungtarcsarol a kepeket megprobalom a sajat galeriamba feltenni megkoszonom ha igy tudna valaki segiteni a kerdesbe.
Sziasztok...
Segitségre lenne szükségem.. T25 os kupungtárcsának melyik fele nézz a motor és melyik a valtó felé a mellékelt képeken?
Mert most lesz benne cserélve és nem emlékszem melyik fele merre volt.
Segitségeteket előre is köszönöm. [kep1] [kep2]
Sziasztok...
Segitségre lenne szükségem.. T25 os kupungtárcsának melyik fele nézz a motor és melyik a valtó felé a mellékelt képeken?
Segitségeteket előre is köszönöm.[kep1][kep2]
Sziasztok...
Segitségeteket előre is köszönöm.
szerintem attól is függ mekkora szóró
Sziasztok. Van a traktoromhoz egy vontatható trágyarakó, a kérdés, menyiért szoktak ilyesmivel pakolni, órabér? vagy szóróként?
Sziasztok,
Van itt olyan aki elvállalná egy T25 traki kormány művének átalakításást szervomotorosra? Ő hozhatná az alkatrészeket is. Ha igen mennyibe kerülne?
Továbbá van-e olyan aki be tudná állítani a féket? Szintén fizetős segítségre gondoltam!
Köszi előre is!
Nekem is nagyon beválik a hengerektől való meleg levegő, elég nagy gégecső van benne, hogy át tudja fújni a levegőt. Minimálisan melegszik jobban, de amennyivel hidegebb a levegő, úgy tartja a normál hőmérsékletet. Tavasszal kiveszem a lemezt.
Válasz #11816. hozzászólásra
A kipufogó meg kevés én is próbaltam, de a hengerekről sokkal jobb a fűtés.
Válasz #11815. hozzászólásra
Nagyon ötletes megoldás a kipufogó melegét fogja meg ,nem rossz ötlet.Mi is így csináltuk meg annak idején.A hengernél nem jó befedni ,mert nincs tökéletes hűtés. A Trabantnál volt ilyen régen.
Sziasztok!
Szerintetek ez a pótfűtés miért lett ilyen "cifra" ? Ventillátorral hajtja be a fülkébe? Meg lehet hogy rosszul látom, de nem a kipufogó meleg "levegőjét" küldi magára, vagy van ott valami szűrő a dobozban?Ez nem a hengerektől megy, vagy igen?Ilyet se láttam még..
http://www.hasznaltauto.hu/galeria/741621-6333076-2047-1-0-0/lt/1-1-nincs#
Válasz #11807. hozzászólásra
Köszi ,ez tényleg ritkaság , az alváza ,mint a gyárié , a platója is egyenes nem áll meg rajta a viz.Nagykőrösről hoztuk most van elsőnek forgalomba helyezve ,eddig egy szárítóban dolgozozzott, és csak egy ember hajtotta.
Válasz #11812. hozzászólásra
Szia Sanyi!
Vadászok vettek pótkocsikat zárt felépítménnyel "M" zároltakat valami 150.000-200.000Ft/db. Vettek vagy 6db.
Válasz #11811. hozzászólásra
Szia. Pakesz!Hát meg néztem az oldalt legjobban a Csepel motor az nem semmi zsír újak.
Sziasztok.
Nyíregyháza közeléből van valaki?
http://maczinkoauto.atw.hu/ a vadásztársaság itt vásárolt nagyon olcsón pótkocsikat, pár éve.
Nem tudom van e még, egyébként minden más található itt :))
Válasz #11782. hozzászólásra
Most is van tovább gyártottak Szentesen. EB-4, Farmer pótkocsit.
MBP-6,5 és MBP-9 újat van 2012-es kiadású Nyíegyháza mellett.
EB-8 "S" Soltnál is van új pótkocsit.
hát én azért remélem nem kell két évet várnom tavasszal már kellene
Válasz #11801. hozzászólásra
Graboplastos ponyvadarab.
Öregapám betakarta télen a lovakat,én is takarom őket,nehogy meglevesedjen az orruk.
Válasz #11799. hozzászólásra
Patent az EB-é kocsid.
Ritka a jó állapotú,a legtöbbnek már kivették a zsírját.
Van egy EB7-es nekünk is,de még nem ilyen zsííííír.
Válasz #11803. hozzászólásra
Ne add fel....én nem egészen 2 évet kerestem, mire rábukkantam erre.
Válasz #11798. hozzászólásra
Megvan.
