Karácsony előtt tonnaszámra fogy a ponty
A halak 60 százaléka ilyenkor kerül a vásárlók kosarába.
Csak 2 db vásárolható ebből az élelmiszerből!
Tényleg ilyen őrült nagy lesz rá a kereslet?
Végleg el kell búcsúznunk az ikonikus portugál sajttól?
Hogyan befolyásolja a globális felmelegedés a híres Serra da Estrela sajt minőségét?
Sajtot gyártanak burgonyából
Mivel az új terméket a fogyasztók pozitívan fogadták, így elindult az üzemi gyártása.
Biztonságosak az olcsó ételmentő csomagok?
A Nébih zöldség-gyümölcs ételmentő csomagokat vizsgált.
Felejtsd el a zselést, támad a swicy szaloncukor!
Karácsonykor közel 3500 tonna szaloncukorra van kereslet.
Végleges! Magyar kézbe kerül a hazai Auchan üzletlánc
Jellinek Dániel cége szerezte meg az irányítást.
Figyelem! Ha ilyen mákot vettél, ne használd fel!
Idegen anyag lehet benne.
Macagyökér, az Andok titkos csodaszere
Mit tud a macagyökér, az ősi gyógynövény?
A vártnál is nagyobb érdeklődés fogadta az új KAP Stratégiai Terv pályázatait
Az eddig megnyitott felhívások többségére jelentős túligénylés érkezett.
Örökre elbúcsúzhatunk a pármai sonkától?
Csupán a leggazdagabbak kiváltsága lesz?
Fizetett szabadság, ha tombol az időjárás? Spanyolország bevezeti
Spanyol kormány: Senki se vállaljon túl nagy kockázatot!
Ezt az ételt sokan fogyasztják rendszeresen, és most kiderült, hogy komoly gond van vele
A döner kebab gyakran nem olyan húst tartalmaz, mint amit az árusnál feltüntetnek.
Gondoltad volna, hogy a konzervek elterjedésében Napóleonnak jelentős szerepe volt?
Ő volt az, aki Nicolas Appert találmányában meglátta a lehetőséget.
Magyar siker a nemzetközi sajtversenyen
Taroltak a magyar sajtok.
Összefüggést találtak a pizza és a rák között, de nem úgy, ahogy gondolod
A felfedezés IgNobelt ért.
Ezek a műhús-fogyasztás ellenérvei!
Egyre több laboratóriumban kísérleteznek műhús előállításával, miközben még nem tudni, hogyan viszonyul az új "táplálékhoz" az emberiség.
Elképesztő, milyen kenyereket esznek Japánban
Egyedi ízvilág, különleges textúra és egy adag kreativitás.
Tisztában vagy a sajtfogyasztás előnyeivel és veszélyeivel is?
Sajt minden mennyiségben? Mit mondanak a szakemberek?
Ne fogyaszd el! Fémdarabkák lehetnek ebben az élelmiszerben
Termékvisszahívásra hívta fel a figyelmet a Nébih.
Mennyire megbízhatóak a boltokban darabolt sajtok?
Tejtermékrészlegeket ellenőrzött a Nébih.
Mindaz, amit nem gondoltál volna a vajról
Cikksorozat indul, ami szakmailag hiteles információkat nyújt.
Miért jobb, ha helyi élelmiszereket vásárolunk?
Több előnye van, mint hinnéd.
Hihetetlen: egy találékony gyártó máris kikerülte a PET-palack- és fémdoboz-visszaváltást
Ha kis hazánkban valamilyen szabályt bevezetnek, biztos lesz magyar, aki kitalálja, hogyan lehet azt megkerülni.
Dubaji csoki: már nálunk is hihetetlenül népszerű az új desszertkülönlegesség
A szakértők szerint hazánkban idén már szinte keresettebb lesz a dubaji csoki a bejglinél, pedig csak nemrégiben robbant be a köztudatba.
Magyar éremeső a World Cheese Awards-on! +VIDEÓ
Nagyszerű eredményeket értek el a magyar sajtkészítők a világ legnagyobb sajt-megmérettetésén, a World Cheese Awards-on.
Botrány a Lindt csokoládé körül: megdöbbentő, mivel védekezik a cég
A Lindt hírnevén esett csorba a teljes svájci élelmiszeriparnak károkat okozhat.
A világ egyik legegészségesebb élelmiszere, olcsó is, mégis alig fogyasztjuk
Könnyen elkészíthető, és nagyon sok jótékony hatással rendelkezik.
Kiderült, miért rákkeltő a vörös hús
Ez lehetővé teheti a jövőben új rákellenes kezelési módok kidolgozását is.
Hízott libamáj laborból? Jön a húsipar új korszaka
Vajon hogyan formálják majd át a sejtalapú húsok az élelmiszeripart?
Figyelem! Fémdarabok lehetnek bizonyos üdítőkben
Aki ezekből vásárolt, ne fogyassza el!
Ezek az ultrafeldolgozott ételek a legegészségtelenebbek
Egy tanulmány bebizonyította, hogy egyes feldolgozott élelmiszerek nagymértékben növelik bizonyos betegségek és a halálozás kockázatát.
Élelmiszerek címkéje: ha ezt bevezetik, nem kell többé az apró betűvel írt részt bogarásznunk
Új WHO iránymutatás vonatkozhat a gyártókra.
A leggyakoribb tévhitek az ételérzékenységgel kapcsolatban
Mi a különbség az allergia és az intolerancia között? Mi az igazság a leggyakoribb tévhitekkel kapcsolatban?
Kiemelt témáink
- AKG
- baromfi
- gazdálkodási napló
- búza
- fiatal gazda
- PREGA
- gazdaságátadás
- AÖP
- gyümölcstermesztés
- jogszabály
- kukorica
- közös agrárpolitika
- legeltetés
- madárinfluenza
- napraforgó
- no-till
- növényvédő szer
- ökológiai gazdálkodás
- repce
- sertés
- sertéspestis
- szarvasmarha
- szőlő
- talaj
- termőföld
- TMR
- ukrajna
- zöldségtermesztés
- drón