Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.35 FtUSD392.31 FtCHF442.67 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok! Elég nagy problémám lett ugyanis letört a kipufogó könyökről a dobot felfogató csavar. Valaki nem tudja h. a T-25-ös és a T-30-as kipufogó könyöke ugyanaz ? És emberi áron hol lehetne beszerezni ?
Köszi a segítséget, üdv: Márk
Köszi a tippeket, holnap megnézem, ősszel volt kitakarítva az összes szűrő, olajszűrő stb... az adagolóban kb. 30 üzemórája volt olaj cserélve azt sem hiszem hogy olyan rég lett volna, a tetején még nem nyomja a cuccost, persze nem is fogom megvárni. De holnap mindenképp kipróbálom a tippeket. Igaz ma is néztem a két szűrő tele volt gázolajjal, de tovább nem keresgéltem mert már esteledett de holnap mindenképp végignézem!
Válasz #9720. hozzászólásra
Lehet neki több féle baja is ,ha nem kezdesz neki megkeresni! igy távoból ,hogy segitsünk,/lehet,hogy a szelep szakadt le/.Le írtam
,hogy hogyan menjél sorba. A nyáron vettem ,egy motor hibás t-25-öt ,annak a levegöszürön nyomta a füstöt,össze vissza járt .A főtengely végén a fogaskerék volt eltöre,és ezért elálítodott a vezérlése.
Válasz #9714. hozzászólásra
Az nembaj hogy fröcsköl a kézi pumpa /azért mert a gumigyürű a dugattyún kopott,cseréld le/ de attól függetlenül pumpáld jó sokáig,hamár nagyon kemény még 20-at. Majd tekerd le a hollandert a porlasztóról,mozdítsd ki a nyomócsövet a helyéről,majd húzd ki a dekompresszort és tekertesd ,hogy a nyomócsöveken jön-e az anyag,ha jön akkor rakd vissza és probáld inditani.Ha nem jön az anyag dugulás van .
Válasz #9716. hozzászólásra Hali!Szerintem nézd meg a szűrőket,tömlőket,tömítéseket.A szűrőházról vedd le a csövet és fújjál bele a tankba nincs-e dugulás?Adagolóba olajcsere?Ha minden rendben az egész rendszer légtelenítése utána el kell neki indulni.Sok szerencsét!
nem veszem észre de a hangja olyan bizonyos fordulatokon h mintha fém fémhez érne meg szombaton csattogott a légszürö azzal kezdötött az egész mindent meg néztem már nem tom mi az oka most nehezen indul szinte1 hengerrel füstöl kopog stb üzemanyag elláto rendszer rendben pedig nem tom mi lehet olja nem fogy akartelböl
Az egyik gumicső felületén volt pár repedés, azt kicseréltem de semmi, amikor kézi szivattyúval pumpálom és elkezd keményedni akkor fröcsög a gázolaj ott kifelé, nem lehet hogy valahol esetleg el van dugulva vagy én már nem tudom, ráment a fél napom
Üdv! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Gondoltam így a tél végeztével beindítom a Vlagyit. De sajnos sehogy sem sikerül. Akksit beletettem izzitás és dekompresszor majd indítás és csak teker, nem indul be. Gázolaj van benne az akksi jó, de úgy vettem észre mintha levegős lenne a rendszer. Az adagoló talán elengedte a nyomást. Próbáltam a kézi szivattyúval pumpálni de semmi, nem keményedett meg, lazán lehetett húzgálni, néha kicsit megkeményedett de után meg is könnyűlt. Mi lehet a baj?
A segítséget előre is köszönöm!
Válasz #9709. hozzászólásra
Üdv! Meg kellene nézni a kartelgáz nagyságát./a dugattyú is átszakadhatott/.Ha nincs nagy kartelgáz akkor más valami.Szelephézagot megnézni, jól müködik-e a rendszer /vezérlés/.Ha az is jó akkor az üzemanyag rendszer /porlasztók,adagoló/.
sziasztok valaki tdna segiteni a t-25 traktorom légszüvöjébol csattogo hang jön ki és kipog a motor nehezen indul 1 hengerrel indul és ha felkapcsolok otbe akk is bekipog amotor füstöl mint a attya ur isten valaki tudna segiteni mért van ez
Válasz #9697. hozzászólásra
Nekem egyforma a másik kettő furattal.Mert van egy kis pot is aminek kicsi a vonórúdjának a furata. /a kicsi jó a nagyba is/.