Válasz #11797. hozzászólásra
Nem hársfa,hanem "szigeti akác"....nyárfa.
hát 2óra keresés után sem találtam normális állapotban lévő egytengelyes billenő potkocsit.
Válasz #11796. hozzászólásra
Láttam a képeket jó kis masina
Sziasztok!
Koppány Vezér traktorján látom hogy le van burkolva a motor oldala.
Ha télen dolgozunk gondolom ez még segít a fűtésen.
használ valaki ilyen megoldást? mivel kell lefedni?
Fasza kis szerelvény ,rendbe van a gép!
Megraktad ,mint én is az EB -t !Kilenc köbméter jó vizes nyárfa.A kicsi is jól meg van pakolva.
Szia Koppány meg van már az új géped?
látom nem kíméled de a hársfa az könyűűű
Válasz #11795. hozzászólásra
Jó erős,nem nyiklik nyaklik billentéskor sem.....pedig súly általában van rajta.
Válasz #11794. hozzászólásra
Köszi látszik azért valamennyire ha kinagyítom
Válasz #11791. hozzászólásra
Hali Jasi.
1,70 széles,3 méter hosszú.
Találtam,....de ezen nem látszik semmi.
Válasz #11790. hozzászólásra
Szia.
A nyugvócsapágy külön 4 585Ft.
kopány már látom
Válasz #11786. hozzászólásra
Hali ! mi a platómérete ennek a futónak? és még egy kérdés billentett állapotban nincs róla kép? csak kíváncsi vagyok menyire van kimerevítve az alja
kopány csapágyakal együtt???
Traktor T-25
Ár: 410 000 rubelt(7Ft/rubel)(2 870 000Ft)
Traktor T-25 úgy tervezték, hogy a gépesítés a munkaerő-igényes munkák a mezőgazdaságban, az önkormányzati szolgáltatások, az építőipar, a feldolgozóipar, és a szállítás a különböző áruk pótkocsik és nyerges pótkocsik teherbírása legfeljebb 2 tonna
Család kis energiaigényű készülékek környezetbarát, és megfelelnek a minőségi előírásoknak. Jobb munkakörülményeinek (fokozott láthatóság, nagy biztonságot nyújtó, szellőzés, fűtés, dönthető kormányoszlop, állítható magasság és szög, a képesség, hogy telepíteni gidrorulya, stb.)
Traktor T-25 gazdaságos, ha a közlekedési és más, alacsony kapacitással működik (a rendelkezésre álló tartományban sebesség és a magasabb forgalmi sebesség). Család kisteljesítményű traktorok hogy a fogyasztó: hogy képes a teljes körű mezőgazdasági, állattenyésztési, építés, közmunka, elengedhetetlen a korai mezőgazdasági termelő gazdálkodás és a menedzsment a kis gazdaságok, a képesség, hogy blokkolja kialakítás az összes vonat függesztett, félig függesztett és vontatott gépek, szerszámok és tartozékok traktorokhoz Class 0.6. Ajánlott gépesítése a munkaerő-igényes munkák a mezőgazdaságban és a kommunális szolgáltatások, az építőipar, a feldolgozóipar, a szállítás különféle áruk pótkocsik és félpótkocsik teherbírású legfeljebb 2 tonna
Család kis teljesítményű traktorok környezetbarát, minőségi előírások, a jobb munkakörülmények (kiváló láthatóság, nagy biztonságot nyújtó, szellőztetés és fűtés, dönthető kormányoszlop, állítható magasság és szög, a képesség, hogy telepíteni gidrorulya, stb.)
Traktor T-25, ha a szállítás költségét és az egyéb alacsony kapacitással működik (a rendelkezésre álló tartományban sebesség és a magasabb forgalmi sebesség). Család kisteljesítményű traktorok hogy a fogyasztó: hogy képes a teljes körű mezőgazdasági, állattenyésztési, építés, közmunka, elengedhetetlen a korai mezőgazdasági termelő gazdálkodás és a menedzsment a kis gazdaságok, a képesség, hogy blokkolja kialakítás az összes vonat függesztett, félig függesztett és vontatott gépek, szerszámok és tartozékok traktorokhoz Class 0.6.
Rosz fordítás de a lényeg ott van.
Válasz #11787. hozzászólásra
Csapágy nélkül a Habinál bruttó 37 173ft.
sziasztok
nem tudjátok menyibe kerül 1 fötengely???
Válasz #11784. hozzászólásra
Zalában vettem 1 kisöregtől.
Újonnan vette annó egy T-25össel együtt.
Mikor elhoztam a pótot a traktorban kemény 90 üzemóra volt.