Rendben, köszönöm! Igen a vonószögre gondoltam, amiben érthetetlen voltam!
Azért is kérdezem, mert te biztos húztál már vele több féle kocsit és az az átmérő megfelelhet mindegyiknek.
Válasz #9675. hozzászólásra
Hali!Igen ahogy rajzoltad. Az előző kérdésedet nem igazán értem.A kacsapofa furataira gondolsz? Azok a furatok olyanok mint a vonópadé,/hogy ne lötyögjenek/. A vonószög meg amilyen neked kell.
Köszi Árpi!
Én is cseréltem hidraulika olajat,tömítéseket.
Levettem az ülés alatti lemezt,így nagyon könnyű volt.
Kitakarítottam ,filceztem bőröztem.
A szűrőt egyszerű lesz kipucolni.
Feltöltöttem olajjal,megjárattam,és újra szintet néztem,és még kellett utánna öntenem olajt!
Gyorsabb pontosabb lett így a hidraulika.
Az irányváltóm meg nagyon nagy holtjátékkal működött.Nehezen vette az irányt,meg lötyögött jobbra balra.
Leszedtem a padlót ott is,és egy kúpos csavaron van a kar ami laza volt.Meghúztam és csoda történt
Nem kell kivenni semmit, csak a szűrőház tetejét szavarozd le + a munkahenger olajcsövének a rögzítését, szépen ki fog jönni a szűrő. (Múlt héten pucoltam én is ki.)
A hidraulika szüröje tényleg szar helyen van kitudom ugy venni ,hogy nem kell bontani az ülést és az alatta lévö padlo lemezt?
Vagy vegyem le a szüröházat a hidro házrol teljesen ? itt van ni
Azért van a sonkákon a sok leeresztő, feltöltő csavar, mert lehet forditani a sonkán a traki magasságának variálása miatt. Így minden helyzethez van leeresztő, feltöltő, csavar. Ha megnézed az első tengelynél is van több lehetőség az összecsavarozásra.
25322 hozzászólás
Sziasztok! Elég nagy problémám lett ugyanis letört a kipufogó könyökről a dobot felfogató csavar. Valaki nem tudja h. a T-25-ös és a T-30-as kipufogó könyöke ugyanaz ? És emberi áron hol lehetne beszerezni ?
Köszi a segítséget, üdv: Márk
Válasz #9723. hozzászólásra
Az adagoló olajának semmi köze hozzá!!!!!!!!
holnap szedem szét a motort a többi rendbe adagolo porlasztok stb rendbe szelephézag is jo stb
Köszi a tippeket, holnap megnézem, ősszel volt kitakarítva az összes szűrő, olajszűrő stb... az adagolóban kb. 30 üzemórája volt olaj cserélve azt sem hiszem hogy olyan rég lett volna, a tetején még nem nyomja a cuccost, persze nem is fogom megvárni. De holnap mindenképp kipróbálom a tippeket. Igaz ma is néztem a két szűrő tele volt gázolajjal, de tovább nem keresgéltem mert már esteledett de holnap mindenképp végignézem!
Lehet neki több féle baja is ,ha nem kezdesz neki megkeresni! igy távoból ,hogy segitsünk,/lehet,hogy a szelep szakadt le/.Le írtam
,hogy hogyan menjél sorba. A nyáron vettem ,egy motor hibás t-25-öt ,annak a levegöszürön nyomta a füstöt,össze vissza járt .A főtengely végén a fogaskerék volt eltöre,és ezért elálítodott a vezérlése.
valaki tud ebben segiteni
hát én nem tudom kopog össze vissza mintha fém fémet érne de csak alapjáraton meg olyan 1700 nál
Az nembaj hogy fröcsköl a kézi pumpa /azért mert a gumigyürű a dugattyún kopott,cseréld le/ de attól függetlenül pumpáld jó sokáig,hamár nagyon kemény még 20-at. Majd tekerd le a hollandert a porlasztóról,mozdítsd ki a nyomócsövet a helyéről,majd húzd ki a dekompresszort és tekertesd ,hogy a nyomócsöveken jön-e az anyag,ha jön akkor rakd vissza és probáld inditani.Ha nem jön az anyag dugulás van .
Válasz #9716. hozzászólásra Hali!Szerintem nézd meg a szűrőket,tömlőket,tömítéseket.A szűrőházról vedd le a csövet és fújjál bele a tankba nincs-e dugulás?Adagolóba olajcsere?Ha minden rendben az egész rendszer légtelenítése utána el kell neki indulni.Sok szerencsét!
nem veszem észre de a hangja olyan bizonyos fordulatokon h mintha fém fémhez érne meg szombaton csattogott a légszürö azzal kezdötött az egész mindent meg néztem már nem tom mi az oka most nehezen indul szinte1 hengerrel füstöl kopog stb üzemanyag elláto rendszer rendben pedig nem tom mi lehet olja nem fogy akartelböl
Az egyik gumicső felületén volt pár repedés, azt kicseréltem de semmi, amikor kézi szivattyúval pumpálom és elkezd keményedni akkor fröcsög a gázolaj ott kifelé, nem lehet hogy valahol esetleg el van dugulva vagy én már nem tudom, ráment a fél napom
Ahol van gumicső, ott szerintem érdemes megnézni, hogy nem-e meg van repedve.
Üdv! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Gondoltam így a tél végeztével beindítom a Vlagyit. De sajnos sehogy sem sikerül. Akksit beletettem izzitás és dekompresszor majd indítás és csak teker, nem indul be. Gázolaj van benne az akksi jó, de úgy vettem észre mintha levegős lenne a rendszer. Az adagoló talán elengedte a nyomást. Próbáltam a kézi szivattyúval pumpálni de semmi, nem keményedett meg, lazán lehetett húzgálni, néha kicsit megkeményedett de után meg is könnyűlt. Mi lehet a baj?
A segítséget előre is köszönöm!
Válasz #9679. hozzászólásra Én kompletten levettem az egészet.Krovával hozzáférni.
Válasz #9709. hozzászólásra
Üdv! Meg kellene nézni a kartelgáz nagyságát./a dugattyú is átszakadhatott/.Ha nincs nagy kartelgáz akkor más valami.Szelephézagot megnézni, jól müködik-e a rendszer /vezérlés/.Ha az is jó akkor az üzemanyag rendszer /porlasztók,adagoló/.
Válasz #9710. hozzászólásra
Üdv.Motor olaj fogyasztása van.
Válasz #9303. hozzászólásra
ja és kéket füstöl
sziasztok valaki tdna segiteni a t-25 traktorom légszüvöjébol csattogo hang jön ki és kipog a motor nehezen indul 1 hengerrel indul és ha felkapcsolok otbe akk is bekipog amotor füstöl mint a attya ur isten valaki tudna segiteni mért van ez
Válasz #9237. hozzászólásra
tudnátok segiteni mért koog a t-25 traktorom és hangosan csattog a levegöszüröböl is
Válasz #9703. hozzászólásra
Közúton, igen!
Válasz #9702. hozzászólásra
Tetszik ez a megoldás is, mert a 2. pont szintben tartja, ha fel van emelve, akkor is.
Iseki 160cm es talajmarónk van.
Gond nélkül,dolgozik vele a gép.
Válasz #9703. hozzászólásra
Mért ne vinné csak nehogy ágaskodjon vele ,mert a négysoros SPC-hez még kellett előre súly!
Sziasztok
szerintetek elviszi a t-25 ös a 180 as talajmarot???
Válasz #9701. hozzászólásra
http://data.hu/get/4814227/2012-03-06_11.32.54.jpg
Válasz #9700. hozzászólásra
Nekünk így van mtz vonófejjel a megfordulást a támasztórud gátolja, de ha megfordítom fútót is tudok húzni
Válasz #9697. hozzászólásra
Nekem egyforma a másik kettő furattal.Mert van egy kis pot is aminek kicsi a vonórúdjának a furata. /a kicsi jó a nagyba is/.
Válasz #9696. hozzászólásra
Válasz #9695. hozzászólásra
Rendben, köszönöm! Igen a vonószögre gondoltam, amiben érthetetlen voltam!
Azért is kérdezem, mert te biztos húztál már vele több féle kocsit és az az átmérő megfelelhet mindegyiknek.
Jó éjt mindenkinek !
http://indavideo.hu/video/JO_ejt_VIDEO_6
Válasz #9675. hozzászólásra
Hali!Igen ahogy rajzoltad. Az előző kérdésedet nem igazán értem.A kacsapofa furataira gondolsz? Azok a furatok olyanok mint a vonópadé,/hogy ne lötyögjenek/. A vonószög meg amilyen neked kell.
Válasz #9688. hozzászólásra
Márk Téged a jó isten küldött ide !!!
Megprobálom kiszedni,ha nemjönn akkor nincs más hátra mint elöre !
Köszi Árpi!
Én is cseréltem hidraulika olajat,tömítéseket.
Levettem az ülés alatti lemezt,így nagyon könnyű volt.
Kitakarítottam ,filceztem bőröztem.
A szűrőt egyszerű lesz kipucolni.
Feltöltöttem olajjal,megjárattam,és újra szintet néztem,és még kellett utánna öntenem olajt!
Gyorsabb pontosabb lett így a hidraulika.
Az irányváltóm meg nagyon nagy holtjátékkal működött.Nehezen vette az irányt,meg lötyögött jobbra balra.
Leszedtem a padlót ott is,és egy kúpos csavaron van a kar ami laza volt.Meghúztam és csoda történt
Válasz #9691. hozzászólásra
Válasz #9690. hozzászólásra
Nehogy komolyra vedd !
Válasz #9685. hozzászólásra
Bocs.
Válasz #9687. hozzászólásra
ÓÓÓÓÓÓ köszönöm a gépem nevében !
Egyébként saját gyártmány a sárvédöszélesités !
Válasz #9682. hozzászólásra
Nem kell kivenni semmit, csak a szűrőház tetejét szavarozd le + a munkahenger olajcsövének a rögzítését, szépen ki fog jönni a szűrő. (Múlt héten pucoltam én is ki.)
Válasz #9677. hozzászólásra
Tényleg a "beilleszt" -re kell..elnézést kérek. A "link" szócska beugrott, de a beilleszt nem.
A lényeg, hogy sikerült!
Amúgy nagyon frankók a hátsó sárvédő szélesítéseid a trakin! Kíváncsi voltam, hogy T-25-nek hogy áll a VTZ sárvédő szélesítési. Nagyon jól!
Helló srácok azt szeretném meg tudni,hogy mibe különbözik t-25 a t-16 a kinézetén kívül motor, váltó,difi,lehajtás stb. ilyenre gondolok
Válasz #9684. hozzászólásra
Sanya mondták már hogy határozot egyéniség vagy ?
Válasz #9682. hozzászólásra
Nem jó írtam!Ki kell szedni az ülést.
Válasz #9682. hozzászólásra Levetem az egészet.
Válasz #9681. hozzászólásra
Vegyem le a szüröházat is?
Vagy ami van benne szürö kifér felfele a padlolemeztöl?
Válasz #9679. hozzászólásra
Szed le a kereket és hozzá férsz.
Válasz #9678. hozzászólásra
Most ,hogy mondod tényleg !
De gondolom most tök mindegy hogy melyiken eresztem és ellenörzöm ?!
Válasz #9646. hozzászólásra
A hidraulika szüröje tényleg szar helyen van kitudom ugy venni ,hogy nem kell bontani az ülést és az alatta lévö padlo lemezt?
Vagy vegyem le a szüröházat a hidro házrol teljesen ? itt van ni
Válasz #9670. hozzászólásra
Azért van a sonkákon a sok leeresztő, feltöltő csavar, mert lehet forditani a sonkán a traki magasságának variálása miatt. Így minden helyzethez van leeresztő, feltöltő, csavar. Ha megnézed az első tengelynél is van több lehetőség az összecsavarozásra.
Árpy összejött !
Kép mellet van olyan hogy beilleszt arra kat és teszi !